A+ A-

A barátnőm barátnője

A barátnőm barátnője, Heni kimondottan jó muff volt, ahogy mondani szokták. Rövid szőke haj, sportos testalkat, széles csípő, lapos has és gyönyörű körte formájú mellek. Nagyon jó haverok voltunk, már régen is, de mióta Szilvivel összejöttünk, és egyre komolyabbá vált a kapcsolatunk, méginkább összebarátkoztunk. Különben Szilvi a barátnőm is igazi nehézbombázó volt, hosszú, fenékig érő sötétbarna hajával, meleg, barna szemeivel, pici, peckesen álló melleivel, és gyönyörű kerek popsijával, amiért teljesen meg voltam veszve, ahányszor csak ránéztem. Nagyon szerettük egymást, és mivel Heni a barátnőm legjobb barátnője volt, meg különben is egy jófej vagány csaj, nagyon sokszor szerveztünk közös programot, nagyon jól kijöttünk így hármasban, rengeteget hülyültünk, szivattuk egymást amikor csak lehetett.
Egyik nap kitaláltuk, hogy strandra megyünk, úgyis régen voltunk már, meg meleg is volt már napok óta, a lakásban szinte felfőtt az ember agya. Nyári szünet lévén, mindegy volt, hogy éppen hétfő van, gondoltuk legalább nem lesznek sokan. Össze is pakoltunk, és felkerekedtünk a legközelebbi strandig meg sem állva, alig vártuk, hogy már a medencében hűsölhessünk. Én ledobtam a nadrágomat a medence partján, alatta már a fürdőgatyám volt, úgyhogy meg sem vártam míg a lányok visszajönnek az öltözőből, belegázoltam a hűvös vízbe. Körülnézve elégedetten nyugtáztam, hogy tényleg nincsenek sokan, beljebb gázoltam hát, egészen addig, ahol a víz már nyakig ért, és élveztem a friss, hűvös vizet.
Éppen akkor pillantottam az öltözők felé, amikor Szilvi és Heni kiléptek az ajtón és elindultak a medence felé. Integettem nekik, hogy lássák hol vagyok. Visszaintettek mosolyogva, és már lépdeltek is lefelé a lépcsőn a vízbe. Szilvin egy bordó bikini volt, Henin pedig ezüstszürke. Ahogy végignéztem rajtuk, elégedetten dőltem hátra, arra gondolva, milyen egy mázlista vagyok. Két ilyen jó csajjal lubickolok majd itt egész nap. Önkéntelenül elmosolyodtam. A lányok belegázoltak a vízbe. Most láttam csak, hogy a Heni bikinije szinte nem is látszik a víz alatt, a csillogó szürke színe miatt. olyan volt, mintha meztelenül jönne felém... Elhessegettem a gondolatot. Ugyan már hülye vagyok? - gondoltam és inkább Szilvit néztem. Hosszú haja beleért a vízbe, melbimbói majd átszúrták a parányi bikinifelsőt. Aztán megint áttévedt a tekintetem Henire: hú öcsém azok a dudák... mindkét oldalon kidomborodtak a fürdőrucijából. Az ő melbimbói is kemények voltak, ahogy a hűvös vízbe értek. Egészen közel jöttek hozzám, de az utolsó egy métert már a korlátba kapaszkodva tették meg, mert nálam mindketten alacsonyabbak voltak, és nekik már túl mély volt a víz (úszni meg szerencsémre nem tudtak:). Szilvi átjött a másik oldalamra, és kérte, hogy emeljem meg egy kicsit a lábam, mert ráül, hogy ne kelljen olyan erősen kapaszkodjon. közben Heni a másik oldalamon ugyanúgy a lábai közé vette a másik combomat. Arra gondoltam, milyen szép az élet:)) Széttett lábbal hűsölök egy medencében, a két combomon pedig egy - egy bombázó csaj puncija (még ha fürdőrucin keresztül is).
Miközben mindenféléről dumáltunk, nevetgéltünk és én őrületesen élveztem a helyzetet, egyszer csak érzem, hogy Heni mintha feljebb mozdult volna a combomon, de közben ugyanúgy beszél mint addig. Nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget neki, gondoltam fél hogy lecsúszik és elmerül. Nemsoká megint feljebb csúszott picit, aztán megint. Éreztem, ez már nem véletlen. A bikinije a fürdőgatyámhoz nyomódott. Kezdett melegem lenni. Megöleltem Szilvit és megcsókoltam, de közben éreztem, hogy Heni mozgatni kezdi a csípőjét, punciját hozzádörgölve a farkamhoz a fürdőruhán keresztül. Nem tehettem róla de a farkam lassan merevedni kezdett, Heni pedig folytatta a dörgölőzést. Úristen, gondoltam, mi lesz ha Szilvi észreveszi? Lopva Henire néztem. Heni a vállam fölött nézett a fagylaltos kocsi irányába, az arcáról semmit se lehetett leolvasni, de mintha egy kicsit kipirult volna... Persze neki amúgy is barna bőre van, ki tudná megmondani pontosan. Aztán leállt. Hú, gondoltam, ez meleg helyzet volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joozsi 2017. 11. 5. vasárnap 04:53
Én is várom a folytatást.
#11 deajk2008 2016. 12. 4. vasárnap 11:30
nekem tetszik ez a mű... 8p
#10 A57L 2016. 11. 1. kedd 05:50
Közepest megérdemel.
#9 feherfabia 2014. 09. 26. péntek 05:29
9P
#8 listike 2014. 05. 8. csütörtök 18:14
Jó volt, de miért nem folytattad?
#7 papi 2013. 12. 13. péntek 05:50
Tetszik
#6 piro 2009. 11. 20. péntek 13:24
jó, tovább!
#5 sihupapa 2009. 08. 24. hétfő 01:22
?
#4 2009. 08. 22. szombat 07:33
Folytatni !!!
#3 pamaci 2009. 08. 22. szombat 06:21
Hajrá!
Én is izgatottan várom a folytatást :-)
#2 arfet 2009. 08. 21. péntek 19:46
folytatás lesz?
#1 Törté-Net 2009. 08. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?