Szolgaságom 1. rész

Szavazás átlaga: 5.11 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 5.
Hossz: 8 106 karakter
Elolvasva: 1 990 alkalommal
Az én történetem egy semmit mondó chattes beszélgetések vette kezdetét. Egyik közösségi portál BDSM szobájában megszólítottam egy semmire nem utaló személyt. Kiderült egy Dominához volt szerencsém, ki éppen akkor unatkozott, így lesüllyedt az én szintemre és beszélgetésbe kezdtünk. Tudtam az én tudásom, a vágyálmaimból állnak, így inkább merészkedtem kérdésekkel zaklatni. Eddigi tapasztalataim ellenére nem hajtott a francba, hanem próbált válaszolni, majd megadta az e – mail címét is. El sem akartam hinni, így nem is fordítottam Neki jelentőséget, hisz ezt is egy lepattintásnak vettem, de mikor pár napra írtam egy levelet rá kellett döbbennem, hogy nem kamu cím volt és másnap talán már választ is kaptam. Parancsait a vágyaimhoz alakította és képekkel kellett igazolnom. Mivel elmeséltette velem, hogy hetero pasi létemre vonzanak a női fehérnemű, szívesen járnék abba, sőt régebben nőnek öltözve egy erdei úton prostit is játszottam, a feladatom, hogy munkában női harisnyában legyek. Számomra ez nem bünti volt, hanem jutalom. Így képekkel bizonyítottam a feladat végrehajtását. Több levélváltás után kiderült én a BDSM lightosabb formáját szeretem, így a Dominám levette rólam a kezem és mint mentorom próbált csiszolgatni, mint egy frissen szerzett gyémántot. Persze tudta az én vágyam a fóliázás, a nyakig földbe temetés. Ez mind azért, hogy lehessek, hogy érezzem, nem tudok mozdulni. Ildi, hisz már nem a Dominám volt, így tegezhettem is, próbált erről lebeszélni, de én engedetlen voltam. Hosszas levelezés után, mikben kölcsönösen írtunk vágyainkról, elképzeléseinkről, eddigi tetteinkről, jött egy érdeklődés mit furcsálltam
is.
" István! Melyik nap tudsz elszabadulni a munkádból, a menyemasszonyodtól? Jó lenne reggeltől késő estig tartó kimenő. "
Én egyeztettem a munkahelyemen a főnök asszonyommal, majd a menyasszonyomnak előadtam egy elég hihető fedő sztorit és mikor mindkettőtől pozitív volt az engedély megírtam:
" Kedves Ildi! Hosszas intézés után 3 nap múlva
tudnám megoldani a függetlenségem! "
Szinte azonnal jött a válasz, melyben kaptam egy GPS koordinátát és azt, hogy reggel nyolcra legyek ott. Pest közelébe volt a hely amit kaptam, így több órás autókázás állt előttem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.11 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 7. 12:54
#5
Álmosít.
1
cscsu50
2018. február 21. 07:34
#4
elég gyenge
1
a
A57L
2014. március 30. 09:33
#3
Nem tetszett.
1
harp
2009. augusztus 6. 16:31
#2
hááát eddig az nem volt..
szogd-szokd ?
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1