A+ A-

A két Plaza cica

A Plaza-ban ismerkedtem meg idén nyáron egy nagyon kedves lánnyal. Ahogy először egymásra néztünk, rögtön tudtuk, hogy ebből lesz valami komoly. Látszott valami a szemében, ami vad volt, buja és nagyon izgató. Olyan igazi "Széttéplek, Teee...!"
Első nap csak azért nem estünk egymásnak, mert ugye nem illik, meg mert milyen dolog az, hogy rögtön első nap? Stb. Na de másnap! Leültünk az ágyamra úgy, hogy volt köztünk kb. egy méter. Elkezdtük nézni egymást és pusztán a kéjelgő, kurvás tekintetünkkel olyan szinten felhúztuk egymást, hogy azon vettem észre, hogy egyre gyorsabban vesszük a levegőt és a pulzusom is "mintha" megemelkedett volna. Innentől kezdve nem volt megállás... Azt mondta, hogy még senki nem tudta eljuttatni a csúcsra a nyelvével. Imádok puncit nyalni, úgyhogy nekiláttam. Végigcsókolgattam a nyakát, a hasát, a lábát, majd rátapadtam a 18 éves gyönyörű kis borotvált puncijára, a csiklóját beszívtam a számba, és szétszoptam, nyaltam- faltam. Kis idő múlva kezdte emelni a fenekét az ágyról, egyre feljebb, s mikor orgazmusa volt, már majdnem hídban volt. Persze ekkor már két kézzel kapaszkodtam a kemény fenekébe.
Ezután az ágy elé állított, ő leült és csodálatos módon elkezdett szopni. Jobb kezével fogta a farkam, ahogy benyelte, tekert rajta egyet, a ballal pedig a heréimet cirógatta. Nem akartam így elmenni, úgyhogy betettem neki. Kb. a harmadik pózban voltunk, hátulról adtam neki, mikor éreztem, hogy a farkam kezd egy kicsit lepuhulni- lévén, hogy már vagy egy órája küldtem neki. Gondoltam, hogy egy kicsit ő is perverz, mondtam neki, hogy mondjon valami csúnyát. Erre ő hátra fordult: "Verd belém tövig!" A farkam másodpercek alatt kőkeményre dagadt, de annyira, hogy már szinte fájt. Ezt megérezte és elkezdett beszélni... "Ez az... keményebben, basszál szét, gyerünk! Még, még kúrjál..." Annyira raktam, hogy csak úgy csattogott a segge. "Azt akarom, hogy a számba élvezz!"- mondta. Azt hittem rosszul hallok, még vissza is kérdeztem, de nem! Jól hallottam! Úgyhogy mikor éreztem, hogy mindjárt elmegyek, kikaptam, ő már fordult is meg és belevertem a szájába. Aztán átvette, és addig szívta míg ki nem jött az összes.
Másnap mosolyogva újságolta, hogy elmesélte a barátnőjének a tegnap történteket teljes részletességgel, mire a barátnője kiment a fürdőszobába megmosni az arcát, hogy el ne szédüljön. Egy pár nap múlva sétáltunk az utcán, és ő felkiáltott, hogy ott megy Zsuzsika a barátjával. Utánuk siettünk, és ahogy Zsuzsika meghallotta a barátnője hangját egyből megfordult, és szinte annyira kereste, hogy vajon kivel van, hogy még köszönni is elfelejtett. Amikor meglátott szó szerint végigmért, mintha csak azt mondta volna, hogy: "Aha, szóval te vagy az, aki úgy megbaszta a barátnőmet?" A hét közepén csörgött a telefonom. "Szia, én vagyok. Azért hívlak, mert pénteken Zsuzsikával csinálunk egy bulit nála és gondoltuk, hogy eljöhetnél!" "Hát persze"- vágtam rá egyből. "És hányan leszünk ?"- kérdeztem. "Hááát, ööööö hárman..."- hangzott a válasz. "Igeeeeen? Hárman? Az jóóó!" - mondtam. "Jaj nem azért hívunk el, hogy mind a kettőnket megbasszál! Tudtam, hogy rögtön erre fogsz gondolni!" "Miért, nektek nem fordult meg a fejetekben?" - kérdeztem. "De megfordult, de tényleg nem azért hívunk!" "De miért, nem lenne jó?" - kérdeztem. "De biztos kurva jó lenne, de tényleg nem azért hívunk!" - ismételgette. Hát ha nem azért, akkor jó! - gondoltam magamban. Hú, de meg lesztek baszva! Persze már mind a hárman tudtuk, hogy mi lesz a dolog vége.
Eljött a péntek. Hívtam a lányokat, hogy egyeztessünk, meg hogy milyen piát szeretnek. Este 11-et, és Martinit beszéltünk meg. Egy kicsit késtek, de már egy picit be voltak csípve, persze én sem "tisztán" mentem oda, és még ott volt a Martini. Felmentünk a lakásba. A sarokban volt egy asztal két székkel, egy nagy franciaágy a szoba közepén, vele szemben pedig egy kis dohányzó asztal két fotellal. Leültem az ágyra, Zsuzsika leült az egyik székre, a másikra feltette a kis csini lábait és rágyújtott. Marcsi az egyik fotelba ült velem szembe. Elkezdtük egymást nézni, és már láttam a szemén, hogy nedvesedik. "Gyere cseppents már a szemembe, mert nagyon ki van száradva !" - mondtam neki. Hanyatt lökött az ágyon, rám ült, és cseppentett. Én átkulcsoltam a lábammal az övét, hogy véletlenül se tudjon leszállni rólam. Odahúztam magamhoz, elkezdtünk csókolózni, de a kezemmel már a melleit simogattam. A szemem sarkából figyeltem Zsuzsikát, hogy-hogy reagál a dologra. De ő csak szívta a cigijét, egy picit, mintha zavarban lett volna. A következő pillanatban Marcsi melle már a számban volt, de ekkor odahajolt és a fülembe súgta, hogy foglalkozzunk Zsuzsikával is.
Marcsi odaült a másik székre, én meg a támla és ő közé. Elkezdtem Zsuzsikát simogatni, miközben Marcsi hátát csókolgattam. Ekkor Zsuzsika kihívta Marcsit az erkélyre... Na, ebből sem lesz semmi! - gondoltam. Marcsi egyedül jött vissza és mondta, hogy benne van Zsuzsika is, csak egy kicsit még feszült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.28 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:21
Nállam 10 pont!
#11 zsuzsika 2015. 01. 28. szerda 07:43
Nem tetszett.Összecsapott írás.
#10 feherfabia 2014. 12. 28. vasárnap 05:41
Hogy ez mekkora kamu!
#9 listike 2014. 05. 9. péntek 08:37
Azért ekkorát hazudni!
#8 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:39
Nem rossz.
#7 papi 2013. 04. 25. csütörtök 05:57
...és felébredtél mert beleért a kezed a bilibe.
#6 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:54
Nemrossz smile 7-es.
#5 sztbali 2011. 07. 21. csütörtök 13:46
Fogalmazásban javítanod kéne. 6 pont.
#4 Jani 2009. 11. 29. vasárnap 09:15
Meddig bírod még, te állat?" kérdezte, és elment zuhanyozni.
A postás 2-szer csenget , Zsuzsika 2-szer zuhanyozik !
Amúgy igen -igen gyengécske és nem volt az illető sem 2 nővel , de még csak nem is sexelt 3 órán át , az nem ilyen , na mindegy , lehet fantázia is , de akkor legyen legalább jól megírva , mert ez nincs
#3 zsolt 2009. 11. 27. péntek 18:01
Túl tömör... Az egy héttel későbbi dolgokat talán új sorba kéne írni, stb...
#2 City of Troy 2009. 11. 27. péntek 12:07
3 órát......nebasszz... egyébként jó "5"
#1 Törté-Net 2009. 11. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?