A+ A-

Mónika és Zsolt

Mónika 40 éves volt, de karcsú, mégis asszonyos alakja miatt még fölöttébb kedvelték a férfiak. Éppen partner nélkül, egyedül élt, amikor barátnője, Etelka megkérte, hogy fia, a 15 éves Zsolt két hétig nála lakhasson, mert ő el akart utazni partnerével Hollandiába.
A második napon Mónika éppen szabadnapos volt. Zsolt már elment a gimnáziumba, s így nyugodtan mászkálhatott meztelenül a lakásban, ahogy máskor is szokott. Zsolt ittléte miatt különben fel kellett vennie fürdőköpenyét, ha a fiú itthon volt, de mivel a szűk fürdőköpeny eléggé szexis volt és mezítláb járt benne a lakásban, a srác állandóan mohó szemekkel figyelte meztelen lábait és ringó melleit.
Mónika most előbb lezuhanyozott a fürdőszobában, majd megnézte magát a falat elborító földig érő tükörben. Mindkét kezével végigsimította súlyos, gömbölyű melleit, karcsú derekát és széles csípőjét. Meg volt elégedve a testével, mert tudta, hogy még mindig igazi buja testű nőnek számít. Miután alaposan megszemlélte magát, úgy döntött, szokás szerint megborotválja a hónalját, sőt ezúttal dús ágyékszőrzetét is kiigazítja. Leült a kád szélére, benedvesítette és bekente tusoló géllel a szőrzetét, amitől dús hab képződött rajta. Ezután levette az üvegpolcról a női borotvát, és hozzákezdett a borotváláshoz, hogy megszabadítsa magát a szőrzettől. Azt azonban nem vette észre, illetve a zuhany zubogása miatt nem hallotta, hogy amíg zuhanyozott, megjött Zsolt, akinél a nagy hőség miatt elmaradt a tanítás, és az első óra után mindenkit hazaengedtek. Amikor bejött a lakásba, nem gyújtotta fel a villanyt az előszobában, mert a szobája rögtön a bejárati ajtó mellett volt. Amikor azonban észrevette, hogy a fürdőszoba ajtaja tárva-nyitva áll, akaratlanul is közelebb lépett, remélve, hogy fürdés közben láthatja a nőt. A látványtól szinte megdermedt. Tudta, milyen jó alakja van Mónikának, de hogy most még azt is láthatja, ahogy a szeméremszőrzetét borotválja, ettől szinte elállt a lélegzete. Úgy állt meg az előszoba falához tapadva, hogy a nő ne vegye észre, ő viszont mindent jól láthasson a kivilágított fürdőszobában. Az asszony éppen a combjai közti részt és szeméremajkait borotválta. Ehhez szétterpesztett lábbal a kádban állt, és egyik lábát behajlítva feltette a kád szélére. Miután eltávolította ágyékáról a habot, Zsolt szinte premier plánban láthatta simára borotvált szeméremajkait. Ezután a vénuszdomb következett. Arról Mónika nem akarta teljesen eltávolítani a fanszőrzetet, hanem csak annyit mindkét oldalról, hogy kis - alul egyujjnyi, felül pedig kétujjnyi széles - fekete háromszög maradjon. Mónika ismét megszemlélte magát a tükörben, s úgy találta, az eredmény roppant szexi. Zsolt annyira zavarban volt a látványtól, hogy úgy döntött, legjobb lesz, ha kioson a lakásból, és csak a szokásos időben tér vissza. Mónika úgy ahogy volt, anyaszült meztelenül bement a szobájába, és a bárszekrényhez lépve töltött magának egy Martinit.
Amikor Zsolt koradélután megjött, a nő nem volt otthon, ezért most ő vehette birtokba a fürdőszobát. Elhatározta ugyanis, hogy - ha nem is volt még sok szőrzete - ő is követi a nő példáját és csupaszra borotválja magát. Miután lezuhanyozott, ő is a földig érő tükör elé állt, és szemügyre vette magát. Korához képest elég magas volt, teste - miután rendszeresen sportolt, kerékpáron járt és súlyt emelt - izmos, jó felépítésű. A farkával is meg volt elégedve. A tornaóra előtti átöltözésekből tudta, hogy az osztályból csak az évvesztes Béla farka volt nagyobb az övénél.
Bár még nem kellett minden nap borotválkoznia, ezúttal megborotválkozott, aztán előbb a hónaljáról távolította el a szőrt, majd az ágyékán is rövidre nyírta. Amikor kész volt, végigsimította a borotvált részeket, ahol finom és simulékony volt a bőre. Erre úgy döntött, a herezacskóját is lecsupaszítja. Kis borotvahabot nyomott rá, s óvatosan, de nagy alapossággal simára borotválta. Hogy a dolog teljesen perfekt legyen, befejezésül a farkát is bekente borotvahabbal, és többször is végigment rajta a borotvával, nehogy egy szál is maradjon rajta. Amikor ezzel is megvolt, elégedetten állapította meg, milyen puha és finom lett a bőr a farkán és a herezacskóján. Addigra pénisze a vele való intenzív foglalkozástól nőni és vastagodni kezdett, s végül felmeredt, mint a dárda.
Az akció során kedve támadt, hogy kiverje magának, ezért terpeszállásban a tükör elé állt. Mielőtt azonban hozzákezdett volna, eszébe jutott, hogy a nőnek pornóvideói vannak. Ezt onnan tudta, hogy odahaza egyszer épp akkor toppant be, amikor mamája Mónikával együtt egy ilyen filmet nézett. Abban biztos volt, hogy a mamájának nem voltak ilyen videói, tehát csak a barátnője hozhatta magával. Mindezt egy pillanat alatt gondolta végig, miközben besietett a nappaliba. Ott nem is kellett sokáig keresgélnie, mert a videólejátszó melletti polcon több ilyen filmet is talált. Az egyiket berakta a készülékbe, megnyomta a lejátszó gombot, és úgy, ahogy volt, meztelenül hanyatt vetette magát a tévéfotelben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 07:20
Jó közepes!
#7 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:38
Nem olyan rossz.De csak közepes.
#6 listike 2014. 02. 17. hétfő 17:47
Nagyon jó volt.
#5 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:31
Elég jó.
#4 pierre19 2009. 09. 18. péntek 15:13
Miért gyengusz? Mit hiányoltok belőle? Egy dán dogot vagy egy csődört??? pierre :-)
#3 zszsika 2009. 09. 14. hétfő 16:43
nagyon gyengusz
#2 sihupapa 2009. 09. 14. hétfő 00:37
gyengusz
#1 Törté-Net 2009. 09. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?