A+ A-

Eltűnnek a gátlások

Sziasztok, gondoltam elmesélek egy történetet, ami rólam és mostoha húgomról szól. Mikor 6 éves voltam, elváltak a szüleim. Én anyámnál maradtam, ám mikor 8 éves lettem, talált magának egy másik férfit az életébe, akinek viszont volt egy lánya. Egyszóval 8 éve élünk együtt a húgommal.
Engem Ádámnak hívnak, őt pedig Csengének.
A meztelenkedés eléggé megszokott volt családunkban, amíg Csenge szégyenlősebb nem lett. Régebben még együtt is fürödtünk (sajnos ezzel a szokással felhagytunk). Habár, csak az utóbbi 2 évben néztem meg magamnak alaposabban Csengét, ahogyan ő is engem. Szép volt a teste, közepes méretű, ám feszes mellekkel, kerek popsival, hosszú vékony lábakkal, és gyönyörű arccal.
Én átlagos testalkatú vagyok, átlagos farokkal.
A történet akkor történt, mikor még 16 éves voltam, Csenge pedig 15. Történt tavaly nyáron, hogy szüleink elmentek otthonról egy hétre házassági évforduló miatt. Estefele indultak útnak.
- Aztán jók legyetek! - mondta anyu, majd kiment egy bőrönddel a kezében a kocsihoz.
- Majd igyekszem, szia! - feleltem, integettem az ajtóban, és néztem ahogy elhajtanak a háztól.
- Végre!
Ezzel a lendülettel fel is mentem az emeletre, gondoltam elkezdek valami programot szervezni erre a hosszú hétre. Ám ahogy felértem, vízcsobogás hangjára lettem figyelmes. Csenge éppen a zuhany alatt volt. Gondoltam benézek a kulcslyukon, mivel egyre kevesebb alkalmam jut megcsodálni gyönyörű idomait. Benéztem, látom hogy ott állt a zuhany alatt, éppen szappanozta a mellét. Mondanom se kell, a gatyámban lévő dolog egyből reagált az eseményekre. Miután alaposan beszappanozta a mellét, jött a többi testrésze. Lassan bekente a vékony kezét, hasát, formás lábait, de legvégül a punciját. Szép fazonra borotválva hordta, csak egy apró csík volt felette. Na ezt már nem bírtam tovább, előkaptam lüktető farkam, és elkezdtem erőteljesen húzogatni. Eközben húgom már mosta le magáról a szappant, amivel túl rövid idő alatt végzett, és kijött a zuhany alól. Én kicsit megijedtem, berohantam a szobámba, becsuktam az ajtót és az ágyon folytattam amit abbahagytam. Becsukott szemmel magam elé képzeltem Csengét, ahogyan fürdik tovább, ahogyan simogatja és kényezteti magát. Hirtelen elélveztem, a sperma rászállt a mellkasomra, és ráfolyt a kezemre. Kinyitom a szemem, és legnagyobb döbbenetemre ott áll az ajtóban törülközőben Csenge.
- Szia...öö...én csak...az Mp3...- majd megfordult, és elviharzott a szobájába.
Elkáromkodtam halkan magam, majd megtörölköztem. Kicsit mérges voltam magamra, hogy nem tudtam bezárni az ajtót. Kicsit kellemetlenül érintett, hogy meglátott a húgom.
Később lenéztem a konyhába valami harapnivalóért. Áthaladtam a nappalin, ahol Csenge Tv-zett. Egyből vörös lett a fejem, de szerencsére nem látszott a gyenge fényben. Miközben csináltam egy szendvicset, Cseni bejött a konyhába.
- Szia - köszönt kicsit megszeppent hangon.
- Csak beszélni szeretnék veled a ma történtekről. Tudom, hogy ez mennyire kellemetlenül érint téged, hogy megláttalak, és bocsánatot szeretnék kérni, hogy így rádtörtem.
- Semmi baj, mindenkivel megeshet - mondtam, de persze egy kicsit még mérges voltam rá.
- Ám meg nem kell szégyellni, én úgy hallottam, hogy mindenki csinálja.
- Még te is? - kérdeztem vissza, amire hosszú ő-zésbe és hát-ozásba kezdett
- Néha
- Tehát igen - vágtam rá határozottan.
Innentől már kicsit oldódott a feszültség, és elkezdtünk beszélgetni mindenféléről. Együtt néztük tovább a Tv-t, és közbe beszélgettünk.
- Ám te kire szoktad? - esett ki egyszer csak belőle ez a kérdés. Először kerek szemeket vágtam, de aztán mosolyogva válaszoltam:
- Mondd el előbb te, mégis csak te láttál meg ma...
- Hát jól van! - színlelt sértődöttséget. - Igazából én Interneten szoktam nézni videókat, és hát arra. De most te jössz!
- Én is ott, vagy osztálytársakra, vagy...- jött ki belőlem a szó, amiért belül szidtam magam.
- Vagy? - kérdezte érdeklődve. Én mondtam neki, hogy nem érdekes, meg hogy hagyjuk, de végül csak kihúzta belőlem.
- Hát...Rád - mondtam pirulva. Ezen ő csak mosolygott.
- Végül is, ezt bóknak is vehetem!
Majd végül arra hivatkozván, hogy fáradt vagyok, elmentem lefeküdni.
Másnap, délben furcsa zajokat hallottam a szomszéd szobából. Odamentem, és megint a kulcslyuk révén tudtam meg, hogy mi történik ott. Elkerekedett a szemem, Csenge ott feküdt az ágyon és maszturbált. A lábai szét voltak tárva, úgy simogatta a punciját egyik kezével, míg a másikkal mellét masszírozta. Éreztem, hogy megint lüktet a botom. Úgy gondoltam itt a bosszú ideje, és megmarkoltam a kilincset, és kinyitottam az ajtót. Beléptem a szobába, és húgom szemébe néztem. Ő visszanézett, és mintha mise történt volta, és folytatta tovább a masztizást. Én kábultam figyeltem, álló farokkal. Húgom már nem fogta vissza magát, és hangosam nyögdécselve ujjazta magát, amíg hangos sikollyal el nem élvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:03
Nagyon jó volt.
#4 listike 2014. 03. 2. vasárnap 19:30
Nagyon jó volt.
#3 papi 2013. 04. 22. hétfő 05:46
Egész jó
#2 csaniman 2009. 12. 23. szerda 13:38
Nekem tetszik, csak kicsit erőltetetten hat... De ha van, akkor várom a folytatást...
#1 Törté-Net 2009. 12. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?