A+ A-

Bea, a bulizós lány

Beának hívnak, és nagyon szeretem a szexet. 16 éves vagyok, de rengeteg fiúval volt dolgom, nagyrészt egyéjszakás kalandok, gyakorlatilag minden héten mással. Eddig öt két hétnél hosszabb kapcsolatom volt, de csak egynél bírtam ki, hogy ne lépjek félre. Egyszerűen nem bírok eleget kapni. Nagyon sokféle fiúval találkoztam, de három hónappal ezelőtt olyasmi történt velem, amit eddig el sem tudtam képzelni.
Egy péntek este a szokott helyünkön buliztunk a barátnőimmel, nagyon élveztük az estét. Szokásomhoz hívem most is új áldozatot kerestem magamnak. Észrevettem egy srácot a büfénél, aki nagyon ismerősnek tűnt. Elég jól nézett ki, középmagas, kisportolt test, sötét haj, mélykék szemek. No, és látszott rajta, hogy gazdag: egyszerű, de rendkívül igényes ruhák, semmi hivalkodás, semmi feltűnés, de mégis nagyon egyedi és elegáns. Elég sokat néztem, mert észrevett és rám mosolygott. Visszamosolyogtam. Hirtelen eszembe jutott, honnan ismerős: már nagyon sokszor láttam ott bulizni. Kicsit el is csodálkoztam magamon, hogy eddig nem feküdtem le vele.
Odajött hozzám, és elkezdtünk beszélgetni. Néha véletlenül végigsimítottam a karján. Ittunk egy keveset, és folytattuk a beszélgetést. Nagyon intelligens fiú volt. Péternek hívták, 21 éves. Érdekes módon beszélt: nagyon kedvesen, de mégis ellentmondást nem tűrően. Még senkit nem hallottam így beszélni. Egész lényéből sugárzott a határozottság és a magabiztosság. Egész keveset beszélt, de nagyon figyelt arra, amit mondtam. Szinte kényszert éreztem, hogy őszintén beszéljek vele. Ő meghallgatott, sőt: néhány dologban kitűnő tanácsokat adott. Eddig még sohasem éreztem egy fiút sem ennyire férfiasnak. Teljesen tűzbe hozott.
Igyekeztem úgy mozogni, hogy megsejtessek néhány dolgot a testemből, és sikerült is: láttam a vágyat a szemében. Megkérdeztem, hogy nincs - e kedve egy csendesebb helyre elvonulni. Igent mondott. Az egyik rokonom két évig külföldön van, és a lakásának kulcsa nálunk volt, és én ezt a lakást szoktam használni ilyen bulis estéken. Mindössze néhány saroknyit kellett gyalogolnunk, de alig bírtam magammal. Éreztem, hogy ez lesz életem legjobb szeretkezése. Fölértünk a lakásba.
Ahogy beléptünk az ajtón, Péter elkezdett csókolni. Fantasztikusan csókolt. Az arcomat és nyakamat mindenhol megcsókolta. Lassan araszoltunk a hálószoba felé. Simogatott, csókolt. Már ezektől majdnem elélveztem. Lassan, rendkívül lassan elkezdett levetkőztetni. Ügyesen csinálta, egy pillanatra sem hagyta abba a csókolást és a simogatást. Kezeimmel a nadrágját dörzsöltem. A farka nagyon kemény volt. Elkezdtem kigombolni a nadrágját, de gyengéden eltolta a kezemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 09:00
Nem tetszett.
#4 papi 2014. 01. 2. csütörtök 10:01
Nem rossz
#3 ganxta 2003. 03. 11. kedd 09:25
eccerű mnint az eccer1
#2 Vikiy 2002. 07. 29. hétfő 14:57
érdekes!!!
ha talizol a pasival bea akkor írj nekem:kiviki@enternet.hu
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?