A+ A-

Karbantartás

Az utcában már messziről hallod a kubai zenét. A fülbemászó dallamtól ösztönösen mozdulna a csípőd. A szervizautót megállítod a keresett ház előtt, ahol épp a buli van. Hát nem egy szegény negyed - gondolod magadban. Unottan összeszeded a szerszámaidat, a jegyzőkönyvet, és becsöngetsz. Senki nem hallja, hiába próbálkozol, ezért a garázs felől jutsz be a házba.
- Kopogjak? Minek, úgyse hallják.
Belépsz a garázsból az előszobába, ahol a kabátok, selyem kombinék és farmerek össze - vissza gabalyodnak egymással, mintha szerelmeskednének. Őrült hangzavar szűrődik ki valamelyik szobából.
- Te jó ég! Mi van itt? - beszólsz a diszpécsernek, aki megerősíti, hogy jó címen vagy.
Félre érthető sikolyokat és kéjes nevetéseket, nyögéseket lehet hallani. Na, mindegy! Ezt most már végig kell csinálni! A meló, az meló. A vendégek közül végre valaki észreveszi, hogy egy idegen van a házban. Szól a házigazdának, aki egy gyönyörű nő. Gazella testéről vízcseppek gördültek le. Az egyik megállt a sötét barna, feltűnően nagy udvarú mellbimbón. Teste a víztől jól esően borzongott, és rázkódott. Ettől még kívánatosabbnak érezted. Épp a zuhany alól hívták ki, amikor megérkeztél. Bambán fogsz vele kezet, nevét sem érted a bemutatkozáskor, úgy lenyűgözött a látvány. Szóval ledöbbentél:
- Na, végre, hogy megjött! Tegye csak le a táskáját, arra nem lesz most szüksége.
- De mit kell szerelni? Engem azért küldtek, hogy megnézzem a...
- Édes pofika!: Ne izguljon, nem fog fájni! Jöjjön, bemutatom a barátaimnak!
A nappaliban nem sok a bútor, mégis zsúfolt volt. Sejtelmes, színes fény, az ismerős kubai zene, és egy hedonista társaság töltötte be a szobát.
Zavartan keresed magadban a magyarázatot, hogy mit is keresel itt, de most már kíváncsi vagy és leginkább reménykedsz a sok gyönyörű nő láttán, hogy bevesznek a közös játékba. A házigazda figyelmet kér és bemutat téged.
- Figyelem kedves barátaim! Megjött ő!!! Már nagyon vártuk. Végre elkezdődhet a mi kis játékunk. Kérem, hogy tegye meg mindenki a tétjét. Most is arra lehet fogadást kötni, amire a legutóbbi partin. A szabályok a következők: a hölgyek saját nevükben nevezhetnek, vagy a férfiak a hölgy párjukat nevezhetik be a versenyre. Nevezéskor meg kell határozni a vállalt időt és feladatot. A testiség mindkét nem részéről megengedett, de fájdalommentesen, megalázás nélkül. Kérlek benneteket, készüljetek fel az orgiára!
- Ááááááá!!! Hova kerültem én?! Mi az, hogy ezek itt most fogadást kötnek rám? Mit akarnak tőlem? Meg fognak erőszakolni? - kavarognak a gondolatok benned. Zihál a tested, izzad a homlokod. Egyre idegesebben követed a nőcit. Már az sem érdekel, hogy az előbb még meg akartad markolni izmos, kerek popsiját.
Kapsz egy szobát, ahol levetkőzhetsz, és a fürdőszobában pedig felfrissítheted magad. Áztatnád még sokáig a tested a zuhany alatt, de az új hajcsárod nem hagy békén. Gondosan letörli a testedről a vízcseppeket. Minden hajlatod végig simogatja, a makkodat és a heréidet lágyan szopogatja.
- Hhhhmmm ez jóóóó! Istenem! Hova kerültem!? Ha ennek vége lesz, veszélyességi pótlékot kérek.
A hölgy kézen fog és már visz is téged a társasághoz. Ott már átrendezték a szobát. A szemközti falon 2 - 2 bilincs felül a csuklóknak, alul a bokáknak. Na, ez már rosszul kezdődik! A kanapé elég furcsa alakú. A közepén van egy lyuk, a fejnél nincs támasz, a 2 karnak viszont a fej mellett előre nyúló forma van kialakítva. A fej felől egy zsámoly. Hogy mi lesz itt?!
Gazellád gyorsan ellenőrzi a téteket és a társaság öltözetét. Nagyon elégedett a látvánnyal. Csinos testű hölgyek, izmos férfiak pajzán testfestéssel és velencei karneválba illő maszkkal az arcukon vagy csak a szemükön várják, hogy legújabb prédájukat, azaz téged végre megkaphassanak.
Félelmet érzel magadban. Remegsz, de nem mutatod ki. Tulajdonképpen, ha nem lennél kíváncsi, ha nem izgatna ez a nem mindennapi helyzet, már rég elmehettél volna. De nem tetted. Eldöntöd, hogy jól érzed magad és elfogadod, ami jó történik veled.
A szabályok szerint kisorsolják az első párt, akik játszadoznak veled. A férfi körbejárja a tested, végig markolássza az izmodat, megsimítja a bőrödet. Finom mozdulatokkal beállít a megfelelő pózba, hogy szíve hölgye a vállalt feladatot tudja teljesíteni. Terpeszben, kezed a tarkóra támasztva várod, hogy használja testedet. Jön is már. Finom koktélt szürcsölget, és kacér mosollyal bátorít. Szép arca van. Vastag szája és mandula szeme kívánatossá teszi őt. A koktéltól hideg ajkaival, lágy csókkal üdvözöl téged. Beköti a szemed egy kendővel. A póz marad az eredeti. Leguggol és bal lábad alulról felfelé puha kezével végig simítja. Combodba bele kapaszkodva felhúzza két kezével magát úgy, hogy öle szorosan tapadjon a lábad minden centiméteréhez. Érzed, ahogy már benedvesedett a puncija, mert a térdedet szinte meg is lovagolja vele. Medencéjét ügyesen előre, hátra ringatva imitálja a megtermékenyítés mozdulatát. De te sem vagy érzéketlen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2018. 01. 16. kedd 08:41
Amíg nem fáj, miért ne? Szívesen lettem volna a pasi helyében.
#2 A57L 2014. 08. 21. csütörtök 19:17
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2009. 07. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?