A+ A-

A kenus

Eredetileg egy bentlakásos iskola működött itt, de az nem régen megszűnt, - illetve állítólag jobb helyre költözött, - és most az önkormányzat vevőt keresett rá. Minden esetre most teljesen üresen állt. Maga az épület nem volt valami fényes. Évtizedek óta hagyták lepusztulni csak annyi munkát belefektetve, hogy ne váljon balesetveszélyessé. Elvégeztek néhány átalakítást is, amely az iskola szempontjából praktikus volt ugyan, de semmibe vették a kastély muzeális értékét.
Zsóka - általa ismeretlen - rokoni kapcsolatban volt a kastély gondnokával így kerültek Jenővel oda. Az illető elment nyaralni, ezért szólt a rokonságnak. Valami hivatalos papír félét is gyártottak, az önkormányzat kedvéért és kapott némi pénzt is, de az inkább jelképes volt. Nagy néha a birtokot megnézni szándékozó potenciális befektetőket kellett körbevezetni, ők azonban nem sok vizet zavartak. Összesen kétszer jöttek, de akkor is napokkal előtte telefonáltak a polgármesteri hivatalból.
Zsóka és Jenő számára a kastély elég érdektelen volt, csak akkor húzódtak be, ha esett az eső és éjszakára a szúnyogok elöl. A hely fő vonzereje a telek volt. Hatalmas platánok álltak benne és egyik oldalról a folyó határolta, melynek vize a sodródó homoktól kicsit sárgás volt, de amúgy teljesen tiszta. Mindez messze esett minden településtől. Kerékpárral, amivel Jenő járt, több mint egy órába tellett a vásárlás.
Zsóka arányos testalkatú sötétszőke lány volt, alig több mint huszonkét éves. Egyetemista volt, de már túl volt a vizsgákon, a nyara hátralévő részével teljesen szabadon rendelkezhetett. Jenőt az egyetemről ismerte, bár nem voltak évfolyamtársak. Míg Zsóka az egyik legvonzóbb lány volt, addig Jenőben az egyetem észét tisztelték. Csak ősszel kezdte az utolsó évét, de már gyakorlatokat tartott az elsősöknek. Egyébként is rendkívül tájékozott volt szinte minden kérdésben. A lány nem volt szerelmes belé, de imponált neki a fiú esze és tudása. Egy kicsit ugyan tudálékos volt, de érdekfeszítően tudott beszélni. Különösen a képzőművészeti fejtegetései voltak lebilincselőek. Olyan szempontokat és technikákat vetett fel, amik a lánynak sohase jutottak volna eszébe.
A szexuális életük nem volt éppen tökéletes. Bár Jenő természetesen arról is mindent tudott, hogy hogyan kell egy nőt boldoggá tenni, a gyakorlatban azonban kifejezetten ügyetlen volt. Ezt azonban Zsóka nem merte megmondani a fiúnak, mert az igen büszke volt tudására. A lány titokban segített magán időnként.
Reggeli után kimentek a partra és úsztak egyet. Kifogyóban volt az élelmiszerkészletük, így Jenő elindult biciklijén a hosszú bevásárló túrára. Zsóka meztelenül kitelepedett egy pokrócra a fák alá. Nem szeretett közvetlenül a napra feküdni, ott túl meleg volt. Itt a félárnyékban viszont nagyon kellemesen érezte magát és ugyan lassabban, de itt is lebarnult. Hasra feküdt és elszenderedett.
Simogató kezek érintésére ébredt. Ezek szerint már megjárta a fiú az utat. Kicsit meglepődött, mert azt hitte éppen csak elszunyókált, de sokkal több idő telhetett el. Az alvástól ellazult testtel élvezte a simogatást. A két férfikéz váltakozó erősséggel pásztázta a hátát.
A lábai következtek. Előbb lábfejét, majd vádliját gyúrta finoman. Zsóka csukott szemmel felsóhajtott, amikor combjai hátsó felén megérezte a forró csókokat, amelyek lassan fenekére vándoroltak. Jenő egyszerűen megtáltosodott! Minden érintésével fokozni tudta a lány örömét. Eltűnt mozdulataiból a szokásos bizonytalankodás, ami Zsókának mindig a kedvét szegte. Most érezte, hogy nyugodtan rábízhatja magát.
Kicsit szétnyitotta eddig összezárt lábait. Puncija nedvesen megcsillant a tört napfényben, izgató illatfelhőt küldve partnere felé. A fiú keze combja belső oldalán haladva elérte szemérmét és a szőrrel borított nagyajkait simogatta finoman. Zsóka teste remegni kezdett.
Hangosan felnyögött, amikor egy ujj a síkos szirmok közé szántott, előbb bejáratát, majd csiklóját cirógatta. Ágyékát forróság öntötte el. Miközben a középső ujj le-föl járt duzzadt klitoriszán, a hüvelykujj a barlangjába hatolt és ki-be járt benne. Fantasztikusan jó volt.
Annak már tudatára ébredt, hogy ez nem lehet Jenő, de ez semmilyen ellenállást nem váltott ki belőle. Tomboló vágya mindent elsöpört, már csak a beteljesülés érdekelte. Ajkai képtelenek voltak szavakat artikulálni, csak hangos nyögések törtek elő közülük, de agyában egyetlen szó lüktetett: Még!
A fiú most a lány fölé könyökölt, az pedig továbbra is hason fekve, térdét behajlítva felhúzta lábát, ameddig csak tudta. Szemérme szélesre tárult. Kéjesen feljajdult, ahogy a kemény pénisz a testébe csúszott. Érezte, hogy hüvelye minden idegvégződése életre kel. Amikor végig ért, boldogan megszorította a vaskos jövevényt.
Az mozogni kezdett benne, mérete miatt erősen dörzsölve hüvelye falát. A lány - amennyire a póz csak engedte - heves párzó mozdulatokat végzett. Már nem sok kellett neki, hüvelye görcsös összehúzódásai kíséretében elborította a gyönyör.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 10:54
Nagyon jó!
#4 zsuzsika 2015. 01. 23. péntek 09:05
Nagyon jól megírt történet.
#3 papi 2014. 05. 21. szerda 05:04
Egész jó
#2 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:22
Nem rossz az írás.
#1 Törté-Net 2009. 09. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?