Az utolsó áldozat

Szavazás átlaga: 5.78 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2009. október 9.
Hossz: 9 076 karakter
Elolvasva: 1 136 alkalommal
A nő vérvörös karmait kocogtatta a bárpulton. Nem volt ideges a megbízása miatt, csak türelmetlenkedett. Még ezt megcsinálja, aztán vége, befejezi. Már többször mondta a megbízójának, hogy kiszáll és most tényleg vége. Elvégre a pénzre már sosem lesz gondja többé az életben, és még előtte az élet, hiszen csak 33 éves. Be fogja utazni a világot.

– Egy martinit kérek jég nélkül – mosolygott a pincérre.

Lassan kortyolgatni kezdte az italt. Igen, ott van. Jóképű, talán 40 éves lehet. Áldozata egyedül ült az asztalán, amelyet egy elegáns lámpa fénye vont sárgás félhomályba. A pasi őt nézte.

Úgy tett, mintha nem venné észre, de közben oda – oda pillantott. Jóképű, veszettül jóképű, legalább a munka egy része nem lesz kellemetlen, nyugtatta magát. A pasas félénken rámosolygott és a nő egy halvány arcrándítással viszonozta a kedvességet. Nem szabad túl elutasítónak lennie, ezt a pasast ma meg kell hódítania. És likvidálnia. Fogalmas sincs miért, de nem is érdekelte. Egymilliót kért érte és megadták. A többi nem számít.

– Hölgyem, itt a martini.

Kérdőn nézett a pincérre.

– Az az úr rendelte önnek – mutatott vékony ujjával a fiú a fickóra, aki mikor meglátta, hogy ő van a figyelem középpontjában, bátortalanul integetett.

– Rendben, köszönöm – felelte és felkapta a teli poharat.

Idáig minden ok. Felállt és elindult a távoli asztal irányába. Csinosan volt öltözve, de ez elengedhetetlenül a szakmájához tartozott. ha célt akar elérni, akkor minden nőiességét latba kell vetnie és szerencséjére a sors nem volt szűkmarkú mikor őt megalkotta: formás mellek, izmos lábak, bájos pofika. A többit maga is meg tudta csinálni, csak egy kis odafigyelés kellett: fodrász, manikűrös, aerobic, ruhák. És máris kész a nő, akinek senki nem tud ellenállni. Ez volt a lényeg. Sokkal könnyebben célt ér így, mintha egy bőröndbe rejtett puskával rohangálna a városban, és különböző toronyházakba állítaná fel a lőfegyvert. Neki a csinosság volt a fegyvere.

– Jó napot, köszönöm az italt.

A férfi teljesen zavarba jött, azt se tudta mit csináljon. Végül nagy nehezen kimászott.

– Kérem... foglaljon helyet – hebegte.

Látszott rajta, el sem hiszi, hogy egy ilyen bombanő szóba áll vele.

– Mi járatban van itt? – kérdezte a nő

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.78 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2019. május 18. 03:52
#9
A vége szörnyű lett.
1
l
listike
2014. június 28. 12:56
#8
Nagyon jó volt.
1
p
papi
2014. június 17. 21:35
#7
Nem rossz
1
genius33
2013. március 6. 07:11
#6
Egész jó! 🙂
1
East West
2009. október 12. 11:07
#5
Nem, nem bántottál meg. Nincs azzal sem baj, ha valaki kiírja a véleményét magából. De azért itt az oldalon is van jó sok általam írt sztori, és nehogy már ez legyen a legrosszabb;)
De mindegy, ez van
1
Zoli bácsi
2009. október 12. 11:03
#4
Kedves East West!
Tudod nem feltétlenül jelenti az ha neked mint írónak tetszik egy történet az másnak is fog.
Én is írtam már történeteket és nem értem el velük túl nagy sikert. Nem mondanám, azt hogy örültem, annak hogy leszavazták de arra gondoltam, hogy majd a következő. Én is csak annyit szeretnék ezekkel a sorokkal mondani, hogy a gyakorlás sokat számít. Stílusodat nem feltétlenül kell feladni, megváltoztatni, már csak azért sem mert lehet hogy az már nem te lennél.
Azzal, ha valaki észrevételeit ecseteli nem feltétlenül, jelenti, azt hogy nem tetszett neki mert ha vette a fáradságot hogy elolvasta az már jelent valamit.
Remélem, nem bántottalak meg ezekkel a sorokkal, mert hidd el nem volt szándékom, mert buzdításnak szántam.
1
East West
2009. október 12. 07:52
#3
Szerintem nem elcsépelt. Van itt az oldalon olyan történet aminek ez a témája? Szerintem nem elnagyolt. Ha 10 mondattal hosszabb már nem olvasod végig, akkor meg miért írjam hosszabbra. Nem gyakorlok, ezt írd inkább másnak, aki sokkal de sokkal szarabb sztorikat ír.

Egyszerûen nem értem. Ez egy igenis jó történet, pont annyira van kidoglozva amennyire kell, csak egyszerûen nincs benne annyi és olyan szex ami erre az oldalra kell. Nem szoktam magamat isteníteni, megvédeni, stb, de azért ez NONSZENSZ hogy ez a törétnet 4.7 ponton áll. Nem is fogok ide több ilyen történetet küldeni, csak amiben minden második szó a pina, meg a fasz, meg geci lesz. Már ez a 3 szó elég arra hogy 6 pontot kapjak.
1
romolusz
2009. október 10. 14:18
#2
jaj
-az alapgondolat jó csak kicsit elcsépelt.
-a megvalósítás elnagyolt /nem kicsit/
-gyakorolni...gyakorolni...gyakorolni!!!
1
T
Törté-Net
2009. október 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1