A+ A-

Tornaóra után

17 éves voltam ő 16. Középiskolába jártunk, és már közeledett a nyár, május vége volt. Őt Zsófinak hívják, és egy eléggé magas szőke kék szemű lány, az átlagnál és koránál képest kisebb, de formás mellekkel, nagyon szép arccal, és szép fenékkel.
Már régóta húzódott a viszonyunk, egy-két flörtöléssel itt-ott, volt egy pár csók is bulikon, nagyon részegen. Zsófi viszont nem tudta, amit én belül éreztem. Fülig szerelmes voltam belé. Ő ezt nem tudta akkor, és nem tudja ma sem.
Május vége volt, és egy eléggé fárasztó órán ültünk. Rajta egy top, és egy nagyon-nagyon rövid fekete nadrág. Mikor felrakta az asztalra a lábát, pont odanéztem. Azt hittem megőrülök. Pont beláttam, és egy fehér bugyi volt az, ami a szememet megütötte. Nem hittem el. Könyörögtem magamban, nehogy lerakja a lábait, de esze ágában sem volt. Próbáltam úgy nézni, hogy ne vegye észre, de egyre jobban felizgultam. Fehér bugyi, és ahogy csúszott a szemem, pont megláttam a puncija vágatát. Egyre kevésbé bírtam magammal, úgy éreztem menten, belehalok, hogy ez a szőke szépség nem lehet velem. Próbáltam szemeimet minél tovább ott tartani, és memorizálni a képet. Végül kicsengettek, ő levette a lábait és elindult kifelé.
Következő, egyben utolsó óránk is testnevelés volt. Lányok-fiúk külön. Hogy ne gondoljak Zsófira, teljes erőmet beleadtam az aznapi órába. Véget ért az is, zuhanyoztunk, és én jöttem ki utolsóként. A többiek már elmentek, én is összepakoltam, és elindultam. A női öltözőből hangok szűrődtek ki. Az egyik lány éppen akkor lépett ki.
-Ki van még bent? -Kérdeztem
-Zsófi. Még zuhanyozik. Holnap találkozunk. -Mondta, majd elviharzott.
Beljebb mentem. Itt a kínálkozó alkalom. Nem is kell tudnia, hogy itt jártam. Csak bemegyek, és megnézem, hogy milyen is. Ekkor kiszólt:
-Lilla, add ide a törölközőmet légy szíves.
Nem tudtam mit kezdeni. Ha megszólalok megtudja, hogy itt vagyok. Megfogtam a törölközött, és benyújtottam neki.
-Köszö...
Kezdte volna, de akkor meglátott és hirtelen magára terítette.
-Te mit keresel itt?
-Gondoltam... meg... megvárlak.
Alig bírtam kimondani a szavakat, majd kimentem a zuhanyzó elé, és leültem egy padra. Ő is kijött. Csak a törölköző volt rajta. Én felálltam, ő meg közelebb jött hozzám.
-Pedig örültem volna, ha az mondod, leskelődtél...
Mondta, és megeresztett egy bájos mosolyt, amilyet csak ő tud. Nem tudtam mit válaszolni. Itt áll előttem a legszebb, és legaranyosabb lány, akit ismerek. Az, akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok. És nekiáll flörtölni.
-Vagy ha nem vagy kíváncsi...
Kezdte mondani, majd közelebb lépet, és kezét a mellkasomra tette, majd elkezdte lejjebb csúsztatni, egészen odáig, ahol a nadrágomon már jókora dudor keletkezett.
-Dehogynem... izé...
Mondtam, de nem engedte befejezni. Száját a számra tapasztotta, karjait átfonta a nyakamon, és megcsókolt. Hirtelen a keze visszatért a nadrágomhoz, és egy pillanat alatt lecsúsztatta rólam, majd a pólómat is leszedte. Még egy csókot kaptam a nyakamra, és azután letérdelt. Elkezdte verni a farkamat, majd amikor eléggé kemény lett akkor a szájába vette, és úgy szívta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 25. péntek 14:55
Mértnem folytatod?
#9 zsuzsika 2015. 01. 23. péntek 20:10
Alapvetően nem rossz. Egy kicsit tényleg jobban kellett volna kidolgozni.
#8 listike 2014. 04. 7. hétfő 13:59
Nagyon kevés.
#7 zsolt 2009. 07. 22. szerda 11:53
Nem rossz, de néha elég röveidek a mondatok, és ott is van vessző, ahol nem kéne, h legyen...
Ja, és várom a folytatást:D
#6 Kalwien 2009. 06. 29. hétfő 17:45
kritikát kérnék, hogy a következő jobb legyen
#5 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 16:43
No! Nem az a legnagyobb marhaság benne!!!
#4 Pontifex 2009. 06. 29. hétfő 16:36
No! Nem az a legnagyobb marhaság benne!!!
#3 Kalwien 2009. 06. 29. hétfő 14:08
Nem volt tapadós, hanem nagyon rövid és nagyon bő
#2 isty 2009. 06. 29. hétfő 12:37
hogylehet egy nadrag ala benezni?
#1 Törté-Net 2009. 06. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?