A hosszú út

Szavazás átlaga: 5.13 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2010. január 15.
Hossz: 12 868 karakter
Elolvasva: 14 456 alkalommal
Végre beszállhattam az autóba. Már most is fáradt voltam, de még előttem volt 200 km. A gondolataim akörül keringtek, hogy végre kiérjek ebből a szörnyű városból. A forgalom sűrű, az utcák ismeretlenek és ráadásul a kivilágítás ellenére is sötéteknek tűnnek. A másnaposság ízét még mindig érzem a számban, annak ellenére, hogy a legutolsó felest már fél napja döntöttem le. Kiérdtem és elhagytam az utolsó lámpákat is. Ez némiképp megnyugtatott, mert innét csak egyenesen kellett haladnom egészen hazáig. A hosszú út néha 5 km-es egyenesekkel van megtűzdelve, így nem is nagyon kell figyelni, csak arra, hogy ne aludjak el. Számomra a legjobb ébrentartó tudatmodosító vezetés közben egy kis zene és elmepallérozás, játék a gondolatokkal.
A sötétben felgyorsítottam 100/110-re kiválasztottam a 6 CD közül egyet, ami a sötétnek és a közeledő fényszórók csillogásának megfelel, majd beindítottam az elmém. Eleinte a téma nem volt meg, de ezen gyorsan túlléptem, mivel az elszívott cigiktől kapott enyhe nikotin mérgezés majd a jelenlegi nikotinhiány és a bennem dolgozó maradék láthatatlan
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
molekulák nem tudtak másra gondolni csak a perverz szexre...

Ülök a sötétben. Ez valami fa, egy hűvös faszék. Nem tudok mozdulni. A kezem hátra van kötve, a szék hátsó lábaihoz, míg a bokáim a két elsőhőz vannak erősítve. A fonott kötelek csak tartják a végtagjaim, hogy ne tudjak mozdulni, de húsba nem hasítanak, nem okoznak fájdalmat. A hűvös érzés lassan elillan, mert testem felmelegíti a széket. Meztelen vagyok. Nem zavar. Meg sem lepődöm a jelenlegi helyzetemen. Ennek aggaszatnia kéne, de agyfunkcióm nem teszi lehetővé, hogy eljussak az aggódás pontjáig. A levegő langyos és egész mesztelen testem érintkezik a faszékkel. Bőröm hozzátapad a székhez, lankadt fütyim hegye hozzáér a szék fedeléhez, míg zacskóm lóg le a szék peremén. Kiszolgáltatott, meztelen és szabad vagyok. Simogat a körülvevő levegő. Várok, bár nem tudom mire, nincs is mire várni.
A várakozást a golyóim első összekoccanása szakítja meg. Nem vagyok egyedül. A sötét mindent eltakar, de az ölelő, tovalibbenő levegő mozgása sejtetteti, hogy egy másik test közeledik felém és érintkezésbe lép velem. Először egy, majd két ujj játszik a szék szélére logó labdákkal, majd hozzáér az egész tenyér. Játszik a golyókkal, mintha
k
alf
ín
alf
ai
relaxációs golyók lennének. Az ujjak pergetik a heréket közöttük átcsorgatva a testmeleg spermát. A kéz még jobban melegíti a golyók által termelt váladékot, de a tapogatás és nyomogatás keményíti a zacskó állagát. Örülök, hogy a héten kezeltem le az alsó testem, biztos tetszeni fog neki. De mi is? A kéz csak símogatja a zacskóm, megcsapkodja két ujjal a golyókat majd, amikor a fütyim kezd fellendülni, nagy erővel átfogja a golyók felett a zacskó nyakát, megszorítja és lefelé húzza. Érzem a fájdalmat, de nem tudok ellene tenni és nem is akarok. A fájdalom átkuszik a fütyimbe, ami hirtelen a betóduló vértől megmerevedik. Felállt. Kiáltani kéne, de nem akarok. A fájdalom elmúlik és izgató bizsergéssé válik. Az egyik kéz tövábbra is a golyókat morzsolja, míg a másik a feltámadt férfiasság tövére szorul felkúszva a megkeményedett falon, és elkezdi körülölelni a makott és lassan húzogatni a fitymát. Mivel más nem is kell, így jelenleg élvezem kiszolgáltatott helyzetem és maradok a felpezsdült állapotomban, amely remélhetőleg a kielégülés felé vezet...

... Még jó hogy borotválja a golyóit meg a farkát, így szívesebben játszom vele. Csak hiszi, hogy egyoldalú lesz a játék, de egyenlőre tetszik neki, tehát nem kell felébreszteni az álomból. Gyorsan felállt a bráner és megfelelőnek tűnik a mérete is. Balra konyul, ezt szeretem, ez a forma jobban illik nekem. Még egy kicsit játszunk vele. Megrángatom a zacskóját, hadd érezze a fájdalmat. Bizsereg már a pinám egy jó kefélésre. A kiszolgáltatott test látványa be is indított. Könnyen csúszik a kezem a lyukamba. Lehet, hogy ma a fenekemet is bevállalom. Itt az ideje, hogy én is kapjak valamit. Nézzük csak a széket...

Húúha, ereszkedik a szék támlája. Egészen vízszintesben vagyok. Érzem az illatát. Ne engedd el a fütyim! Nekem jó ez így. Valaki átlépett a fejem fölött. Hiszen ez az ágyéka. Aaah, mellei körbefogják a fütyim és most azok próbálják kipréselni a nedveimet. Két ujj becsúszik a számba. Engedem és nyaldosom őket. A félhosszú körmök végigjárják a szám mindkét sarkát, majd átfogják a nyelvem, és lágyan ráveszik, hogy kidugjam a számból, ami azonnal elér egy keményedő puncit. Az illata kellemes, nyalok rajta egyet, és selymessége borotváltságáról árulkodik, hogy bárkinek felkeltse az érdeklődését. A klitorisz előtt érzek egy kisebb szőrpamacsot, ami bizonyítja, hogy érett puncival van dolgom. El vagyok lazulva, de testem még is izgatott az előtte álló meglepetésektől, így nyelvem nem áll meg az első nyalintásnál, hanem elindul felfedező útra. Felemelem a fejem, hogy nyelvem elérje a klitoriszát. Kitüremkedik, így nem lehet eltéveszteni, miközben egyik oldalon nyelvem megmássza a dombot, hogy a másik oldalon lecsúszhasson, majd körkörösen mozgatom a kitüremkedés végét. Ami neki tetszik az nekem is tetszik. A gondolat, hogy előttem van egy punci és a nyelvem bejárhatja azt, növeli férfisságom erejét. A fütyim lüktet és löki ki magábúl az első vágycseppeket. Ahogy síkosodik, a mellek eltűnnek róla és a száj veszi át a szerepét. Az én szám is rátapad az ajkakra és szívom ki a kehelyből a nedvet. Próbálok vákumot teremteni, hogy a megduzzadt ajkak minden érintést megtöbbszörözött erővel továbbítsanak. Enyhe remegések és a punci mozgatása nyugtázza cselekedetem helyességét.
A fütyim töve marokra van fogva, nehogy bárhova is szabaduljon. Nyelve körbe-körbe szaladgál a makk kerületén, miközben a szívó hatás el akarja szakítani a fütyim alábbi részétől. Szája le-fel siklik és ajka be-be akadva a makk peremébe, fütyim végét mégjobban megkeményíti.
A szabad kezét beteszi lábai közé és nyelvem a csiklója hátsó részébe irányítja. Érzem hogy elkezdte magát masszírozni. Az ízek változnak, most már enyhén sós íze van a puncijának. Ez megnyugtat és nyelvem még mélyebbre nyomom. Körbe-körbe és ki be próbálom bejárni a járatát, hátha még mélyebbre juthatok, vagy olyan helyen járhatok, ami még eddig feltáratlan.
Vissza kell fognom magam, mert fütyim nagyon felajzott és egyre közelebb juttat a csúcshoz, amit késleltetni szeretnék...

... Ajhhh, jó hogy a nyelvét berányítottam. Nyaljad csak a pinám. Kellemesen mozog bennem. A farka meg csöpög. Megkóstolom. Nem is rossz, egy kicsit savanykás, de kíváncsivá tesz. Hagyom még egy kicsit, hadd nyaljon, aztán jöhet a váltás. Ezt a faszt belülről is ki kéne próbálni...

Valaki megérintette a lábam és széttárta őket. Ebben a sötétben nem látok semmit csak érzem, hogy erősebb az előzőnél. Nem tudok ellenállni. A térdem fölött a combomnál szorított meg. Elkapta azt a pontot, ami ebben az állapotban csak előrébb lendít a kielégülés felé. Hagyom magam. Egyik keze még mindig a combomon nyugszik, míg a másik az ánuszomhoz ér. Az ánuszom és a zacskóm közti gátat kezdi el cirógatni. Naaagyon jó. Ne hagyd abba.
Egy nyálköteg csúszik végig a farkam hegyétől a tövéig, mely a zacskómra érve lecsöppen a a gátra és megnedvesíti ánuszom kezdetét. A kéz belenyúl a váladékba és szétteríti a lyukam körül.
Kezdem elveszteni az fejem és csak falom a puncit, nem gondolkozva azon mit és hogyan teszek. Csak az ösztönök hajtanak. Nyelvem a melgeben, fütyim egy szopás közepén, miközben a fenekembe kezd belecsúszni egy nedves ujj.
Valami történik. A punci eltűnik az arcom elől. Egy kéz rátámaszkodik a hasfalamra, majd a másik megmarkolja a fütyim és hoppáááá. Csúszik befelé. Rámült, arccal felém. Lassan kezd el fel-le mozogni rajtam, miközben egyik kezével fogja a tövét, hogy az csak megfelelő mennyiségben töltse ki őt. A bőrt teljesen lehúzta a dákómról, hogy majdnem elszakítja a makkot és fitymát összekötő szövetet. Ez az érzés megőrjít. A szabadulás érdekében derekam felfelé meglököm. Péniszem kicsúszik a kezéből, ő kibillen egyensúlyából és váratlanul végig rácsúszik a fütyimre. Ettől ő rándul meg, egyből kirántja magából péniszem. Rámesik egész testével, majd hirtelen, mind aki feltámad, ismét felül és egy nagy pofont oszt ki nekem. Ezután érzem, ahogy három körme végigszántja péniszem a tövétől a végéig. A fájdalom enyhe, de biztos vagyok benne, hogy a nyomok még egy ideig láthatóak maradnak. Miután megnyugodott, ismét folytatta ahol abbahagyta, és saját ritmusát követve gyömöszölte magába a fütyim.
Az ánuszomnál is folyatódott a játék és egy ujjból kettő lett. Még nem zavar, így is kellemes. Kellőképpen nedves, hogy ki be csúszkáljon a fenekemben. Az egyik ujja megállt bennem és keresi a G-pontomat. Élvezem, ahogy bennem motoszkál, farizmaim meg-megrándulnak ahogy csúszkál a punci a farkamon, és megszorítják az ujjakat, amelyek épp ezért még erőssebb hatást érnek el. Az ujjak hírtelen kicsúsznak belőlem, ami fájdalmat okoz, mivel kissé szétfeszítve mentek kifelé. A fenekemben űrt érzek és nedvességet, amit az ujjazás váltottak ki bennem. Nem kell sokáig várnom, mivel valami ismét az ánuszomhoz közelít. Érzem, ahogy valami nedves puha megpróbál belém furakodni. Lazítok a fenekemen és hagyom, hogy ez a valami belém hatol. Puha, meleg, így nem ellenkezem. Ekkor két kéz erősen megfogja a derekam alatt a lábamat és egy nagy rántással betömi a fenekem. Egy csattanás és érzem, ahogy egy zacskó nekiütközik a fenekem aljának.
Először a fájdalomra tudok csak gondolni, ami majdnem széttépi a segglyukam, majd arra, hogy egy férfi akar megdugni.
Próbálok ordítani, de három ujj becsúszik a számba, és visszapréseli belém a hangokat.
A fütyim lüktet a kielégülés felé, ami kezdi elhomályosítani a fenekmből jövő fájdalmat, sőt a fenekem kezdi felerősíteni a fütyim végső duzzadását.
Közeledem, csak az foglalkoztat, hogy erős legyen az orgazmus.
A farok ki be mozog a járatomban és csattog az ágyéka a fenékizmaimhoz. Izgat, és ez eltörli undorom.
A punci ekkor leugrik rólam.
A fenekemből kicsúszik a bráner ismét szabaddá téve járatom, enyhe
k
alf
ak
alf
il
alf
ás
alf
i
ingert kiváltva. Ez a fordulat meglep, mivel a közelben jártam, hiányérzet támad bennem a punci és a fasz után.
A szék feneke felcsukodik, mintha gyertyába kéne álnom. A péniszem hozzácsapódik a hasfalamhoz. Az alsó izmokat összekeni a punci és pénisz keverte váladék. A fütyim lüktet és kielégülésért kiált.
Mi jöhet még?
A punci felém tornyosul és az arcomba nyomja húsos ajkait, végig kenve rajta saját és az én nedveim keverékét, miközben a klitorisz erős simogatásából érződik, hogy közel jár a kielégüléshez.
Egy kéz átmarkolja fütyim és erővel kezdi el rángatni. Érezheti, hogy közelben hagyta abba a játszmát. A szorítás és az erő megfelel ahhoz, hogy ne lankadjon a véghez vezető úton a kedvem.
Valami ismét becsúszik a fenekembe megtalálva G pontom, így hát csak hagyom.
A fülem mellett csattogó hangot hallok, majd kicsit félrefordítva a fejem, megcsapja az orrom a másik fasz szaga. Próbálom elkapni a fejem, de a szék nem enged. Először csak az arcomhoz ér hozzá a hús, majd becsúszik az ajkaim közé. Próbálok tőle megszabadulni, de ez már nem lehetséges. Érzem sós ízét, amely már keveredik a punci lucskával. Nyelvemet kidugom, hogy érezhessem a csiklót is, amikor megérzem magamon az első rángást.
A fasz az ajkam és nyelvem között csúszkál, amikor kicsurran belőle az első síkosító adag rá a nylevemre. Ezt belenyalom a punciba. Ez az ízkavalkád, a gondolat a jelenlgi helyzetemről tovább lendít a csúcson és...

... fenékizmaim megfeszülnek. A bennem játszadozó ujjak, mintha satuba szorultak volna. A fütyim megfeszül és nem tud túllépni a határon, mert a tövét két ujj gyűrűként összeszorítja. Ez
k
alf
ín
alf
alf
s
, a végponton megálltam.
Ekkor a fenekemben a tömés még egyet mozdul, majd megrándul a fütyimen a bőr és elszabadul bennem a lavina. Megremeg a hasfalam és az ánusz által felerősített lávafolyam kitör. Csurog a mellkasomra a gyorsan hülő lé, majd érzem ahogy csöpög a bimbómra is. Biztos eltalátlam a rajtam ülőt is. Az ánuszomban lévő újjak nem akarnak eltűnni belőlem hanem folytatják játékuk, ami csak húzza az ejakulációmat, de kezdenek túllőni a célon és a testem már a menekülésre gondol, amikor szám sarkából kezd számba fójni a forró kilövellő ondó a másik faszból. Ez meglep, de a reflex nem tud mást, mint nyelni.
Megrándul fölöttem a punci is és langyos
p
alf
is
alf
is
alf
ug
alf
ár
mossa le rólam a spermámat. Folyik le az oldalomon és nem tudok tenni semmit. Egy száj körbefonja a fütyim tisztogatva az ezüst folyamot míg a punci a hasamon pihen.
Testem most már elfáradt, nem akar semmi mást csak szabadulni. Szürkületbe fordul az idő. Látom, ahogy egy alak eltávolodik. A békjóim lehullanak, fekszem és mellettem fekszik egy nő. Fáradtnak érzem magam, kielégültnek,
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ottnak
és mérgesnek. De jelenleg nem tudok semmit tenni. Pihenek.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.13 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 24. 14:13
#11
Valaki korepetálja.
1
Andreas6
2018. június 26. 10:13
#10
Szomorú, hogy van , aki úgy gondolja, hogy a helyesírás nem fontos. Szerintem egyik mércéje az intelligenciának, és hiánya az általános igénytelenségre és műveletlenségre utal. Amúgy: magyar tanár: magyar állampolgárságú, anyanyelvű tanár, magyartanár: irodalomoktató. Biztos a másodikra gondoltál...
1
t
t.555
2017. szeptember 26. 04:37
#9
Lehetet volna jobb is az írás!
1
vakon53
2016. március 23. 15:40
#6
Nem rossz.
1
Andreas6
2015. november 15. 11:22
#5
... és természetesen béklyó és nem békjó... Borzalmas!
1
Andreas6
2015. november 15. 11:21
#4
Ha ez velem történne, eszmélés után véresre verném ezt a büdös kurvát, és ha még előkerül a pasas, akkor azt is. Esetleg ki is herélném a rohadékot...
1
a
A57L
2014. február 15. 04:53
#3
Nem rossz.
1
anyádbogár
2010. január 18. 22:52
#2
"békjó"--- hmmm nem "elipszilionnal" kell írni...?
1
T
Törté-Net
2010. január 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1