A+ A-

Egy örömlány pár napja

Anikót gyönyörű testtel ajándékozta meg a természet. Vékony derekán, nőies csípőjén, kemény, formás fenekén és mellein minden férfi szeme megakadt. És ha valaki a szemeibe nézett, csillogó, nagy szemeibe, az teljesen elvesztette az uralmát önmaga felett. Anikó már 16 éves korában felfedezte testi adottságait, s minden egyes ujjára kerített magának egy fiút. Egy nap sem unatkozott. Mikor rájött, hogy bájait pénzzé is teheti, egy cseppet sem habozott. 18 éves volt, mikor először feladott egy hirdetést valamely szexlapban. Már erre is nagyon sokan jelentkeztek, de mivel nem volt Anikónak még az aktusok levezetéséhez megfelelő búvóhelye, ezért csak azokat a jelentkezőket hívta vissza, akiknek volt autójuk, vagy saját házuk. Négyévnyi munkájába telt, hogy megkeresse a saját otthonra valót. Hideg téli reggel volt. Anikó hálószobájában aludt, selyem takarója alatt. A szobában nem volt hideg, így akár takaró nélkül is aludhatott volna. Telefoncsörgés ébresztette fel. Kedvetlenül ült fel az ágyon, majd álmos tekintettel kereste meg a mobilján a "felvesz" gombot.
Lágy hangon szólt bele, leplezve a korai zavarásból adódó kismértékű idegességét.
- Szia, itt Anikó beszél! Tessék!
- Szia! - szólt bele a telefonáló izgatott hangon. - Olvastam a hirdetésed az interneten, és meg kell, hogy mondjam, nagyon gyönyörű vagy. Szeretnék bejelentkezni hozzád. Mikor van rám időd?
- Nagyon köszönöm a bókot! - ekkor már nem kellett erőltetnie a kedves hangot, mivel a dicséreteknek nem tudott ellenállni. - Ha neked is megfelel, ma délután 5-kor eljöhetsz hozzám.
- Nem lehetne inkább holnap?
- Sajnos nem! Holnap egész nap nem érek rá. Sajnálom! -
Anikó nem akarta azt mondani, hogy másnap már tele van "vendégekkel", mivel párszor elkövette már ezt a hibát, és a kuncsaftok felfogván, hogy nem ők az egyetlenek, akik birtokolhatják formás testét, lecsapták a telefont.
- Akkor ma is jó lesz. Délután ötkor! És mi a címed?
- Itt lakom a fővárosban a Négymesterek útja 19-ben. A bejáratnál megtalálod a nevem.
- Köszönöm! Pontos leszek! - ezzel a telefonáló letette a kagylót. Anikó felkelt az ágyból, mivel már nem tudott újra elaludni, és amúgy is csak fél órája volt a mai első fizető vendégéig. Lezuhanyozott, fogat mosott, majd leugrott a háztól nem messze lévő élelmiszerboltba, ahol vett egy üveg pezsgőt, némi szendvicshez való alapanyagot és fizetés után már sietett is vissza. A ház bejárati ajtajánál megállt egy pillanatra, hogy ellenőrizze a csengők mellett, hogy szerepel-e olvashatóan a neve. Volt már olyan eset, hogy a nevét fekete filctollal satírozták át, és a "vendégei" nem tudták, hogy hová csengessenek be. Most minden rendben volt. Lakásába érve behűtötte a pezsgőt.
Megszólalt a csengő. Anikó az órájára nézett. Nyolc óra volt.
- Hogy mostanában milyen pontosak az emberek! - mondta halkan magának, miközben megnyomta a kapunyitó-gombot. Ő a harmadik emeleten lakott. Három perc múlva kopogtak az ajtón. Anikó egy sejtelmesen átlátszó selyem köntösben tárta ki az ajtót akkorára, hogy a kopogtató éppen csak lássa az ajtófélfának támaszkodó testét. Azalatt öltözött át, mialatt a "vendége" felért a bejárattól.
- Igen? - kérdezte kicsit mély, szexis hangon.
- Szia, én Gábor vagyok! - mutatkozott be a férfi. - Időben érkeztem? - kérdezte magabiztos hangon.
- Tudja, hogy igen! Fáradjon be! - tárta ki teljesen az ajtót.
Gábor belépett. Kezében egy szál sárgarózsa volt, aminek bimbóját cirógatva végighúzta Anikó szépséges arcán. A homlokánál kezdte, majd az orrán haladt végig, az ajkain át, egészen a nyakáig. Ezután átadta a hölgynek a virágot. Anikó a nappali asztalára tette a behűtött pezsgőt, majd kinyitotta. Arra már nem volt ideje, hogy töltsön, mert a férfi odalépett hozzá, kivette a kezéből az üveget, és letette az asztalra. Szájon akarta csókolni a lányt, de felhagyott az ötlettel, mivel Anikó visszautasította. Ő sosem csókolózott munkából. Gábor lágyan levette a köntöst, ami alól előtűntek a lány formás idomai. A férfi a nyak csókolgatásával kezdte. Olyan érzékien csókolt, hogy Anikó pillanatok alatt "bemelegedett". Gábor kis idő múlva eljutott a mellekig. Az egyiket csókolta, nyalogatta, míg a másikat eközben a kezével gyömöszölte és simogatta. Anikó már teljesen nedves volt, készen állt arra, hogy a férfi beléhatoljon. Gábor szerint ennek viszont még nem érkezett el az ideje. Egyre hevesebben nyalogatta, cirógatta a melleket. A mellbimbók egyre keményebbé és nagyobbá váltak. A férfi nyelve lassan, de biztosan haladt a lány nemi szerve felé.
A köldöknél ugyan megállt egy kicsit, majd miután kétszer körbejárta a nyelve hegyével, indult is tovább. Anikó csak annyira tárta szét a lábait, hogy Gábor feje éppen csak közéfért. Gábor először a combok belső felét vette "ostrom" alá, s mikor az érzékeny területen történő nyalakodás megtette hatását, a csodás barack felé indult el a játékos nyelv. Gábor nem vadul esett neki a kéjnyílásnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 12. 21. hétfő 12:55
Nagyon rossz.
#4 A57L 2015. 05. 17. vasárnap 06:56
Nem tetszett.
#3 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:12
Átlagos.
#2 Sasha 2009. 07. 5. vasárnap 17:03
száraz leírásra sikeredett:-( Olvass el etalonnak egy két Vera történetet, vagy vadász47-et
#1 Törté-Net 2009. 07. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?