A+ A-

Forró napok a tengeren

Nem volt túl meleg aznap mikor Jessica lement a partra egyet sétálni, hogy tisztábban lássa a dolgokat. Sokminden keringett fejében melyek nem politikáról vagy világra törörő új dolgokról szoltak melyek nem arra törekedtek, hogy meghódítsa a világot. Csupán egyetlen emberről álmodozott ki több ezer kilóméterre tőle, valami olyan dolgot tesz melyben ő már nem szerepel és nem veheti ki részét. Ez az ember rengeteget jelentett neki, nem csupán egy kalandot, ennek a nőnek e a férfi, ki fejében járt, több volt ennél, sokkal több. Ő volt Jessica mindene, minden ami egy embernek kell, és most ez a távolság mely kettőjük között jött létre, egy hülyeség miatt, mely örökre megpecsételte kettőjük kapcsolatát, s mely nem engedi, hogy e két ember újra egymáséi legyenek és szerelmük újra egymásba forrhasson.
Ahogy Jess visszagondol arra pillanatra mikor belépett élete szerelme Ben szobájába munkahelyén, és meglátta kedvesét a legjobb barátnőjével. Ahogy Kate Ben szájához tapad és meztelenül, forrón egymáséi lesznek, ahogy Jess csak áll az ajtóban és könnyei patakokban folynak, ettől a csúf gondolattól a lány most is sírva térdel le a hűvös homokba.
Másnap, ahogy Jess kinyitotta a szemét és lassan még szinte álmodva felhúzta a redőnyt és csodagyönyörű látvány tárult a szeme elé, a nap csak úgy szikrázott, s a pálmafák szinte cölöpszerűen álltak a tikkasztó melegben, a víz csillogott a nap csillámló fénye alatt, az emberek mind árnyékot kutatva lézengenek a parton. Jessicát mintha kicserélték volna, hirtelen elszállt minden bánata, és szinte repült a gyönyörtől a fürdőszoba felé, hogy össszeszedje magát, és egy kicsit kicsinosítsa magát. Anyaszült meztelenül állt a tükör előtt és azon gondolkodott vajon mit csináljon ma.
Aztán végülis arra az elhatározásra jutott, hogy megfürdik, megfésülködik,... ,és a többit majd közben eldönti. Ahogy beállt a zuhanyzó alá, és megnyitotta a csapot... egy profi balerina sem csinálhatta volna kecsesebben. Ahogy szép, derékig érő, kissé hullámos haja a fenekét érte, amint gyönyörű, hattyú teste a falhoz simult, amikor a zuhanyrózsa a női test legbecsesebb, és legérzékibb pontjához közeledett Jessica halkan és egyenletesen nyöszörgött, és enyhe, kis sóhajokat hallatott magából.
Keze lassan, a felső ajkától indult. Ujjai érintették a nyakát, a mellei már duzzadtak az izgalomtól, és a vágytól. S nem gondolt régi szerelmére,nem gondolt senkire,kizárta a külvilág zaját, s minden zavaró tényezőt, csak saját magával törődött. Keze lassan
haladt lefelé, a hasán, a köldökén és végül egy olyan helyre ért mely minden férfi vágya s álma hogy egyszer ha nem is Jessét de megkaparint és magának tudhatja.
Jess már vonaglott az élvezettől, érezte, hogy testében szétárad a forróság. Nemiszerve már - már tüzelt az élvezettől. A lány ekkor magába hatolt és nem törődve élővel s holttal izgatta magát, simogatta a csiklót,kelyhe nedvét ujjairól lenyalta, s egy utolsó nagy nyögéssel elélvezett, mely jobb volt mindennél, mellyel valaha is találkozott. Jobb volt egy fagyinál, vagy egy ínycsiklandozó csokoládénál.
Jess miután végzett a fürdéssel, és kiszállt a zuhanyzóból élvezettel nézte teste minden egyes kis részletét, mely olyan tökéletes volt, olyan érzékien törékeny. Gyorsan fölkapta magára a bikinijét, mely alig takarta bájait, s rá egy átlátszó horgolt kis rucit. magára kapott egy nagy szalma kalapot, magához vette kis szalma táskáját egy napszemcsit, és már rohant is
ki a szabadba, ahol olyan meztelennek és szabadnak érezte magát mint 2 perccel ezelőtt a fürdőszobában.
A parton letelepedett egy jóképű fiatal fiú mellé. Rövid barna haja, barna szeme, erős teste, izmos feneke feltűnt a lánynak.
A fiú egyedül volt, és ő is megnézte a lányt. Kecses testét, szép hosszú, szőke haját, szemeit melyek úgy csillogtak mint a zafírt.
A lány leült a srác mellé elővette napozókrémét és amilyen csábíttóan és erotikusan csak lehetett bekente magát vele. A fiúnak sem kellett több és kis teketóriázás után megkérdezte a lányt, hogy,segíthet - e neki bekenni a hátát?
A lány a fiúra nézett és persze, hogy igennel válaszolt, hiszen neki is tetszett a fiú.
A férfi bekente a lány hátát majd melléült, és beszélgetni kezdet.
Az ifjú neve Adam volt, és Kanadából jött 2 hónapra nyaralni hátha talál magának valakit. A lány nagyon megörült, hiszen ő meg felejteni jött. Elmesélte, mi történt vele és, hogy alázta meg kedvese legjobb barátnőjével. Adam és Jass még vagy egy hétig találkozgattak, mikor egy szép, holdvilágos nap Adam elhívta Jessicát magához egy vacsorára. A fiú egy hajót bérelt, ott lakott, hiszen neki ez is elég tágas volt. A randit 8 - ra beszélték meg. Jess úgy kicsípte magát, és olyan izgatott volt mint még szinte soha.
A hajón nagyon jó volt a hangulat. Pillanatok alatt elfogyott 2 üveg pezsgő. Mind a ketten becsíptek nem voltak részegek csupán nagyon jól érezték magukat, nah de azért nem annyira hogy énekükkel felkeltsék a szomszédokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 28. szombat 08:20
Szép álom. Kicsit valószerűtlen, de nem baj. Ki törődik ezzel egy álomnál?
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:17
Nagyon szép.
#4 feherfabia 2015. 02. 15. vasárnap 07:23
10P! Nagyon jó!
#3 zsuzsika 2014. 11. 15. szombat 08:09
Jó.
#2 listike 2014. 09. 23. kedd 14:01
Nagyon szép.
#1 Törté-Net 2009. 07. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?