A+ A-

A boldogság, avagy hogyan dőlnek le az elvek

27 vagyok egyetlen komoly kapcsolat nélkül. Néha jött valaki egy kis időre,akiről azt gondoltam, na majd most,de mindig kiderült,hogy nem én kellek neki,hanem amit adhatok vagy még rosszabb felesége van vagy pasija. Nem panaszkodni és sajnáltatni akarom magam, mert meg van mindenem, amire egy ember vágyhat anyagilag, sikereses vagyok a munkámban, van szerető családom és csodás barátaim. De társam az nem volt. Meleg helyekre nem járok így egy lehetőségem maradt. Nézegettem a társkereső oldalakat és mindig ugyanaz. Az érzelmeket és a fiatal pasikat hajszoló középkorú férfiak,akik ha célt érnek nem tudják, mit kezdjenek vele vagy nem tudják értékelni. Szeretem a 40 fölöttieket ki tudja miért. Egy éjszaka,két-három beszélgetés után,ami arról szól,hogy nekem illetve neki mekkora van közönséges stílusban,irány az ágy,na ezek nekem nem kellenek,gondoltam én jó nekem így egyedül is. (Hazudnék, ha azt mondanám ez a dolog nem fontos,hiszen nekem is vannak elvárásaim a szerszámmal kapcsolatban,de nem ez a legfontosabb témám ismerkedés közben)
Csak minden este úgy feküdni az ágyban,hogy de jó lenne már valakit ölelni,szerelemmel szeretni az bizony átírta amit nagyon hinni akartam.
Aztán megnéztem az adatlapját. Az első kép kicsi,de ígéretes,kértem hadd nézném meg a több is,engedte. A szeme barna és melegen mosolygós,értelmes,kicsit kopaszodó,nagyon helyes, sármos. Ő is megnézi az én lapom. Ír nekem,hogy ő benne talán minden megvan amit keresek 45 éves,szemüveges,pocakos és kissé kopaszodó és még a mérete is megfelelő.
(nem csodákra vágyom a méretekben, hanem egy kellemesen rövid szerszámra)
És én is tetszem neki küldjek képet még,de ne mezítelent mert számára nem az a fontos,hogy mit rejt a gatyám. Pislogok elképedve a gép előtt, elolvasom a mail újra és újra, magamba szívva és ízlelgetve azt a néhány szót, boncolgatva hol a hiba,de nincs. Egyszerű, lényegre törő, őszinte.
Néhány levélváltás és én állat már küldöm neki a telefonszámom, hiszen mindent úgy gondol és szeretne, mint én, a zenéről, az ételről és még száz másik dologról vélekedünk hasonlóan. Ahogy megnyomom a küldés gombot már meg is bánom, de késő bánat. A várakozás végtelennek tűnik. Felhív a hangja nyugodt és bársonyosan simogat minden szava. Hosszú beszélgetés, mintha ezer éve ismernénk egymást. Mindez alig egy hét alatt. Többször hív másnap, a szívem majd kiugrik, mikor látom, hogy ő keres. Kiderül, rengeteget dolgozik, és emiatt sokat utazik, akárcsak én. Tőlem 200 km-re él, de mi ez manapság. Következő héten dolgom van hozzá közel, kérdezi lenne-e kedvem találkozni vele. Van, hogyne lenne, alig várom már, hogy lássam. Megbeszéljük, együtt ebédelünk és folytatjuk az ismerkedés. Amíg eljön a találkozás minden nap hív és én is őt. Boldog vagyok és felszabadult, ugyanakkor görcsölök, hogy mi lesz, ha nem tetszem neki.
Eljön a nap, én hamarabb végzek a tárgyalással és előbb érek az étterembe. Kellemesen hűvös van odabent, mégis szorít a nyakkendő, úgy érzem, elégek a zakóban. Megérkezik néhány végtelenek tűnő perc után. Elegáns, az illata csodás és mosolyog a huncut barna szeme, mikor észrevesz. Ebéd közben kellemes beszélgetés, néha a keze a kezemhez ér és az asztal alatt a térdünk összesimul. A szemében ég a vágy, de egy szóval nem említi. Udvarias és kedves. Mikor felállunk az asztaltól egy pillantás a nadrágjára és végem, hiszen feszül keményen, alig fér el benne. Az autónál kimondom, amire vágyom, mintha nem is én lennék. "Töltsd velem a délutánt kettesben", kérem tőle. Nem is gondolkodik, igent mond. Kibérelünk egy szobát, a liftben már nem bírom tovább megsimogatom a kezét,ő megfogja és magához húz. Gyengéden átölel és megcsókol finoman,az ajka puha,a bajusza csiklandoz. A csípőmet az övéhez szorítom, érzem milyen kemény már ő is akárcsak én. Az ajka simogat, alig kapok levegőt. Felérünk, a kulccsal bénázok az izgalomtól, végre kinyitom az ajtót. Becsukódik mögöttünk,rögtön magához ölel,a fülembe súgja tényleg akarom-e,a hangja már érdes a vágytól, még most is az a fontos én mit akarok és, ha nemet mondanék, azonnal megállna, tudom, ilyen butaságot dehogy szeretnék,inkább válaszul csókolni kezdem,a kezem a testén barangol.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.46 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 10. 1. szombat 10:39
nekem tetszik a homo történetek (bi vok) és ez j lett 10p...
#4 A57L 2014. 04. 28. hétfő 05:45
Gyenge írás.
#3 v-ir-a 2009. 09. 14. hétfő 22:36
nekem tetszett:))))
#2 pisti47 2009. 08. 25. kedd 04:11
Nem én vagyok egypontos, nem pontoztam. Az jutott eszembe, hogy ha egy lakatlan szigetre kerül egy meleg férfi egy leszbikussal, relatíve hosszú idő múlva összeheterósodnak? Fordítva, gondolom működik. Hülyeség persze a felvetés, hiszen nincs annyi sziget.
#1 Törté-Net 2009. 08. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?