Fagylaltozóban

Szavazás átlaga: 5.84 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2009. augusztus 5.
Hossz: 7 354 karakter
Elolvasva: 995 alkalommal
Vártam a barátnőmet a kedvenc fagylaltozónknál, kedvenc nem csak a finom torták és fagylalt miatt, hanem az édes fagyaltos fiú miatt is. Akinél különleges figyelmet kaptunk mi ketten. Húsz perccel előbb érkeztem a megbeszélt időnél, hogy nyugodtan szoloban gyönyörködjek a feszes izmok látványában, amiket a fehér egyenruha próbál eltakarni. Világos átlátszó nadrág és a lenge fehér ing jól álltak a sötét hajú fiúnak. Ő maga is tudatában volt az alakjának és állandóan felénk kacsingatott, mert tudta hogy mi faljuk a szemeinkkel. Néha nem láttuk, mert bent a falak mögött gyúrta a kalácsnak való tésztát de leginkább a pult mögött dolgozott és csak néha ment a hátsó helységekbe.

Elfoglaltam helyem a legközelebbi asztalnál, ami a pultnál volt és rendeltem egy – egy gombóc csokoládét, puncsot és epreset. Gyorsan és ügyesen megtöltötte az üvegtálkát, majd a tetejére slagot és olvadt csokit csurgatott. Rám mosolygott és kiszolgált. Útközben az illem kedvé ért még pár szokásos kérdést feltett meg gyengéden megfogta a vállamat. Állandóan csak figyeltem ahogy precízen szeleteli a kalácsokat meg díszíti a gombóc fagyikat. Szinte el olvadtam mikor rám nézet és tudatlanul is elkésztem fóron nyalni a kiskanalat. Észrevettem hogy egyre gyakrabban felém, néz és mindent bele adtam hogy a fagyi oda adón nyaljam így is fokozva a vágyat. A három ízt folyamatosan összekevertem és így nyalogattam a fagyit míg a tálkát ki nem üresítetem.

Pár pillanatra rá kaptam még egy adag fagylaltot, de ez utal tölcsérben, ide adta és egyben gyengéden cirógatta a kézfejemet. Mikor elindult visszafele a pult mögé halkan megjegyezte, hogy elvarázsolom, ahogyan nyalom a fagylaltot és szeretne gyönyörködni benne, ahogy a tölcsérből nyalom a fagyit. Nem volt túl sok munkája és meg engedhette magának, hogy nézze, ahogyan a nyelvem táncol a hideg és sima fagyalton. Egyszer csak odalépet hozzám és a tölcsér tetejéről nyalást, vet de a nyelvünk ekkor összeért, örültem hogy íj hirtelen ö is beszállt és e pillanatban megnyaltam az ajkait, így a tudtára adtam, hogy szeretnék még valamit nyalni a fagyin kívül. Visszaválaszolt gyengéd csókkal az ajkamon én meg, hogy ne veszitek el egy ilyen alkalmat megragadtam a farkánál ami már félig kemény volt a fehér uniformis alatt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.84 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 7. 12:50
#9
Közben dolgozott.
1
zsuzsika
2015. február 6. 07:22
#7
Nekem nem tetszett.Egyetértek fiesta14-el.
1
l
listike
2014. március 9. 06:20
#6
Ez 0
1
fiesta14
2009. augusztus 5. 15:55
#5
mozzila ki javitja a hibákat! 3p
1
zsolt
2009. augusztus 5. 13:08
#4
Ttt-ott kicsit közönséges, a helyesírás meg egyszerűen szar... sztem legközelebb olvasd mégegyszer át vagy olvastasd át vkivel, és aztán küld be.
1
pamaci
2009. augusztus 5. 07:40
#3
Nekem a Borat c. film jut eszembe... Kb annak volt ilyen torz a nyelvezete... Igyekeztem egyben elolvasni, de csak a második bekezdésig bírtam, onnantól csak próba képpen olvastam el egy-egy sort... Sajnos nem lett jobb...
A végén viszont elkezdtem röhögni... Köszi, jólesett!
1
Pavlov
2009. augusztus 5. 01:12
#2
Egész jó történet, érzéki, finom. De miért van benne ennyi helyesírási hiba? Kár ezzel elrontani a szép képeket...
1
T
Törté-Net
2009. augusztus 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1