A+ A-

Szexkalandom

Már lassan egy éve, hogy elhagyott a barátom. Ez idő alatt egy futó kapcsolatom volt, de a srác nem tudott kielégíteni az ágyban. Egyre gyakrabban nyúltam a vibrátorhoz, és lassan úgy éreztem, hogy a vibrátorba vagyok szerelmes. Közel egy hónapja kaptam egy emailt:
Szexhiányod van? Gyere el hozzánk, és csillapítsd a vágyad nálunk!
Utánanéztem, és egy helyi swingerclubbot reklámozott. A belépő nem volt túl drága, és a hely is szimpatikusnak tűnt, ezért úgy döntöttem, szombat este meglátogatom. Úgy okoskodtam, hogy még ki is elégítenek, és lehet, hogy még találok is valakit.
Pénteken már alig bírtam a testemmel, többször kielégítettem magam. Álltam a zuhany alatt, és simogattam a melleim, a puncim, míg a víz végigcsurgott a testemen. Nem kellett sok idő, míg lángolni kezdett a testem, és a kielégülésért sikítozott. Elővettem hát hű barátomat, a vibrátort, és bedugtam a pinámba. Mikor épp elélveztem volna, kihúztam, a kezemmel simogattam tovább a csiklómat, s közben a zuhanyrózsát a hüvelyemhez tettem, és erősre megnyitottam a csapot. Mennyei érzés, ahogy a víz bassza a pinám! Természetesen, pillanatokon belül hangosan élveztem... Megtörölköztem, majd elkezdtem borotválni a puncim. Néha - néha a csiklómhoz, hüvelyemhez ért a kezem, vagy a borotva - ekkor megborzongtam. Újra lezuhanyoztam, majd a törölközőt a lábaim közé illesztettem, és csúszkáltam rajta. A csiklómat izgatta a frottír, s közben azt képzeltem, hogy egy férfi áll az ajtóban, és nézi az élvezésem. A gondolat annyira felizgatott, hogy nem volt szükségem a vibrátorra, elélveztem.
Végre elérkezett a szombat. Már a reggel is masztizással indult: hason feküdtem, pár takarót magam alá gyűrtem, és vonaglottam a kezemen, ami pont a csiklóm alatt volt. Mikor elélveztem, a hátamra feküdtem, és úgy simogattam a melleim, a másik kezemmel pedig a vibrátort irányítottam a puncimba. Míg a vibrátor kefélte a pinám, én a melleimet ütögettem. Fájt, de élveztem! Alig vártam az estét, hogy valaki jól megbasszon.
Este kisminkeltem magam, és behelyeztem a volt barátomtól kapott gésa golyókat a puncimba és a fenekembe. Az egyik golyó a pinámba ment, a másik a fenekembe. Így már felajzott állapotban érkeztem a clubba. Kifizettem a belépőt, és kerestem magamnak egy szekrényt. Egy srác vetkőzött mellettem, ezért úgy gondoltam, kezdjünk el játszani! Levettem magamról a pólót, és megkértem, hogy segítsen kigombolni a melltartóm. Ő elvörösödött, de míg gombolta a melltartóm, megcsókolta a nyakam. Majd megköszöntem a segítségét, és elkezdtem kigombolni e nadrágom. A fenekemet kitoltam felé, és úgy bújtam ki a ruhából. Már csak egy aprócska tanga, és cipő volt rajtam. A bugyit is kitolt fenékkel vettem le, és a cipőmet terpesztett lábbal bogoztam ki, és vettem le. Éreztem, hogy a férfi figyel, és a testhelyzetemből adódóan láthatta a golyók madzagját. A lábaim alatt kukucskálva észrevettem, hogy a fallosza ágaskodni kezd. Csodás látvány volt!
De összeszedtem a maradék önuralmam, és ringó csípővel ellibegtem körülnézni.
Először egy szoba keltette fel a figyelmem, aminek az oldalán kis lyukak voltak. Láttam, hogy egy férfi áll a lyuk előtt, a fasza a lyukon átlóg. Mikor bementem a terembe, láttam, hogy egy nő térdel a lyukon átlógó fasz előtt, és lelkesen szopja. Rögtön felébredt bennem a vágy, és letérdeltem egy lyuk elé. Kis idő múlva egy ismerős fallosz jelent meg a lyukon, én rögtön bekaptam. Szívtam a makkját, bekaptam tövig, nyalogattam, csókolgattam, s közben a pinámat simogattam. Majd a férfi hirtelen átvette az irányítást, és dugni kezdte a számat. Én csak tartottam a fejem, igyekeztem minél közelebb férkőzni a falhoz, minél többet bekapni a hatalmas péniszből. Hirtelen a férfi felkiáltott, a szám pedig tele lett forró, finom gecivel. Még letisztogattam a faszt, majd kimentem a teremből.
A terem ajtajában az előbbi férfi állt.
- Gyere velem - szólt, és megragadta a karomat.
Elértünk egy különös, fekete terem elé.
- Ha itt belépünk, Mesternek kell szólítanod - mondta, mélyen a szembe nézve.
- Igenis, Mester - égett a vágytól a pinám, hogy valaki megdugja már rendesen.
Beléptünk a terembe, és durván lelökött az egyik asztalra, összekötötte a kezem, s a lábam, és az egyik ott lógó kampóra akasztotta fel őket. Szabad prédává vált a már lucskos pinám. Először a fenekemből szedte ki a golyót, majd szinte kitépte a puncimból is. Felnyögtem az élvezettől.
Elővett egy pálcát, és rásuhintott a fenekemre vele. Felkiáltottam a fájdalomtól.
- Ha ki akarsz elégülni, fogd be a szád! Meg ne halljam, hogy kiáltozol, csak mikor utasítást adok rá! Megértetted, ribanc?
- Igen, Mester.
Majd verni kezdte a fenekem. Néhány ütés a pinámat is érte. Eleinte nagyon fájt, de később már az élvezet miatt akartam volna kiáltozni, de nem kaptam rá engedélyt, ezért nem tettem. Mikor letette a pálcát, szinte sajnáltam. Nem sok hiányzott volna, hogy elélvezzek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:47
Nem rossz.
#4 papi 2013. 11. 21. csütörtök 10:40
..ar.
#3 zszsika 2009. 12. 3. csütörtök 11:35
-1 pont.
#2 Jani 2009. 12. 1. kedd 08:17
Naon gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2009. 12. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?