A+ A-

Egy teljesült kívánság

Zoé és én nagyon jó barátnők vagyunk. Egy irodaházban dolgozunk. És emellett egy albérletben is laktunk. Igaz nem egy irodában dolgozunk, de szerintem ez nem is nagy baj. Már 3 éve dolgozunk itt és ismerjük az épület minden zegét-zugát! A portán dolgozó fiúkkal is jóban vagyunk. Zoé egy ötéves kapcsolat után költözött hozzám. Nekem csak pár hónapos kapcsolataim voltak eddig. De nem is nagyon törtem magam, hogy ennél hosszabbak legyenek. Az utolsó srácnál telt be a pohár. És úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom egy ideig a pasikkal. Zoé egy ideje feni a fogát az egyik kollégájára, Leventére. A végén sikerült összehozniuk egy randit, ami nagyon jól sikerült! Az albérlet ilyen szempontból is tökéletes mivel két külön szoba van. Így nem nagyon kell alkalmazkodnunk egymáshoz, hogy ki hoz fel pasit. Azt megbeszéltük, hogy ha valamelyikünknél pasi van az ajtót duplára zárjuk. Ez a rendszer tökéletesen működik.
Egy este hármasban indultunk el ünnepelni (mivel nem volt mit ezért a hétvégére fogtuk az ünnep okát). Beültünk a törzshelyünkre iszogatni. Aztán 10-11 óra között elkezdődött az élő zene is. Zoéval hamar a táncparketten kötöttünk ki. Riszáltuk, ha kellett, ha nem. Közben egy-két kortyért visszatáncoltunk az asztalunkhoz, hogy ki ne száradjunk a nagy melegben. Aztán Levi is csatlakozott hozzánk. Zárás előtt fél órával elindultunk haza. Jókedvűen beszélgettünk és egyre többször került szóba a szex. Ki hogy szeretni meg mi az amit szívesen kipróbálna. Egy ideig hallgattam mikor rám került a sor. Aztán végül elmondtam, hogy szívesen kipróbálnám egy lánnyal milyen. Levi szeme felcsillant. És elmosolyodott. Valahogy tudtam, mire gondol. Tipikus pasi. Örült volna, ha egyszerre mind a kettőnket megkaphatja. Igaz ez nem csak rajtam múlik.
Aztán hazaértünk. A konyhába mentem egy kis alkoholmentes frissítőért. Na persze körbekérdeztem hogy esetleg rajtam kívül más is szomjas-e. Így három pohár colával tértem vissza a szobába, ahol már javában folyt az előjáték. Letettem az asztalra a poharakat, és az ajtónak dőlve kortyoltam a sajátomat és figyeltem. Csókjuk szenvedélyes volt, és egyre követelőzőbb. Levi keze már Zoé pólója alatt volt. Finoman cirógatta a hasát és egyre feljebb haladt. Tudtam, hogy Zoén nincs melltartó, mert meleg volt meg nem is hordott csak nagy ritkán. Ahogy elérte a mellét Zoé halkan felsóhajtott. Éreztem, hogy most ki kellene mennem a szobából, de maradtam, mert szeretnék kettőjük között lenni és velük együtt átélni a szenvedélyt. Felhajtottam a maradék colát és letettem a szekrényre.
Egy pillanatra megdermedtem, mert Zoé felnézett. Tekintetünk összefonódott. Bátortalanul közeledtem feléjük. Zoé kinyújtotta felém a kezét és közelebb húzott magához. Keze a ruhám alá siklott, és a combom simogatta. Levi is felnézett és lehúzott kettőjük közé. Zoé keze a mellemre csúszott és a dekoltázsomat simogatta. Ajka a nyakamra tapadt. Levente se volt tétlen közbe. A szoknyám lassan felhúzta, keze a combom simogatta egyre feljebb csúszva. A vágy rohamosan fokozódott bennem. Tudtam, hogy innen már nem szabadulok. Beletúrtam Zoé hajába és mohón megcsókoltam. Nyelvem könnyen utat találta a nyelvéhez. Kezem becsúszott a pólója alá és lassan lefejtettem róla a pólót. Levi csókkal borította a belső combom. A csipkés tangám pillanatok alatt lekerült rólam, és forró nyelvét ágyékomon éreztem. Megfeszültem a vágytól, ami elképesztő erővel tört rám. Szinte mozdulni se tudtam, csak élveztem, amit velem művelnek.
Lassan lekerült rólam a felső és a melltartó. Zoé a mellem kényeztette a nyelvével. Finoman szívogatta ágaskodó bimbóim, és simogatott, ahol ért. Levente pedig előttem térdelt, és lassan érzékien nyalt. Kezem lassan életre kell. Lassan Zoé szoknyája alá csúszott. Végigsimítottam a combján egyre feljebb haladva. Bugyin keresztül végigsimítottam a punciján. És éreztem, hogy nedves. Félrehúztam a bugyiját, és simogatni kezdem. Körkörösen simogattam a csiklóját. És élveztem, hogy a vágytól nekifeszül a mellemnek. Levente egyre jobban belejött a nyalásba. Széttárta a lábam és már az ujját is éreztem forró hüvelyembe, ahogy ki be jár. Zoé lassan elindult felfelé a nyakamon végül forrón csókolta a szám. Ujjam könnyen utat talált forró hüvelyébe miközben tenyeremmel tovább izgattam csiklóját. Felvettem azt az ütemet, amit Levi diktált. Éreztem, hogy az orgazmus már nincs messze. Nekifeszittem ágyékom Leventének. Mozdulataink egyre gyorsabbak lettek. Ujjam sebesen mozgot Zoéban miközben Levente is hevesen ujjazott és nyalt. Zoéval egyszerre élveztünk sorozatosan. Testünk remegett és kéjes sikolyok hagyták el ajkunkat. Levente közénk jött és forrón megcsókolta először Zoét aztán engem. Mindkettőnk keze egyszerre indult meg Levi pólója alá. Megszabadítottuk a felesleges ruhadarabtól. Zoé forrón csókolta, míg én a hasát cirógattam a nadrág vonalában. Ágaskodó szerszáma kikívánkozott a nadrágból. Lassan kigomboltam a nadrágot és lehúztam róla.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:21
Egész jó.
#2 papi 2013. 08. 21. szerda 05:42
Nem rossz
#1 Törté-Net 2009. 12. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?