A+ A-

Szar gondolatok

- Cecil!
- Igen, Susan...!
- El nem tudod képzelni, hányadszor szólok... - homlokából egyenes tincseit kisöpörve adta tudtára a férfinak, nem figyelt. Cecil nem kért bocsánatot, hiszen nemcsak a lányra, a cigarettára sem figyelt, a hamu hosszan perzselődött a meggyújtott szál végén.
- Szerinted az emberek szájából a gondolataik jönnek elő vagy ezerszer átrágott csontok?
Cecilnek felszaladt a szemöldöke. Nem volt megszokott, hogy Susan ilyeneket kérdezzen tőle. A lány nem volt másra jó, mint hogy vágyait, amit más nők iránt érez, rajta, benne, vele kielégítsen. Beszélgetni nem szoktak. Leginkább arra terjedt ki a közöttük elhangzó szavak sora, hogy a behatolás miként essen meg.
A friss illatú ágyneműn hasaló lány mellei gyönyörűen domborodtak könyöklő karjai között. Feje hetykén félrebillentve, hosszú barna haja gyöngy fülbevalókkal díszített fülei mögött. A férfi nemrég vette észre a lány önmaga izgatására használja feje ékét és együttléteik alkalmával mellig érő haját sokszor simítja. Most is evvel játszott. Hátára vetette a lecsúszó tincseket. Fel és vissza. Cecilnek eszébe ötlött az előbb még rajta guggoló, terpesztett lábú lány, akinek keskeny, vékony termete lehetővé tette, hogy fáradhatatlanul játszon rajta ülve péniszével.
A hajvégek elérték a lány hátán a tomporát. Feszes, kerek feneke peckesen igazolta, foglalkoznak vele eleget...A lány két egymást keresztező lábban végződött. Ebből adódóan térdei kissé szétcsúsztak és a férfi ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy mögé kerülve újra meghágja azt.
A merevedés elkerülhetetlen volt. A lány szemöldöke hiába szökött a magasba a nemrég befejezet aktusra utalva, látta, nincs mese, jön a következő menet.
Miközben a férfi megkerülte a széles ágyat, ajkát lebiggyesztve nagyokat sóhajtott. Haját többször hátravetette és a férfi így már biztos lehetett benne, igen, ez neki ajzószer. Mire a lányhoz ért, teljesen merev lett.
Az átkulcsolt lábakat a bokáknál szétnyitotta és feltárult előtt egy még az előző élvezéstől dagadt vagina.
Mielőtt beléhatolt volna, elnézte. Cseppet sem csodálkozott rajta, hogy újra és újra megkívánja a nőket. Ékszer. Ékszer van a lábuk között. Veszélyes gyémánt, felbecsülhetetlen kábítószer. Ahogy végigpörgette az agyában a megdugottakat, teljesen begerjedt. A felkínált pinába hatolt, és az sem érdekelte, hogy ez a tulajdonosának most mennyire jó vagy rossz. A forró, száraz pina gazdája hangosan nyögött, és Cecilben felébredt az ösztön.
Enyém. Csak az enyém. Én dugom, lábaim előtt hever, magamévá teszem.
A durvaságtól egyre száradó vagina megfeszült és Cecil péniszén keresztül még nagyobb élvezethez jutott. Rángatta, dobálta, feszítette a lányt, aki magatehetetlenül vergődött a rá kimért feladat súlyától. De épp akkor, amikor Cecil fogást talált rajta és nem engedte a vadat, a lány macska szemeiben üzenet rejlett:
"Ezt kívánod? Tőlem megkaphatsz mindent..."
És körmeit Cecil combjaiba mélyítette.
A nem megadás, hanem küzdés láttán és érezve partnere játékát Cecil még erősebb izgalmat érzett. És a száraz pina lassan lucskos vaginává lett és nem kellett sok hozzá, hogy a férfi nedvei is belekeveredjenek.
- A gondolatok? Azok mindig szarok. Susan, kérlek, ne gondolkodj! Te inkább mindig légy készen...
Azzal lefordult a lányról és még álló dákóval a zuhany alá indult.
És ott meggyónta, amit tett. Meggyónta Istennek, meggyónta embernek. Meggyónta magának és az életének. Meggyónta, hogy mindig enged, meggyónta, hogy a szexuális vágya mindig erősebb és meggyónta azt, hogy ettől mindig bűntudata ébred.
Mire kiért a fürdőből a lány eltűnt. Nem maradt más az illatán kívül, mint egy cetli:
"Cecil, drágám, veled mindig isteni..."
Nem tudta, mihez kezdjen. Az ablakon benézett az este. Jár egyet, döntötte el.
Az utcán fiatalok. Szombat este. Nem hívott fel inkább senkit sem. Ment. És megint ott találta magát, abban az utcában, azelőtt a ház előtt, abban a kapualjban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:07
Nem rossz.
#6 Ulysses 2014. 12. 17. szerda 21:36
Nyersfordítás íze van. Kár, mert nem egy átlagfirkálmány lenne. Gondolatok! vannak benne. Érzések, hús-vér emberek.
A jelen és múlt idő váltogatása viszont csúnya hiba.
#5 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 10:23
Nem rossz.
#4 papi 2014. 02. 26. szerda 07:46
Nagyon jó
#3 v-ir-a 2012. 01. 15. vasárnap 22:22
ez nagyon ott van....tetszik nagyon smile
#2 dundus74 2009. 12. 16. szerda 10:43
Húúú! Nagyon jó sztori! Köszi
#1 Törté-Net 2009. 12. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?