A+ A-

Az első lépés

Egy hideg decemberi vasárnap volt. Vidéken voltam vendégségben egy ismerős családnál, akikkel már nagyon rég ismertük egymást. Nem is volt igazi család, hisz csak a nagymama lakott ott 20 éves unokájával, akit Sárinak hívtak. Én az ünnepekre mentem le vidékre a nagyszüleimhez és náluk is töltöttem néhány napot. Már régóta tetszett nekem Sári. Kb. 170 magas, barna hajú, vékony testalkatú, szép formás alma mellekkel. Egyszóval pont az esetem volt. Mivel a mama nagyon vallásos volt persze mi is elkísértük a reggeli misére. Engem a falu felhozatala jobban érdekelt, de ne sértsük meg a régi, családi barátokat így végigültem az egészet.
A pap mindenféléről beszélt, de az megütötte a fülemet, amikor a "paráznaságról" szólt.
- Milyen jó is lenne összejönni Sárival! - mondtam magamban. Mindegy, az idő eltelt és mi elindultunk hazafelé. Kb. félúton jártunk, amikor a mama megszólalt:
- Jaj kedveském, menjetek már haza Sárikámmal, nekem még be kell ugranom egy barátnőmhöz. Az ebéd kész van, egyetek nyugodtan, én csak dél körül érek haza.
- Hmm. Micsoda alkalom! - gondoltam magamban. Még csak 9 óra, gyorsan megkajálunk és még másra is lesz idő! Mondanom se kell, az agyam mindjárt cserkésző üzemmódra állt át. Szerencsére nem laktak messze, így gyorsan hazaértünk. Ebéd közben a nagy hidegre való hivatkozással- felbontottam egy üveg bort és iszogattunk. Tudtam, hogy a szesz különösen jó hatással van Sárira, ilyenkor sokkal nyíltabb lesz. Nem kell rosszra gondolni, nem leitattam, csak hagytam, hogy oldja a gátlásait.
- Mi a helyzet a fiúkkal? - tettem fel a kérdést.
- Tudod milyen kis porfészek ez. Mindenki figyel mindenkit, ha tudnak valamit, akkor a szájukra vesznek, meg különben sincs egy normális srác sem. A mami meg belehalna, ha rólam is pletykálnának. Még szerencse, hogy rólad tudják, hogy milyen régi barátunk vagy.
Nem is erőltettem tovább a dolgokat, de a hangjából éreztem, hogy van esélyem. Ebéd után nekiálltunk mosogatni, ő mosogatott, én törölgettem. Éreztem, hogy most kell cselekedni. Az utolsó tányért mosogatta, amikor mögé álltam és átkaroltam a derekát.
- Mit csinálsz? - kérdezte fura, de ugyanakkor pajkos hangon.
- Én? Semmit-válaszoltam, és megcsókoltam a nyakát. Letette a tányért a kezéből és csendben várta, mi fog történni. Tudtam, hogy egyenesben vagyok. Óvatosan benyúltam az egyik kezemmel a pólója alá, a másikkal pedig a combját kezdtem simogatni, miközben folyamatosan a nyakát csókolgattam. Éreztem, ahogy elkezdte másként venni a levegőt. A melleit kibújtattam a melltartójából, és finoman nyomkodni kezdtem. Érezni lehetett, ahogy elkezdenek keményedni a bimbói. Mivel már kevés hely volt a konyhában, átmentünk az ő szobájába. Leültettem az ágy szélére, és levettem a cipőjét. Ekkorra már a farkam majd szétrobbant az erőtől, de azt akartam, hogy először neki legyen jó.
- Rád bízom magam! - mondta, miközben hanyatt döntöttem az ágyon.
- Nekem te vagy az első! Amikor meghallottam ezeket a szavakat teljesen megdermedtem. Azt hittem, csak viccel. De amikor a szemébe néztem, láttam az ártatlan csillogást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2016. 06. 5. vasárnap 07:01
Nagyon jó !
#10 listike 2014. 03. 4. kedd 19:24
Jooban tetszetn
, ha a folytatást is olvashatnám.
#9 A57L 2014. 01. 27. hétfő 05:42
Nem rossz.
#8 papi 2013. 09. 15. vasárnap 15:59
Jóóóó
#7 tiborg 2010. 06. 2. szerda 05:10
Miert csalsz??! Ezr mar egyszer feltetted 2004-ban.
Inkabb a folytatason tord a kobakod!!!
Nem csak ez a szturi,hanem "Az anyai oromok" is folytatasra var!! Gyerunk fiu!!!
A neved az Viper-a(kigyo), vagy ablaktisztito(angolul viper)??@!!
#6 Ubesz 2010. 01. 9. szombat 23:35
"mert a faszomat már csak a csoda tartotta egyben."
Az ilyen mondatok miatt járok ide :D
Amúgy nem rossz bár nem is túl jó.
#5 peti 2010. 01. 9. szombat 00:15
volt már egyszer... nem értem miért kell más néven újra feltenni?
#4 v-ir-a 2010. 01. 6. szerda 19:42
nekem is tetszett, csak kicsit rövid volt, a folytatást én is várom
#3 City of Troy 2010. 01. 6. szerda 08:05
leszámitva, hogy kicsit hosszú a nyelved, nekem tetszett.
folytatas johet
#2 TTT 2010. 01. 6. szerda 08:03
Nekem tetszett.
Föleg a hozzáállásod a szüzességhez.
Pasi vagyok, de egy szüz lány szerintem érték, föleg ma!!
Várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2010. 01. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?