A+ A-

Eve Lorne - Lisa Stone

Susan esküvője után Eve hazautazott az Államokba. Meglátogatta a szüleit, de otthon nem igazán találta a helyét. Megtudta az anyjától, hogy Joe bácsi meghalt nem sokkal azután, hogy elutaztak, és rá is hagyott valamit a vagyonából. Amikor Eve elment az ügyvédhez, akkor derült ki, hogy az öreg szinte mindenét rá és Susanra hagyta. Mivel ők ketten az elmúlt két évet a világban utazgatták az ügyvéd kezelte a vagyont. A pénzt ügyesen fektette be, így a lányokra egész tekintélyes summa várt egy bankszámlán. Ráadásul Joe bácsi házának bérlői is ott kívántak maradni az ingatlanban, amit felért egy havi fizetéssel. Evenek így nem voltak anyagi gondjai, pedig kicsit aggódott, mert a hosszú utazgatással teljesen kimerítette a tartalékait. De hála az öregnek, kényelmes élet várt rá! Bérelt egy kis apartmant Los Angeles egyik külvárosában, s egy ideig lekötötte az átalakítás és a berendezés, de aztán unatkozni kezdett. Susanon kívül nem nagyon voltak barátai - elég egyedül érezte magát. Szerencsére a környéken sok fiatal élt, gyorsan talált magának haverokat, pedig elég visszafogottan viselkedett. De továbbra is unatkozott! Dolgozni nem nagyon akart elmenni - hálistennek nem is volt rászorulva - ráadásul mivel nem kezdték el az egyetemet, így csak szar melót kapott volna. Felvette a sulival a kapcsolatot, hogy vajon újra kell-e felvételiznie, de kiderült, hogy nem. Viszont mivel a nappali keret idén már megtelt, csak jövőre tudja elkezdeni a sulit, vagy elfogadja a levelezőn a felkínált helyet. Eve utóbbi mellett döntött, szépen beiratkozott levelezőre, legalább ideje egy részében elfoglalta magát. Egy két rövidebb kalandtól eltekintve a szexuális élete sem volt túl aktív. Ekkor kezdett el azon gondolkodni, hogy mi lenne, ha belekóstolna a pornóiparba. Egy ismerősén keresztül végül eljutott egy kisebb céghez, ami elég régóta készített már felnőtt filmeket. Kicsit utána nézett a TAE-nek, és meg volt elégedve azzal amit hallott: a tulaj korrekt, nem engedi a narkót, nem bonyolódott bele az alvilágba. Eve elhatározta, tesz egy próbát velük!
Jack Travis egy kis pornót gyártó cég tulajdonosaként tisztában volt vele milyen nehéz megmaradni a piacon. Eleinte jobban mentek a dolgok, később viszont akkora lett a konkurencia, hogy többször is felmerült benne, átnyergel valami más szakmára. Öreg rókaként tudta a titkot: kellene találnia egy lányt, akit felfuttathatna a szakma csúcsáig. Egy igazi pornósztár, akinek a filmjeire férfiak százezrei verik a farkukat. A gond csak az volt, hogy az ilyen lányok ritkák mint a fehér holló. Szép lányokat minden bokorban lehet találni, de az kevés a sztársághoz! Ahhoz kisugárzás kell és nagyfokú perverzió. A nézők rögtön észreveszik, ha egy lány csak megjátssza az élvezetet. A sima szopatom, bedugom, ráélvezek a hasára korszaknak már vége.
Jack amióta elkezdte ezt a szakmát, folyamatosan kereste a nagy őt. Ismerősei tudtak erről a vadászatáról, s folyamatosan irányították hozzá a lányokat. Voltak köztük hamvas egyetemisták akik szinte mindannyian anyagi okokból jöttek. Ezekkel is forgatott egy-egy jelenetet - mint szinte mindenkivel aki felkereste, de az unatkozó háziasszony típus egy fokkal legalább jobb volt, mert ott nem csak a pénz, a szürke házasélet színesítése is szempont volt. Jöttek a vidéki libák, akiknek valami torz gondolatmenet végén az jött le, hogy a pornóiparból csak egy kis ugrás Hollywood. A prűd filmváros viszont nem foglalkoztatott olyanokat, akik szerepeltek már felnőtt filmekben. Voltak egész helyesek is, némelyiknek még valami színészi véna is jutott - némelyiküket akár több filmen is el lehetett adni. Felbukkantak csúnyácska, sőt kifejezetten csúnya nők is. A hozzáállásukkal általában nem volt baj, így próbálták kompenzálni amit a természet megvont tőlük. De hát ki akar csúnya nőket nézni egy pornóban! Aztán voltak a gyönyörűek akik azt hitték a látvány a minden, ők a lelkesedésre nem nagyon figyeltek.
És voltak az eltévedtek, akik nem voltak tisztában vele, hogy milyen típusú filmeket is gyárt Jack. Valószínűleg a vele szemben ülő nő is ilyesvalaki lehet. Az arca nem volt rossz, sőt ezzel a perverz titkárnőszemüveggel lehetne pár jó jelenetet forgatni vele. Haja vörös, de az ósdi konty - úristen honnan jött ez. A konzervatív szabású szürke kosztüm alatt nem tudta kivenni a formákat, bár mellben erősen domborodott a ruha. Mindegy, egy jelenetet megér, úgyis videóra forgat, nem kerül semmibe a nyersanyag.
- Kisasszony; nem tudom tisztában van-e vele, hogy milyen típusú munkára keresek hölgyeket?
Eve majdnem elnevette magát. Azért vette teljesen konzervatívra a figurát, hogy nagyobb legyen a kontraszt, amikor felfedi bájait. Úgy látszik a jelmez túl tökéletesre sikerült, ez a fickó azt hiszi, valami prűd némber véletlenül keveredett ide.
- Úgy tudom valamiféle filmszerepre lehet itt jelentkezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 11. 1. péntek 05:24
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2010. 09. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?