A+ A-

Egy forró nyári délután

A történet egy forró nyári délutánon játszódik, rekkenő hőség van a házon kívül, az aszfalt felett remeg a levegő, csak a lakásban lehet elviselni ezt az időt. Az utcákon egy lélek sincs, vasárnap lévén mindenki, aki megteheti, a strandon, vagy légkondicionált helyen keres menedéket a forróság elől.
Ránézek az órára, még 10 perc... Az ágy már készen, pezsgő a hűtőben, egy kis harapnivaló is előkészítve, reggel borotválkoztam, tehát minden készen van a fogadásodra. A másodpercek csigalassúsággal telnek, elmondhatatlanul várom, hogy meglássalak, a gyönyörű alakod, az ajkadon megcsillanó napfényt, azt, amit a szemedben látok, amikor Rám nézel, ahogy ölelésre nyitod a karjaidat és megcsókolsz... Már a csókodtól elbódulok, tombolni kezd bennem a tesztoszteron, vágyom Rád, vágyom hogy egyek legyünk, hogy együtt legyünk. Azt, hogy belecsókoljak a nyakadba, a kezem pedig a tested legrejtettebb zugain induljon el felfedezőútjára, hogy lassan lejjebb haladjak nyelvemmel, csókokkal borítva minden jól ismert érzékeny pontodat...
Az ábrándozást a csengő kellemetlen berregő hangja szakítja félbe, a pulzusom máris emelkedik, tudom, hogy megérkezett, akit bár csak egy napja láttam, de mégis, mintha egy örökkévalóság választott volna el attól a pillanattól. Őrülten keresem a kulcscsomót, persze ilyenkor nincs meg... Nem akarlak megváratni, de önző is vagyok. Nem akarom megváratni magam, hogy meglássam azt, akit szeretek, aki az életem értelme. Végre megvan a kulcs, persze már elsőre is láthattam volna, a szokott helyén volt... Ilyenkor az ember nem képes tisztán látni...
Amikor a kapu felé haladva meglátlak, még gyorsabban kezd dobogni a szívem... Az a ruha van rajtad, ami az egyik kedvencem, rövid kék szoknya és kivágott, bár nem kihívó kék top, mely kiemeli a gyönyörű melleid. Remegő kézzel nyitom ki a kaput, szükségem van az ölelésedre, arra hogy hozzám simulj. És megtörténik, amire annyira vártam, a szemedbe nézek, látom benne a gyengédséget, a tüzet, a szerelmet, egyikünk sem bírja tovább, egymás karjaiba omlunk és megszűnik a külvilág, csak Te létezel és semmi más, elveszek a csókjaidban és tudom, hogy Te is így érzel.
Nem tétovázunk, mindketten tudjuk mire vágyunk, magam után húzlak az előszobában lévő hűvösbe. A házba belépve egymásnak esünk, kósza kezemmel érzem, hogy - talán a hirtelen hidegtől, vagy az izgatottságtól - a mellbimbóid megkeményedtek, érzékenyek lettek a legkisebb érintésre is. Ezt kihasználva a falatnyi felsőd alá nyúlva kényeztetni kezdelek, először csak megfogva a tökéletes melleidet, majd a bimbón körözgetek az ujjaimmal, miközben szinte faljuk egymást. Hirtelen ráébredek, hogy még az előszobában vagyunk, azt amit elkezdtünk, jobb lenne a hálóban folytatni. Bármilyen nehéz is, elszakadok az ajkaidtól és magam után húzlak, rádöntelek az ágyra és gyengéden Rád fekszek, és ott folytatjuk ahol az előbb abbahagytuk, ajkaink találkoznak egy végtelennek tűnő csókban, azonban amikor a nadrágból kiszabadulni akaró férfiasságom az öledhez ér, sürgetően felnyögsz, és tudom mit érzel, ezt szeretném én is. Azonban még húzom a pillanatot, addig amíg lehet, addig amikor már egyikünk se bírja tovább az önmegtartóztatást. A csók közben gyengéden simogatom a nyakad, majd melled halmait, kissé lejjebb haladva pedig benyúlva a szoknyád alá, lassan végigsimítva combodon, majd öleden, érzem, hogy -ha eddig a nyögésekből, a tested reakcióiból nem derült volna ki- nem csak én izgultam fel kettőnk közül. Lassan elkezdem masszírozni a szeméremajkaidat, mire a tested megfeszül, az ajkamba harapsz, és nem mintha eddig lett volna, de innen már végképp -tudom, hogy nincs visszaút.
Felülsz és látom a szemedben a tüzet, azt, amit annyira szeretek benned ilyenkor. Szinte letéped a pólómat, majd a hátamra lökve apró csókokkal és harapásokkal borítod a testem. Próbállak megcsókolni, megsimítani a tested, de nem engeded, tudom, hogy boldoggá akarsz tenni, hogy ez itt most Rólam szól. Próbálok ellenkezni, én is örömet akarok szerezni Neked, olyat, amilyet még soha nem éreztél, de amikor a már a hasamat csókolod végig, megtörik az ellenállásom, Rád bízom magam. Lassan lehúzod a rövidnadrágom és látom a szemeidben és a bujkáló mosolyodban, hogy jól döntöttem, amikor nem húztam alsót... Lassan végigsimítasz férfiasságomon, majd a tövétől a hegye felé végignyalsz rajta. Átfut rajtam a remegés, egyszerűen szét akarok robbanni az érintésedtől, pedig ez még semmi, ahhoz képest, ami ezután jön. Először még csak a makkot nyalod körbe, egyik kezeddel falloszom tövét fogva, másikkal pedig a heréimet simogatva, majd ütemesen kezded a bőrt fel-le húzogatni, majd a szemembe nézel és lassan, de mélyen befogadod a férfiasságomat, amilyen mélyen csak tudod. Tudod, hogy ezt mennyire szeretem, és Te most nekem akarsz örömet okozni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.35 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:13
Ha föntvagymég a listán akkor folytazsd.
#3 papi 2013. 05. 3. péntek 07:46
Lehetne kicsit hosszabb, vagy írhatád a folytatását
#2 v-ir-a 2010. 11. 20. szombat 21:24
olvastam volna még tovább,,, jó volt
#1 Törté-Net 2009. 12. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?