A+ A-

Szerelem első szexig

Számos történetet olvastam itt az elmúlt időben. Volt köztük nagyon jó, jó, s kevésbé jó, volt, ami nagyon hitelesnek tűnt, volt ami kevésbé.
E számos történeten felbuzdulva szeretném veletek megosztani az én történetemet, amely minden szava igaz.
Ahogy illik, a legelején kezdeném. Középiskolába egy bentlakásos, konzervatív világnézetű leánynevelő intézetbe jártam, ami sok minden elárul arról, hogy elég későn tudtam meg, mi a szerelem. Az azért mindenképp hozzátartozik, hogy kamasz éveim életem egyik legboldogabb időszaka volt.
Így tehát, amikor egyetemre kerültem, egyik-napról a másikra egy olyan világban találtam magam, ami számomra teljesen idegen volt. Hirtelen kellett felnőnöm, s hamar behozni a néhány éves lemaradásomat, hogy ne érezzem társadalom-idegennek magam.
Elszívtam hát életem első cigijét, megszerettem a sör ízét, s megtanultam, hogy egy átbulizott éjszaka után elcsattant csók nem jelent semmit...
Egy bulizós éjszakán ismerkedtem meg a sráccal, akiről azt hittem, az igazi szőke herceg. Beszélgettünk, táncoltunk, meghívott egy italra, telefonszámcsere, hazakísért. Aztán semmi. 2 hétig semmit nem tudtam róla. Csak a nevét, s annyit, hogy nem jár egyetemre, hanem dolgozik, de egész közel lakik az egyetemhez.
2 héttel később kaptam egy sms-t: Eljönnél velem vacsorázni? Hát mondhattam erre nemet? A gombóc a torkomban, mit vegyek fel? Hogy fésüljem a hajam? Milyen sminket rakjak fel? ...
Végül is sikerült időre összekapnom magam. Ő meg lent várta kollégium bejáratánál. 3 szál fehér rózsával. Január közepén. Ez azért jelent valamit, gondoltam. A vacsora nagyon kellemes hangulatban telt el. Hazafelé szakadt a hó. Átölelt magához húzott, hogy melegítsen. Majd elcuppant az első csók. Vágytam rá nagyon. A volt barátommal már hónapok óta szakítottunk, hiányzott a forró ölelés, a szenvedélyes csók... Boldog voltam.
A következő randin vörös rózsát kaptam. Teltek a napok, a hetek, egyszerűen jól éreztem magam, szerettem a társaságát. Aztán egyik péntek este megint elhívott vacsorázni. Azt mondta, meglepetéssel készül. Jó ideje mentünk, amikor megjegyeztem, hogy amerre megyünk, nem ismerek egy vendéglőt se, pedig a város nem olyan nagy. Ő erre azt válaszolta, hogy nem vendéglőbe hívott, hanem vacsorázni. Ő főzött. Így hát felmentünk hozzá. A konyhában mesteri teríték, ahogy a filmekben szokás. Lesegítette a kabátom, elrakta a cipőm, egy szenvedélyes csók, a már kész ételt újra melegítette, még egy csók, közben isteni illatok. Tökéletes gyertyafényes vacsora, kellemes illatok, lágy zene, fehérbor...
Amikor befejeztük, mondtam, hogy elmosogatok. Miközben a dolgomat végeztem, hátulról ölelgetett, simogatta a derekam, a hasam, időnként a nyakamba puszilt, aztán a keze egyre inkább kalandozott, már a blúzom alatt is.
Ajaj! Gondoltam. Itt gáz lesz! Vagy most állítom le, vagy nem fogom tudni. De igazában nem akartam, hogy abbahagyja. Hihetetlenül érzékien csinálta, belőlem meg felszakadt egy sóhaj. Hagytam a maradék mosatlant. Megfordultam, csókoltam. Ő is csókolt olyan vadul, hogy már-már féltem. Közben egyik kezével a fenekem markolászta, másikkal a blúzom gombjaival küzdött.
Gyere! - lehelte a fülembe, s a szobájába vezetett. Közben zakatolt az agyam, hogy ennek nem így kéne történnie, még alig egy hónapja ismerem, meg különben is. De nem hagytam az ész érveket győzni, át akartam adni magam a szenvedélynek.
Közben lefejtette rólam a blúzt, a melltartómat kikapcsolta, én meg lehúztam a pólóját. Kigombolta a nadrágom is, majd gyengéden az ágyra ültetett. A tanga még rajtam volt, de félrehúzta, az ujjaival játszott. Közben abbahagyta a csókot, elindult szájjal is lefelé, először a melleimet szopogatta, nyaldosta, majd haladt szép lassan lejjebb. Cikázott a hasamon a köldökömön, majd még lejjebb. Éreztem, hogy kezdek nedvesedni, s akkor odaért a nyelve. Nyalt és szívott és nyalt és szívott. Közben az ujjaival is ingerelt. Fantasztikus érzés volt. A mély sóhajaim átcsaptak apró, majd egyre hangosabb nyögdécselésekké.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:00
Nemrossz.
#4 zsuzsika 2014. 10. 9. csütörtök 09:36
#3 A57L 2014. 10. 9. csütörtök 07:11
Szerintem is jó.
#2 papi 2013. 04. 10. szerda 05:57
egész jó
#1 Törté-Net 2009. 09. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?