A+ A-

Az én travim

A diszkó csordultig volt, amely éppen megfelt kívánalmaimnak, csak ki kell vetnem a hálót, hogy valami jó nőt összeszedjek magamnak. Ki voltam éhezve, hónapokkal ezelőtt véget ért kapcsolatom szex - szárazságot hagyott maga után, erre szokták mondani, hogy már egy női kerékpár szelére is feláll az ember farka. És nő volt ám itt bőven, a dübörgő zene és a fények egy kis alkohollal turmixolva felpumpálták vágyaimat.
A pultnál ácsorogtam, sokadik sörömet kortyolgatva nézelődtem, tudván, hogy közeledik a hajnal, dűlőre kell jutnom. Nem akarok egy újabb hétvégét az önkielégítés magányos perceivel tölteni. Punci kell.
Körülnézve csupa foglalt kis csaj viháncolt, amikor megakadt a szemem rajta. 25 év körülinek tűnt, hosszú szőke haja egzotikus arcot keretezett, amely valamiért olyan elragadó volt, hogy a szemem rajta felejtettem. És még vándoroltattam is a testén. Kihívóan rövid miniszoknyájából szexi harisnyába bújtatott hosszú lábai azonnal rabul ejtettek. Feneke kirívóan gömbölyű volt, és piciny kebleit elrejtette a feszes kivágott nyakú polója, amely alól kikandikált melltartópántja.
Ismeritek azt az érzést, amikor összenéztek valakivel, és egyszerre csak átcikázik valami a levegőn köztetek? Valami ilyesmit éreztem. Dúsan kifestett szemei hosszú pilláival megragadtak, és foglyul ejtett bikavadító pillantásával. Még a zenét sem hallottam hirtelen, amikor szexisen duzzadt rúzsos ajkaival rám nevetett. A szívem nagyot dobbant, és úgy éreztem eljött a pillanat, viszonoztam kissé félszegen a csábító mosolyt. Sokat sejtetően nézett rám, aztán tipikusan női mozdulattal elfordult. Kell nekem, futott át az agyamon, és már a pultos fickót kérdeztem: az a hölgy mit iszik? Zavarodottan nézett rám, aztán elvigyorodva közölte: martinit. Akkor kérnék neki egyet, - válaszoltam. Az unszimpatikus fiatalember megvonta a vállát, és már öntötte is az italt, amelyet a nő elé helyezett az aranyozott pultra, és közel hajolva felém mutatott. A nő hálás pillantásában óriási igéretek lapultak, altestemben hirtelen bizsergést érezve egyszerre csak szűk lett a nadrágom. Magához intett, és a mellette levő bárszékre mutatott. Úgy éreztem, itt már sínen leszek.
Rekedtes hangja vadító volt. Beszélgettünk, és egy fél óra múlva olyan volt, mintha már ismernénk egymást jópár éve. A hajnal megérkezett és a DJ a levezető lassú zenéket kezdte el játszani, mire rögvest felkértem. Különleges nő volt, a parfümillata majd megvadított. Vállamra hajtotta fejét, és hagyta, hogy én vezessem, miközben kezem néha le - lecsúszott pompás fenekéhez, hogy aztán ott simogatóan eljátszadozzam. Véget ért a buli. Anita - (időközben megtudtam a nevét) nem adta magát könnyen, és ez jó jelnek tűnt, bár legszívesebben letepertem volna, - megadta a telefonszámát.
Kóvályogva vonultam ki a tömeggel, orromban még mindig az izgalmas illat, lelki szemeim előtt pedig a szép és egzotikus arc lebegett. Barátaim már a kocsinál vártak. Már messziről hallottam a vihogásukat, biztos be vannak rúgva alaposan, szokás szerint, gondoltam.
Aztán a pokol árasztott el. Jól érezted magad? Milyen nőt szedtél össze? Záporoztak a kérdések, és a gúny hangjai szorongással töltöttek el, csak nem valami ótvar kurvával hozott össze a sors? Nem éreztél valami keményet deréktájt, vihogott sofőrünk, Attila... Beszálltunk a kocsiba mind az öten, és ahogy elindultunk, azonnal rákérdeztem, mi is a gond ezzel a csajjal?
Irtózatos röhögés tört ki, és közölték velem: a "csaj" valójában férfi. Olyan volt, mint egy ökölcsapás. Hitetlenkedő kérdéseimre válaszoltak, és elmesélték, hogy Anita valójában András, és mivel még ebben a dizsiben új vagyok, hát rögtön kifogott magának. Értetlenül ültem a barom haverok között. Micsoda? Egy travi. Hogy... Egy férfi, aki nőnek öltözik. Teljesen lenullázódtam. Jó ég. Döbbenetem fokozhatatlan volt, és gyorsan kikaptam a mellettem ücsörgő span kezéből a whisky - s üveget. A marhák pedig csak vihogtak, és én hangosan átkozódtam, majd velük röhögtam egy idő után. Hazaértem, és kiszálltam, elbúcsúzva a többiektől. Egy gyors zuhany és máris bújtam az ágyba. Teljesen meg voltam zavarodva. Főként, mert, ha becsuktam a szemem, rögvest őt láttam magam előtt, és éreztem illatát. Megőrültem?
Felébredtem és másnapos fejemben csak az zakatolt, milyen forró volt a teste és az arca. Nem értettem mi van velem. Undorodnom kellene, egy másik férfival bújtam össze, egy másik férfi csókjára vágytam. De amikor csak rá gondoltam, egészen mást éreztem. Izgalmat, vágyat, nem találtam a helyemet, mint aki szerelmes. Próbáltam arra gondolni, hogy a szoknyája alatt egy farok lapul, mint nekem, sőt, lehet, hogy az övé még az én 18 centimen is túltesz, de valahogy ez sem tudta elvenni a kedvem. A heréim lüktettek, ezért úgy éreztem, ki kell vernem a farkam. Bedobtam egy pornófilmet, de nem is láttam az egészet, mert folyamatosan a "csajt" képzeltem a nő helyébe, ahogyan a férfi farkát szopja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 maszt.izolda 2015. 07. 17. péntek 01:47
Hi-hi. Ez megindított valamit. wink
S ha ez tényleg megtörtént... akkor az nem semmi élmény volt, te jó ég, így spontán, ez hihetetlen lehetett.
#7 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:03
Nem rossz történet.
#6 gaborthefirst 2013. 06. 8. szombat 01:21
chartres: ő, nem Tinának hívták? wink
#5 Dr. Fartez 2011. 06. 11. szombat 11:42
Nekem nagyon tetszett a történet. Én 10-ből 10 pontot adok. smile
Szívesen lennék a sztori főszereplője.
#4 huckle 2009. 12. 7. hétfő 21:25
jó sztori.

cirmi: szerintem az, hogy mi izgatja az embert egy történetben és hogy igazából az két külön dolog. ha ez nem így lenne, akkor elég furcsa következtetések jönnének a top 10 történetből ami mind családi :)
#3 v-ir-a 2009. 12. 7. hétfő 19:32
nekem tetszett, ha van valóságalapja akkor még jobb
#2 cirmi 2009. 12. 7. hétfő 10:38
érdekes és jó sztori,bár én nem vagyok meleg.
#1 Törté-Net 2009. 12. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?