A+ A-

Bögyös vörös a parton

A történet tavaly nyáron kezdődött. Unokatestvéremnél voltam látogatóban két hétig. Szüleivel egy kis falun laktak, ezért teljesen úgy éreztem magam mintha száműzetésben lennék. Nehezen szoktam meg a fővárosi élet után. Először 13 éves koromban jött fel hozzánk Kati (aki ekkor a 15 - öt töltötte). 4 éve tart ez a "hagyomány". Egyik évben ő hozzánk, másikban én hozzájuk. Miatta megérte lemenni, ugyanis ilyen kedves, aranyos lányt, mint ő nem ismertem. Talán a második hét felénél jártunk, én már igencsak vágytam a családomra. Eldöntöttem, hogy holnap lemegyek a kis - tó - hoz. Eddig azért nem jártam a kedvenc helyemen, mert mindegyik nap zuhogott az eső, mintha dézsából öntenék. Mikor a gondolat megfogant a fejemben épp kezdett jóra fordulni az időjárás, de azt álmomban sem képzeltem volna, hogy aznap verőfényes napsütésre ébredek. Kifejezetten boldogság töltött el, ami még otthon is ritka esemény. Ebéd után felvettem a fürdő gatyám, felkaptam a törülközőm és indultam is a part felé. A házuktól nagyjából száz méterre feküdt egy '80 - as években keletkezett kis bánya - tó. Pár éve imádtam itt lenni, és ahogy ezek az emlékek előtörtek újra mosolyogtam. A parton észrevettem egy lefektetett törülközőt. Mellé fektettem az sajátomat. Egy kis ideig kerestem a gazdáját, de aztán inkább belevetettem magam a simogató vízbe. Iszonyúan kellemes érzés töltötte el az egész testemet. Fél órát kényeztettem magam, majd elindultam visszafele. Sajnos a víz kezdett hideg lenni. Úszás közben feltűnt, hogy előkerült a törülköző tulajdonosa. A lábainál fekvő naptej és a fején lévő napszemüvegéből ítélve épp napozott. Lábait felhúzta magához, így középen látható lett a domborulata és az azt fedő fehér - fekete pöttyös bugyi. Egyre közelebb kerültem hozzá, szerintem nem vett észre. Mire a lábaim a homokos parton álltak, teljes pompájában láttam a nőt. Feszes, kerek mellei megbénítottak. Hosszú festett vörös haj ékesítette a fejét. Furcsán nézett ki, hogy én ott álltam a parton őt nézve, csak reménykedtem, hogy még nem vett észre, és megtudok mozdulni. Még nem szeretkeztem nővel, csak a jobb kezemmel, azzal viszont szinte minden nap.
- Szia!
- Hö? - ocsúdtam fel, hogy hozzám szólt. Ezt egy mosollyal koronázta.
- Szép időnk van, nem?
- Igen, nagyon szép. - még mindig kábultan válaszoltam.
- Hogy hívnak?
- Krisztián.
- Engem Gyöngyinek. - azzal kezet nyújtott. Hálásan kezet fogtam vele.
- Mióta vagy itt? - vettem át a stafétát.
- Úgy dél körül jöttem. A férjem épp üzleti megbeszélésre utazott.
- Te jó isten, szombaton?
- Sajnos igen. Nagyon keveset vagyunk együtt. Nem is itt lakunk ez csak a weekend házunk. Úgy volt, hogy itt töltjük a hétvégét kettesben, erre meg elmegy. - szomorkodott.
- Nem túl szép tőlle. Amúgy én sem itt lakom. Unokatestvéremnél vagyok vendégségben.
- Meddig maradsz?
- Szerdáig, után megyek vissza Pestre.
- Nem úgy értem, itt a tónál meddig? - nevetett.
- Jah, hát még egy ideig biztos. Szeretek itt lenni.
- Ha szépen megkérlek, bekennéd a hátam? Előrről már úgyérzem eleget sütkéreztem. A hátam viszont nehezen érem el. - Megfagyott a vér a pöcsömben. Beszélgetés közben elég kemény erekcióm lett, de jól palázstoltam törökülésben. Most viszont arra kér, hogy a selymes bőrét kényeztessem.
- Lécci.
- Ja igen, persze!
Felvettem a naptejet, egy jó adagot a kezemre nyomtam. Addigra ő már hason feküdt. Fantasztikus feneke majdnem, megint lebénított, de most nem hagytam magam. Elkezdtem a vállát kenni. Lefelé haladtam, ügyelve arra, hogy egyenletesen kenjem el rajta a naptejet. Jött a dereka aztán a felső combok, majd a lábszár. Itt tovább időztem, hogy oldjam egy kicsit, bár az az igazság, engem kellett volna feloldani. Kicsit a fenekét is simogattam. Semmi ellenkezést nem mutatott, ezért a simogatás később enyhe gyúrássá vált. Felkelt. Valamikor lekerülhetett róla a napszemüveg, mert most gyönyörű kék szemeivel nézett rám. Arcunk mind közelebb került egymáséhoz. Annyira közel volt, hogy nem tudtam mit tenni itt már csókolni kell. Táncot járt a nyelvünk, faltuk egymást. Nem tudom leírni mennyire kívántam. Kezeim a melleire tévedtek, az övéi pedig a fürdőnadrágom kezdték lehúzni. Farkam kiszabadult börtönéből, büszkén meredt előre. Egyik kezével elkezdte húzogatni, a másikkal a mellét nyújtotta a számhoz. Nagyon élveztem, játszadozni azokkal a mellekkel. Percek teltek el így, mikor leguggolt és a szájába vette. Elképesztően csinálta. Még nem volt részem ilyen élményben, ezért nem tudtam összehasonlítani semmivel. A lényeg, hogy kurva jól éreztem magam.
- Mindjárt elélvezek! - gyorsított a tempón. Úgy verte mint én még soha. Bekövetkezett az elkerülhetetlen. Minden egyes csepp a cicijére került. Kicsit még a mellek közé dugtam a szerszámom, közben ő még nyalogatta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 02. 20. szombat 14:37
8 Pont!
#11 feherfabia 2014. 12. 27. szombat 07:01
7P
#10 listike 2014. 03. 8. szombat 09:11
Nem volt rossz.
#9 papi 2013. 11. 15. péntek 14:36
Nem rossz
#8 Bikmakkocska 2013. 09. 29. vasárnap 16:45
Maradj inkább a kávéivás mellett. Ritka figyelmetlen munka.
#7 Háát 2010. 01. 26. kedd 12:16
Tavaly nyáron kezdődött ez a történet,4 éve tart ez a hagyomány, akkor 13 éves voltál, most 28......
#6 zigarnyi 2010. 01. 23. szombat 20:10
Sziasztok!

Ezt valóbban elrontottam, de csak most tűnt fel, hogy valaki leírta. Majd máskor jobban figyelek...
#5 And 2010. 01. 21. csütörtök 22:01
Kedves kékég... az első pár szó alapján "A történet tavaly nyáron kezdődött." a srác 18 kéne, hogy legyen... márpedig ha épp 18 vagy.. nem tekinthetsz vissza a 28. életévedből... A történet szerintem hiányos... 1 bekezdés mintha nem lenne meg... vagy nem tudom. Mert az is majdnem kizárt, hogy 1 év alatt 2 gyerek meg egy házasság összejöjjön "Még most 28 évesen, egy feleség és két gyermek mellett".
#4 kékég 2010. 01. 21. csütörtök 12:36
LemonOrange! Ha kicsit elgondolkozol az utolsó bekezdésen.... Abban egy sajnálkozás van: "Átkoztam a pillanatot amikor megzavartak bennünket és nem tudtam megkérdezni, pontosan merre lakik. Még most 28 évesen, egy feleség és két gyermek mellett, is az a vágyam, hogy újra találkozhassak életem nagy szerelmével. Ha másért nem is, de egy kávét megihatnánk..." a MÉG MOST két szó jelentésén gondolkozz el. Talán átmegy a mondanivaló....
#3 artfet 2010. 01. 21. csütörtök 11:12
LemonOrange:,,Először 13 éves koromban jött fel hozzánk Kati (aki ekkor a 15 - öt töltötte). 4 éve tart ez a "hagyomány". Egyik évben ő hozzánk, másikban én hozzájuk"A történetben 17 éves a csákó,de amúgy igazad van,túl gyorsan öregszik most 18 évesnek kéne lennie:)nem 28nak
#2 LemonOrange 2010. 01. 21. csütörtök 09:33
Alapvetően tetszett. De ha tavaly még csak 13 éves voltál, hogy lehetsz most 28? :P
#1 Törté-Net 2010. 01. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?