A+ A-

Epizód

Ez itt más... talán nem is fog tetszeni. De ha elolvasod, olvass figyelmesen, olvass a sorok között!!!
Véleményem szerint, egy férfi, akkor igazán jó házasember, ha már kitombolta magát megismerte a gyönyört, megtelt házasság előtti erotikus élményekkel. És rádöbben, hogy a házassághoz több, kell mint egy csupán gyönyörű feleség. Rá kell jönnie arra, hogy test, a női test szépsége csak pillanatnyi előny, ennél tovább kell menni, tovább a lélek rejtelmeibe. Rá kell jönnie arra az egyszerű mégis egyetemes igazságra, hogy adnia kell ahhoz, hogy kaphasson. Egyszóval kell éld az életed, hogy igazán tudd értékelni, azt a nőt, akibe szerelmes vagy, s azon túl tiszteled, imádod szereted, vele és mellette forognak a napjaid, gondolataid, megosztod vele problémáid, sikereid, kudarcaid, és ugyanezt teszi ő is. Sokan mondják azt, hogy soha nincs olyan, hogy legjobb, mindig mindenkinél van rátermettebb. Én is ezt hittem. De tévedés. Mert a te nőd, a te rózsád akit te "szelídítesz" meg akárcsak a kis Hercegben.
Talán ennyit bevezetésképp, és hadd meséljem el életem egyik nagy baklövését, amely szerencsére pozitívan ért véget. Ifjú ember lévén sokat tomboltam, igazából nem is olyan sok nővel az oldalamon, de azért akadtak, furcsa kalandjaim. Szerencsére hamar levetettem azt a gyerekes, "mi van ha nem tetszem neki" hozzáállást. Átlagos 178 magassággal, viszont a tenisztől elég izmos külsővel rájöttem, hogy a stílus ami igazán kell a nőknek, figyelmesség, bókok, odafigyelés, néha egy kis vagányság, néha egy kis gyengédség, egy kis elbizonytalanítás, szóval kitűnő recept.
26 évesen, közgazdászként dolgoztam az egyik helyi cégnél, fiatalként. S ekkor megismerkedtem egy összejövetelen Melindával. Egy energikus nő, boszorkányzöld szemekkel, igazából az a típusú nő akibe az ember talán második harmadik találkozáskor szeret bele. És csettint. Igen. Ez NŐ. Igazi nő. Megtetszett. Beleszerettem. Udvaroltam neki. És a barátnőm lett. Aki most a feleségem. Mintegy félévi Melindával való kapcsolat után ismerkedtem meg egy másik nővel, Erikával, a manökennel. Az a típusú nő aki élénk göndör hajfürtjeivel, csinos hosszú lábaival, mágnesként vonzza magával a férfiak tekintetét, köztük az enyémet is.
Az első találkozásom vele a cégnél volt. Egyik termékünket kellett reklámozza. Ahogy belibbent az a szomszéd irodába, az elegáns mégis szexi kosztümjében, egyből mentem oda, valamilyen ürüggyel, automatikusan megpróbáltam kikezdeni vele.
- Jó napot, tudja-e, hogy a mély dekoltázsa, zavarja a munkaközösségi szellemet, és lerontja a termékünk előállításának minőségét - mondtam neki lassan, zord képpel, majd látva megdöbbent arcát, félig mosolyogva, félig nevetve bemutatkoztam. Vette a lapot, olyannyira, hogy miután befejezte a megbeszélést a személyzetissel, velem való mintegy ötperces eszmecsere után, az udvarias vacsora meghívásra, szintén udvariasan nemet mondott:
- Nem akarom, hogy a "valóban mély" dekoltázsom, megzavarja önt mindennapi fontos teendőiben.
- Hopp - gondoltam akkor magamban - ezt elszúrtad, kisöreg fújj visszavonulót, különben is mit akarsz, egy már igazán komoly kapcsolattal rendelkezel, ne szúrd el!
S már nem tudom pontosan, de akkor egy kicsit, fejvesztve, szabadkozva, vonultam vissza akárcsak a törökök, az egri vár alól.
- Egy-egy morogtam magamban, de mégis, mikor már negyedik napja láttam elhaladni az irodám előtt, mindig csak látszólag unott, mégis belül vágyakozó képpel néztem utána. Ötödik napon aztán ő kezdeményezett.
- Ha a vacsorameghívás nem is de egy ebéd szívesen érdekelne - mondta mosolygó szemekkel, incselkedő tekintettel. S én, mint a péniszem után loholó pulikutya rögvest igent mondtam. Már este, mindent ment mint a karikacsapás, egy ebéd másnap egy vacsora, s rá két napra egy barátom hétvégi házában magamévá tettem.
Emlékszem Melindának azt mondtam hogy továbbképzésre megyek. S emlékszem Erikán irtóan érzéki fehér csipkeholmi volt. Vad volt és szenvedélyes. Ahogy előttem táncolt, és vette, le melltartóját, és előbukkant feszes, nem túl nagy de még izgatás előtt is kemény mellei, bepörögtem. Megcsókolt közben a meredt farkamat simogatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 02. 27. csütörtök 06:30
Nagyon jó.
#4 v-ir-a 2013. 07. 7. vasárnap 12:28
sőt egész megnyerő smile
#3 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:21
Nem rossz
#2 gab 2010. 02. 14. vasárnap 14:43
Tényleg más, kicsit rövid, kevés a szex is, de JÓ és IGAZ! Valóban mi pasik sokszor nem tudjuk megbecsülni a NŐT és a f@rkunkat követve megyünk a másik nő után! Nem számolunk a következményekkel csak az aktus vezérel minket. Hülyék vagyunk!
#1 Törté-Net 2010. 02. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?