Ismertem egy lányt

Szavazás átlaga: 8 pont (24 szavazat)
Megjelenés: 2009. december 14.
Hossz: 13 123 karakter
Elolvasva: 816 alkalommal
Klárinak.

Kicsi volt, éppen csak vállamig ért, pedig én se vagyok egy kosaras termet. Teste formás, keble telt. Sohase hordott melltartót, így még ruhán keresztül is mindig örömet szerzett hullámzó mellei látványa. Vállig érő haja és szeme fekete, bőre viszont szinte teljesen fehér volt. Szemöldöke nem volt túl vastag, de orrnyergénél a szálak szanaszét álltak. Orra egyenes volt és nagyobb, mint amit arca mérete indokolt volna, ettől egy kicsit olyan hatást keltetett, mintha mindig szimatolna. Ha ugratni akartam, akkor kopónak szólítottam. Ilyenekkel azonban nem lehetett megbántani, – akkor persze nem is mondtam volna, – szinte teljesen hiányzott belőle a hiúság. Mondhatnánk erre, hogy könnyű neki, hiszen igen vonzó volt, de tapasztalatom szerint a csinos nők a leghiúbbak. Ő úgy viszonyult a saját testi megjelenéséhez, hogy ez van, akinek nem tetszik, keressen magának másikat. Öltözködésére viszont nagyon adott, mindig nagy odafigyeléssel vásárolta ruhaneműit. De valahogy ezt se hiú módon csinálta, ízléses holmikban érezte jól magát.

Fizikailag nem volt valami erős, hamar kifulladt egy kis megerőltetéstől. Próbáltam valami sportra rábeszélni, de nevetve elutasított, akkor még nem tudtam miért.
Elementáris bujaság sugárzott belőle, amitől a férfiak rajzottak körülötte. Ennek ellenére nem volt könnyen megkapható, csak a kevés kitüntetett részesült kegyeiben. Ha viszont valakit kiválasztott, akkor teljes odaadással vetette bele magát a kapcsolatba és sokáig kitartott az illető mellett még akkor is, ha már régen kiderült, hogy nem méltó hozzá.

Habzsolta az életet, de nem a rossz értelemben: nem ivott, nem .
A legkülönbözőbb művészetekhez vonzódott. Rendszeresen járt színházba, kiállításokra és koncertekre, sokat olvasott. De nem csak passzív befogadó volt, nagy lelkesedéssel zongorázott és festegetet is. Laikus volt – valójában angolt és németet tanított egy nyelviskolában –, de szerintem volt tehetsége az alkotáshoz is. Különösen a képei tetszettek. Első pillantásra realistának tűntek, de mindig volt bennük valami nem élethű, valami nem fényképszerű, amitől a képek életre keltek.
Szeretett világot látni. Európát már bejárta, csak Albániában és Finnországban nem volt még. Nagy álma a távol kelet volt: és Japán.
Imádott enni – aki nem ismerte, mindig meglepődött, hogy milyen mennyiséget magába képes tömni ez a csöppnyi teremtés. Teljes átéléssel tudott aludni, szinte képtelenség volt felébreszteni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (24 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 22. 12:30
#7
Gyönyörű és tragikus.
1
Andreas6
2020. szeptember 7. 09:10
#6
Nagyon szép, megható történet.
1
a
A57L
2019. május 25. 03:08
#5
A vége drámai,de jó lett az egész.
1
zsuzsika
2014. december 1. 07:09
#4
Jó.
1
p
papi
2013. augusztus 13. 05:18
#3
Túl drámai, de jó.
1
nobody
2009. december 14. 22:36
#2
Mélyen emberi történet... :(
1
T
Törté-Net
2009. december 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1