A+ A-

Szolgaságom 2. rész

... Csillagokat láttam csak mikor résnyire nyitottam a szeme, majd kezdtek árnnyá formálódni az alakok körülöttem. Gyors pislogásom, a fény könnyet csalt a szemembe és így a felém magasodó alakból szinte azt sem tudtam férfi, vagy nő. Persze az csak Ildi lehetett. A tisztulással egyenes arányba a szám kezdett kinyílni, majd az ajkam a földön koppant. Ildi egy térd fölé érő 10 - 15 cm - es tűsarkú latex csizmában volt, alatta nagy hállós nerc combfixes harisnya, mit egy fekete csipkés harisnyatartó tartott, egy falatnyi fekete tanga épp csak a vágatát takarta. Erre egy fekete csipkés fűző volt rátéve, mi teljesen felért az elől kapcsos fekete melltartóhoz. A csipkézet azonossága engedett következtetni, hogy ez egy együttes lehet mihez tartozott még egy kar közepéig érő csipke kesztyű is. Ildi arcából nem sokat engedett látni, hisz napszemüveg volt rajta, arcát, haját pedig fekete hijab ( arab női kendő) takarta el. Szöke hajtincsei néha kivillantak alóla, de gyorsan vissza is tolta a kendő alá. Így arca, tekintete a titkok világába vezetett... Merengésemből csilingelő hangja térített magamhoz.
- Ha kellően kicsurgattad a nyálad akkor jó lenne ha tisztára nyalnád a csizmáim, hisz ez a meleg, a por, a szárasság nem tesz jót neki. - és már nyomta is le a fejem.
Én izgalommal nyaltam, hisz imádom a csizmás női lábakat és be kell valljam merevedésem is lett, mire mindkét lábát fényesre tisztára takarítottam a nyelvemmel. Ezen művelettől szám kiszáradt, de nem mertem kérni inni, hisz rájöttem itt a szolgaságom van próbára téve. Ez akkor bizonyosodott be mikor hajamba kapaszkodva húzott térdelő pozícióba.
- Állj fel, fordulj meg. Ott találsz egy holland fapapucsot egy ásót, lapátot és kezd el kiásni a kijelölt gödröt. - erre szívem akkorát dobbant, hogy szinte mennydörgésnek tűnhetett volna ha halható lett volna. Pulzusom 100 feletti lehetett, hisz ez a csodás nő megvalósítja álmom a beföldelést. Eddig egy ház falával szemben voltam, egy majdnem lapos tetővel fedett helyen, de ahogy fordultam egy csodás világ tárult elém. Egy domb tetejére épült ház tövében álltam, előttem egy rendben tartott hobbi kertecske, keresztbe szőlő sorokkal melyek lépcsőzetesen voltak megművelve. A hirtelen eső elleni kimosást egy rendben tartott gyepszőnyeg védte a szőlő sorok között. A távolban egy kis városka volt alattunk a pici házaikkal, majd még távolabb a toronyházakkal, egy ipari övezettel és egy óriási bevásárló központtal. Szívesen pihentettem a látványon a szemem, de Ildi csizma talpa, hegyes sarka a hátamnak feszült és lökött egyet rajtam.
- Ne méláz, nem az a dolgod. Ekkor levettem a szemem a tájról és magam elé néztem, Valóban ott volt egy natúr színű fapapucs, egy ásó és egy lapát. Bele ugrottam a papucsba és álló farokkal örömmel kezdtem a kb 2 m átmérőjű kör kiásásához. Szerencsémre inkább homokos volt a talaj és nem kemény fekete föld így gyorsan haladtam. Egy óra elteltével mertem csak megpihenni és hátra nézni Ildi felé. Egy nyugágyban pihent nekem háttal a hijba arctakarója a bal oldalán csüngött, de a kendő rész még mindig rajta volt. Nem fordult felém, így szólt.
- A jobb oldaladon az asztalon van limonádé a hűtőládába. Igyál egy pohárral.
Hálás voltam érte, hisz a szomjúságtól a munkától már teljesen kitikkadtam. Ivás után újult erővel ugrottam a gödörbe, mi már majd egy méteres volt. Tovább ástam még vagy 15 - 20 percig mikor elég hangzott el parancsolólag.
- Állj ide elé. - Ekkor már ült a nyugágy szélén az arca eltakarva ismét. Egy ipari fólia tekercs volt mellette. - Tedd szét a lábad. És határozott mozdulattal kezdte a combom közepétől fóliázni a jobb lábam fel a derekamig, de mivel ismét ismét kezdtem ácsingózni így abba hagyta a fóliázást és a takart arcát felém emelte.
- Nem bírsz magaddal? Fordulj meg és verd ki magadnak a gerjedelmed.
Én engedelmeskedtem, hisz lobogott bennem az élvezet lángja és nem egészen 5 perc múlva már spricceltem is ki a spermámat. Mielőtt megfordulhattam volna Ildi térített magamhoz.
- ha lelankadtál megfordulhatsz.
1 - 2 perc kellett még, de tudtam most bírni fogom így fél meredten. Gyorsan betekerte az alhasam a farkammal egyből, majd ügyes mozdulatokkal a fenekem is és végül a bal lábamat. Nehéz volt így a járás, hisz szorított, bevágott a seggembe minden mozdulatnál, de eltipegtem a gödörig. Térdelj bele, jött a parancs. Nehezen másztam be, túrtam is a homokos földet a széléről, de sikerült. A fejem búbja volt csak ki a gödörből, így valahonnan két tégla került oda és két felmosó rongy.
- Tedd a térded alá, majd itt a kapa és húzd magadra a földet.
Izzadt testemre tapadt a föld, kezemen az izmok már az ásástól bedurrantak, d ez a húzó mozdulat már fájdalmas is volt. Míg bírtam a csípőm mozgatni ellőre, hátra húztam a földet, Közben Ildi slaggal locsolgatta, hogy tömörödjön. Már a hasam is be volt temetve, mikor Ildi formás lábait láttam meg előttem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2018. 02. 21. szerda 07:49
nagy nulla
#4 vakon53 2016. 01. 6. szerda 17:42
Folytatást, folytatást, folytatást!!!
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:34
Ez egy picit jobb.
#2 Caligula 2009. 08. 14. péntek 08:28
Kékég?????Ez egy lila agyrém!
#1 Törté-Net 2009. 08. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?