A+ A-

Az én drága Apikám...

Mostanában sokat hallani a fiatalok megrontásáról, hogy apák erőszakolják meg kiskorú lányaikat, amiért leginkább el is nyerik méltó büntetésüket. A bíróságok nyilván tudják a dolgukat, az ítélkezések egész biztosan a törvény által megszabott módon történnek, ám én az én Apikámat semmiképp sem hagynám elítéltetni, pedig a kívülálló szemével nézve ő is bűntettet követett el: megrontotta a saját lányát - vagyis engemet.
Egyke vagyok, szüleim szemefénye, Apikám kedvence. Amióta az eszemet tudom, én is imádom őt. Nekem mindig is ő volt a legerősebb, a legokosabb, a legszebb, pedig főleg ami az utóbbit illeti, elég távol áll az apollói férfiideáltól. De sosem szomorú, s ha már csak egy kicsit is elmosolyogja magát, minden egyszeriben megszépül körülötte. Ha pedig megcsapja az orromat testének enyhén dohányfüstös illata, engem máris elfog a szédülés.
Anyám már elvált asszony volt, amikor elvette őt feleségül, és idősebb is majdnem öt teljes évvel, de nem csodálom, hogy beleesett, mert - főleg még akkor - ugyancsak szemrevaló teremtés volt, akiért szívesen ringbe szálltak a férfiak. Hogy mégsem egy jobbképű, tömöttebb erszényű valakihez ment hozzá, annak csupán egy oka lehetett, mégpedig én, aki akkor már útban voltam. Azt nem mondhatom, hogy anyámmal nem szerettük egymást, de akiért igazán rajongtam, az az apám volt. Az anyámmal való kapcsolatot talán a ki nem mondott kölcsönös féltékenység árnyékolta be. Emlékszem, egészen iskolás koromig apám öle volt az a hely, ahol a legszívesebben s a legtöbbet tartózkodtam. Ekkor azonban kiparancsoltak onnan, mondván, hogy most már nagy vagyok s nem illik. De amikor egyedül maradtunk, én máris apám ölében termettem, ami ellen - ezt bátran merem állítani - neki sem volt kifogása.
Múltak az évek s én nagylány lettem, tizenöt éves. Anyám testi adottságaiból, sajnos, keveset örököltem. Én inkább fiús alkat vagyok: vékony de izmos test, keskeny csípő, lapos mellek, rövidre nyírott haj . . . És a fiúk társaságában jobban is érztem magam, mint a lányokéban, aminek az lett a következménye, hogy a fiúk úgy is bántak velem, mint hozzájuk hasonlóval, aminek nem örültem kimondottan. Én vonzódtam hozzájuk, ők is énhozzám, de nem úgy mint a lányokhoz szokás, hanem csak mint egy pajtáshoz.
A szüleim hogy éltek? Példásan. Legalábbis kezdetben. A hálószobából kiszűrődő zajokból ítélve a szexuális életük körül sem voltak problémák. Egy ideig. Aztán egy nap arra érkeztem haza az iskolából, hogy csúnyán veszekszenek. Azt sem vették észre, hogy én ott vagyok, csak mondta mindegyikük a magáét:
- Te büdös kurva, azt hiszed nem tudom, hogy a főnököddel fekszel le minden héten?
- Te csak hallgass: te meg a lányoddal szeretkezel - azt hiszed vak vagyok s nem látom, ahogy enyelegtek?
- Én a saját lányommal?! Nem igaz!
- De igaz! Egyébként nyugodtan teheted, mert nem is te vagy az apja.
- Nem-e?! - ordította Apikám - Akkor ki?
- Azt ugyan tőlem nem fogod megtudni. Annyit azonban elárulhatok, hogy amikor megismerkedtünk, én már terhes voltam - csak hogy tudjad.
- Édes Istenem!
Ezek voltak apám utolsó szavai. Zokogva rohant be a szobámba, amelynek az ajtaja mögött én hallgatóztam addig.
- Édes kislányom, hát te itthon vagy? Ne higyj anyádnak, nem igaz amit beszél, te az én lányom vagy, senki másé!
Átölelt és még sokáig keservesen zokogott. Soha még nem szerettem annyira, mint éppen ekkor.
Azon a hétvégen anyám két napra elutazott meglátogatni a beteg húgát. Legalábbis azt mondta. Egyikünket sem hívott, hogy tartsunk vele. Apám szentül meg volt győződve, hogy a kurafijához ment, fel sem hívta a sógornőjét, hogy leellenőrizze:
- Úgyis biztosan összebeszéltek.
Szombat volt, én sem mentem iskolába, apa is otthon maradt. Már kora reggel alaposan befűtött - odakint vadul fújt a szél, hordta a havat - , s a meleg lakásban a tél ellenére is szükségtelen volt vastagon öltözni. A legszexisebb ruhámat vettem magamra. Amíg apám az ebéd kotyvasztásával volt elfoglalva, én megcsináltam a leckémet, miközben azon törtem a fejemet, hogy mivel is tudnám felderíteni szegényt. Örökké vidám arcáról az utóbbi hetekben eltűnt a mosoly.
- Gyere, Pintyőkém - kezdettől fogva így becézett - , ebédelni.
Én felkeltem az asztaltól, kihúztam magam, ő rám nézett, s a szeme felragyogott:
- Milyen csinos nő lett belőled - szólt.
- Csakha észrevetted - válaszoltam. - De te énrám sose nézel, mindig csak a Zitát bámulod (ez a nagynéném, anyám dögös huga, aki akkor állítólag éppen betegen feküdt).
- Nana. Vigyázz a szádra!
- Jó, nem szóltam semmit. Azt azonban meg kell hagyni, hogy Zitánál szebb nő kevés szaladgál ebben az országban, s ha az én Apikámnak bűnös gondolatai támadnak vele kapcsolatban, én azt is megtudom érteni.
- Elhallgass te kis zsivány!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (89 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 08. 12. kedd 16:28
Nagyon jó.
#5 papi 2014. 01. 11. szombat 09:19
Egész jó
#4 A57L 2013. 09. 5. csütörtök 04:46
Nem rossz.
#3 tiborg 2011. 11. 15. kedd 07:13
Ugy szep az elet, ha zajlik.....
#2 papi 2010. 01. 29. péntek 02:55
egészségedre kedves
#1 Törté-Net 2010. 01. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?