A+ A-

Feleségem, a szexörült

10 éve vagyunk házasok, 16 éve ismerjük egymást feleségemmel. A sexben sok mindent próbáltunk, de mindig csak kettesben. Engem mindig is izgatott a gondolat, hogy lássam nejem más férfiakkal kefélni, de ő ezt nem akarta.
Ez azonban mostanra megváltozott, feleségem belebolondult a sexbe, és mást sem akar, mint, hogy idegen férfiak kurják szét minden lyukát, és ami még jobb, legyenek egyszerre minél többen.
Hogyan is jutott idáig?
Discóba mentünk egy nyári este. Régen voltunk már úgy gondoltuk a mi korosztályunk nem oda való, de ezen az estén rászántuk magunkat. Találtunk is asztalt, rendeltünk italt is. Beszélgettünk, iszogattunk és a jó zene táncra is szólított bennünket.
Kezdett a hely megtelni fiatalokkal, akik az ital és a meleg hatására néha udvariatlanul is viselkedtek. Feleségem miniszoknyát és rövid toppot viselt. A többi fiatal lányhoz képest kitűnt formás alakja, nagy cicije. Valószínűleg ez vonzotta a srácok tekintetét is, akik közül két bátrabb srác mögénk került a tánc közben és feleségem mögé kerülve mintha csak véletlenül tették volna megfogták keres fenekét.
Nejem persze azonnal szólt, hogy menjünk az asztalunkhoz. Le is ültünk a két srác pedig a pulthoz ment.
Az asztalnál beszélgetve még pár italt elfogyasztottunk, mely láthatóan nejem fejében szállt, jó hangulatában fülembe pajzán gondolatai súgdozta, amely felizgatott. Alig vártam már mikor fogunk hazamenni és egy jó nagyot kefélni.
Egy idő után az elfogyasztott sör mennyiség miatt a szükség a mosdóba szólított. Kb 10 percig lehettem távol és mikor visszaértem nejem körül a korábbi két srác legyeskedett. Gyorsan odaléptem de közben már hallottam, hogy durván molesztálják kedvesem, aki piros arccal hallgatja őket.
Amint észrevették hogy jövök szétrebbentek. Nejem lesütött szemmel ült tovább. Elnézést kértem és mondtam hogy azonnal menjünk haza, de ő engem is meglepve maradni akart. Kérdeztem mi történt az előbb, mire ő elmondta, hogy a két srác leület mellé és fogdozni kezdték a combját és a mellét, közben jó kis ribancnak nevezték és ecstelték hogyan kefélnék meg őt a férfi Wc - ben.
Felháborodtam, de kedvesem csak csitított. Nem értettem, de hamarosan minden világossá vált.
Feleségem is kiment a mellékhelységbe. A két srác azonnal hozzám lépet és elém dobták feleségem bugyiját. Medöbbentem. Szóltak, hogy szagoljam meg. Ismerős illatot árasztott, nejem felizgatott lucskos puncijának illatát, amelyet már oly sokszor éreztem. A gondolat hogy ezek a srácok kedvesem puncijához értek dühvel töltött el, de a felizgatott punci illata viszont kétségbe döntött. Feleségem akarja hogy ez a két csávó megbassza?
Közben visszatért nejem az asztalhoz, ahol azonnal kérdőre vontam. Dühös é egyszerre izgatott is voltam. Kérdeztem hol a bugyija, mire ő a szégyenkezés legkisebb jele nélkül közölte, hogy a srácoknál. Az agyam elborult és már nem akartam mást. mint hogy megleckéztessem feleségem.
Nejem mellé csúsztam és ráparancsoltam hogy tegye szét a lábát az asztal alatt. Benyúltam a lábai közé és minden teketória nélkül két ujjamat felnyomtam a puncijába. Már nem is volt meglepetés hogy csupa lucsok és forróság volt.
Kis kézimunka után kellő izgalomba került, amikor is én felugrottam és a pulthoz siettem. Visszanézve láttam, hogy nejem nem tudja és akarja abbahagyni az élvezést, ezért saját maga végzi tovább amit én elkezdtem.
A srácok a pultnál italoztak, hozzájuk léptem és szóltam, nekik hogy a ribanc az övék, azt csinálnak vele amit csak akarnak, most már jó forró a punci ami epekedve várja őket. Menjenek a WC - be hamarosan a lotyó is ott lesz velük.
Visszatértem az asztalhoz, és nejem fülébe súgtam, hogy 5 perc múlva várom a mellékhelységben. Kimentem.
Nem telt el még a megadott idő sem feleségem kipirult arccal a férfi WC felé vette az irányt, én figyeltem és úgy helyezkedtem hogy ne vegyen észre.
Az ajtó előtt kedvesem körülnézett és gyorsan besurrant. Én utána. Bent suttogva engem szólítgatott, de a kér srác gyorsan előreugrott és elkapták. Sliccük már lehúzva volt farkuk félig mereven lógott. Nejemet erőszakosan lenyomták magul elé és ráparancsoltak hogy szopjon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.56 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 16:43
Nagyonjó!
#8 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:28
Nem rossz.
#7 zszsika 2009. 10. 21. szerda 15:42
A színvonal nagyon kezd esni az oldalon. Már minden gagyi felkerülhet?
#6 sarmos 2009. 10. 21. szerda 09:45
nem semmi..
#5 jani 2009. 10. 21. szerda 09:43
Hát ez marhaság ! Minek jelennek meg ilyen írások ? Ezért fizetünk ? Nincs legalább egy minimum lektor?
Nem gruppennel van bajom és azzal sem , hogy a faleség szerepel benne én is grupizok a nejemmel , DE NEM ÁLLAT MÓDON , ez förtelmes !!!!!!
#4 Józsi 2009. 10. 21. szerda 06:43
Igazából egymáshoz való vagytok.Lásd "Kurvává tett a feleségem" c. írásod. Esetleg egy állattal nem próbálnátok ki? :))
#3 Józsi 2009. 10. 21. szerda 06:39
Hát barátom elég gusztustalan a feleséged, szerintem a leírtaknak a fele nem igaz. 1p.
#2 Caligula 2009. 10. 21. szerda 00:46
Na neeee!Ez már egészségromboló!Még hány ilyen taplóság van a raktáron?
#1 Törté-Net 2009. 10. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?