A+ A-

Fantázia! Fantázia?

A következő történet... nos... ki-ki döntse el, igaz-e vagy nem.
Egy balatoni osztálykirándulás alkalmával (ha jól emlékszem Siófok környékén) egy balul sikerült este után-közben történt minden. Szörnyű volt? Tökéletes? 3 perc múlva meg tudjátok majd mondani.
Hotel. Zene. Buli. Lányok. Fiúk. Italozás. Elegem lett a dologból és visszamentem a szobámba mondván, hogy majd jövök. Semmi kedvem nem volt jópofa arcot vágni... nem áll jól a rossz kedvhez. Lefeküdtem hát, és elővettem valami érdektelen havi lapot. Valami szörnyű tinilap. "Az is jó", gondoltam. Már a horoszkópnál tartottam mikor bejött egy srác, hogy mi van velem és, hogy menjek már vissza. Jól esett, de semmi kedvem nem volt hozzá. Maradtam. A következő 10 perc... inkább 20, nagyon forgalmas volt. Bejött Anna és Dávid... én gondoltam inkább kimegyek, nem akarok zavarni. Mikor léptem ki az ajtón bejött még egy pár... "Nna!" mondom, ennél "jobb" már nem is lehet. Sétáltam a folyosón, le akartam menni a hotel parkjába, kis friss levegőt szívni. A lift előtt megláttam Katit. Azt mondja, lemegy elszívni egy cigit, meg friss levegőt. Elkísértem, miért ne?
Éjjel sokat beszélgettünk, nagyon sokat, és nagyon jó volt. Ültünk egy ilyen fatákolmányban, valami játszótér tartozék lehetett, de pont jó volt. Be tudtunk ülni ketten, a szél se fújt. Nem érzem magam nagy lelkésznek, de beszélgettünk érzésekről, barátságról, szerelemről. Megemlítette, hogy nagyon magányos. Ekkor éreztem itt valami nem lesz rendben, gyorsan kell valami vicceset csinálni. Próbáltam volna, de Kati elhallgatott és csak nézte, ahogy idétlenkedek. Egy rövid idő után rájöttem, ez nem ilyen egyszerű és átkaroltam, hogy megnyugodjon. Nem sírt, de szerintem jót tett volna neki. Egy rövid pillanatra átfutott rajtam a vágy egy forró csók után. De elvetettem, mert nem akartam kihasználni... jóban voltunk. Ott ültünk némán és az érzés csak nőtt bennem, nem tudtam mit csináljak. Ha ott hagyom, az nagyon rosszul veszi ki magát. Viszont ha maradok, muszáj megcsókolnom... ezt akkor így éreztem.
Most már sajnálom, de akkor nagyon jó volt: megcsókoltam. Tudtuk, hogy ennek nincs és nem is lehet jövője, de szerintem neki csak hiányzott már egy ölelés, én pedig kan létemre mit tehettem volna. Most már sajnálom. Lágyan simítottam ajkaim az övéihez. Óvatosan és lassan, hogy még meg tudja gondolni magát, de nem tette. Sokáig ültünk csak és csókolóztunk. Ő félhangosan szuszogott, ezt úgy értelmeztem, élvezi. Kezeim ösztönösen indultak el mindenfelé, ahova nem kellett volna. A meleg kora nyári estében még kellemes is volt levenni a melegítőt (hisz elvégre csak egy cigit jött ki elszívni). Alatta csak egy atléta volt rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:42
Nem rossz
#2 SIHUPAPA 2009. 12. 30. szerda 02:27
kiváncsivá tettél, mi a para oka. ird már le légyszives
#1 Törté-Net 2009. 12. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?