A+ A-

Évzáró buli

Második évünket zártuk a fősulin. Mindenki boldog, felszabadult volt. Megbeszéltük, hogy az utolsó vizsga után összejövünk egyik csoporttársunknál, aki volt olyan szerencsés, hogy már kapott szüleitől egy háromszobás családi házat a város szélén. Péter jó fej volt, magas, karcsú, göndör hajú, látszólagos lazasággal hordta a menő cuccokat, tetszett a legtöbb lánynak. Nyugodt, soha másokat ki nem beszélő természete miatt számtalan titok landolt nála, s maradt elzárva örökre.
Tizenhét főből állt a csoportunk, de meghívtuk csoportvezető tanárunkat is, az ötvenes éveit taposó, mégis nagyon fiatalos kinézetű Bokányi tanár urat. Nem jött el egy srác, aki nyelvvizsgára készült, s egy lány, aki hamarabb utazott haza szüleihez. Velem együtt hárman voltunk hímneműek elsöprő női többség mellett. A tizenhárom iszogató nőből már egynek férje volt valahol messze, ketten menyasszonynak számítottak, mi srácok még gyűrűzetlen szabadúszókként éltük boldog életünket.
Szinte mindenki hozott italt. A nők arra számítottak, hogy mint máskor, mi srácok isszuk majd meg a pia döntő hányadát, ők meg csak csendes, illemtudó szurkolók lesznek mellettünk, de mi okultunk a korábbi berúgásainkból, visszafogtuk magunkat, s a lányokba diktáltuk az italt. A kezdeti tiltakozások néhány pohár alkohol bevitele után elerőtlenedtek, s egyesek egyre csillogóbb szemmel, mások egyre tompábban vettek részt az alkoholközi társalgásban. Szólt a zene, hol pörgősebb, hol összebújósabb, s a lányok már nem tolták el automatikusan a kezünket, ha a hátsójukra tévedtünk. A nemek rossz aránya miatt ők is táncoltak egymással, mi meg próbáltunk mindenkivel lötyögni egy gyerekcsinálóst...
Amikor az egyik menyasszony, Kata került sorra nálam, kicsit ittasan tánc közben arról suttogott, elfáradt, megy a másik szobába lepihenni... Katáról mindenki tudta, amit ő állított magáról, hogy még szűz. Jó volt vele beszélgetni, remek havernak számított neme ellenére vagy tán épp azért, mindig elmeséltette magának nőügyeinket, s néha elmondta, kikkel csókolózott...
Puha, lustamacskás járással tűnt el a szomszéd szobában, melyet a korai alvók számára jelöltünk ki, de ahol még senki más nem tartózkodott. Kis idő múlva utánamentem. Feküdt az ágyon, hanyatt, lehunyt szemekkel, de úgy tűnt, még nem alszik. Szoknyája feljebb csúszott, félcombig látszottak formás tagjai...
- Kicsi Kata, alszol már? - kérdeztem halkan, nagyon sután. Nem válaszolt.
Odahajoltam hozzá, és egy finom puszit adtam a szájára. Továbbra sem mutatta az ébrenlét jeleit, de lélegzetvételének szaporasága elárulta, hogy nagyon is ébren van. Újra hozzáhajoltam, s a puszi helyett már egy hosszabb csókkal hívtam fel magamra a figyelmet. Egyik karja felemelkedett, átkarolta a fejemet, magához húzott. Eszméletlenül finom csókokat váltottunk, közben melléfeküdtem, majd kezdtem finoman lehámozni róla a ruhákat. Egy percig sem gondoltam arra, mi lesz, ha valaki benyit. Csoporttársaink finom érzékkel ismerték az ilyen helyzeteket, nem volt valószínű, hogy megzavarnak bennünket. Kigomboltam a blúzát, kikapcsoltam a melltartót - hű, kedves barátos csoporttársam, ha így megy tovább, nemsokára benned élvezhetek! - gondoltam, s elkezdtem csókolgatni, nyalogatni telt keblén már erősen meredező bimbóit. Összeborzongott, szemét behunyva tartva egész teste azt mutatta, tégy velem, amit akarsz... Érteni véltem a testbeszédet, alul is megszabadítottam minden fölösleges ruhadarabtól, majd lejjebb húzódva elhalmoztam csókokkal és finom harapásokkal hasát, ágyékát, combjai tövét... Már finom mozdulatokkal emelgette altestét, amikor benyaltam puncijába, szinte magától tárta széjjelebb lábait, húzta feljebb térdeit kétoldalt. Nem kellett tolmács, hogy megértsem, s ha nem értettem volna, akkor a hátsómon nyugtatott keze lett volna egyértelműen beszédes, ez a kéz simogatásból átváltott húzóvá, maga felé húzott egyre szenvedélyesebben.
Nem akartam tovább húzni az előkészítést. Igaz, nagyon kellemes volt végiggondolni, mennyi semleges beszélgetés, mennyi baráti szövegelés után lesz most enyém ez a nő, s ha már benne leszek, vajon miként alakul majd további kapcsolatunk... Újból a melleit vettem kezelésbe, közben előbb egy, majd két ujjamat is a hüvelyébe dugtam, de csak a feszülő hártyáig, amit kitapintottam. Hüvelykujjammal duzzadó csiklóját ingereltem. Szaggatottan lélegzett, kapkodta a levegőt.
- Még szűz vagyok - lihegte. - Érzem, de már nem sokáig leszel az, ha rajtam múlik - válaszoltam. Nagyon nedves volt már, nagyon akarta, hogy megszabadítsam lányságától. Finoman hatoltam bele, s megálltam, amikor kicsit grimaszolni kezdett.
- Fáj ? - Nem, de már nagyon feszít. - Akarod, hogy továbbmenjek? - Igen, gyere!
Kicsit visszahúztam magam, majd egy erőteljes nyomással átszakítottam a rugalmas hártyát, s tövig betoltam magam sajgó puncijába. Nem szenvedett nagyon, kisvártatva átvette mozgásom ütemét, viszonozta, s éreztem, ahogy a belső hüvelynedvesség küzd az izomszorítással...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 06:24
Ne csodálkozz, hogy nem beszélnek veled. Örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad ezt a szemétséget. (Már ha igaz lenne)
#6 vakon53 2016. 03. 25. péntek 23:24
Nem rossz.
#5 papi 2014. 04. 10. csütörtök 05:04
Azért nem rossz
#4 listike 2014. 04. 6. vasárnap 07:40
Így kell valótlanságot írni.
#3 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:48
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:45
Jóóóóó nyes
#1 Törté-Net 2008. 07. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?