A+ A-

Az utolsó vendég 3. rész

Írta: walkwolf2
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2009. március
Niomi orgazmusa csitulóban volt, úgyhogy Jade elhúzódott tőle. Niomi felkönyökölt az asztalon, egész teste remegett. Viszonozni akarta Jade-nek a kényeztetést. Odalépett, hozzá, de valaki hátulról megragadta. Gregor volt az, egy székhez vezette, ami mellett ott állt Stephen és Jared. Niomi rögtön tudta, hogy a három férfi úgy fogja magáévá tenni, ahogy Jade-et az előbb. A gondolattól megremegett, izgult és kicsit félt is. A férfiak arcán látszott, mennyire be vannak indulva, farkuk szilárdan meredezett.
Gregor leült a székre, és magára húzta a lányt, aki helyet foglalt a férfi ölében. A pasas makkja a nedves ajkacskáknak dörzsölődött. A lány lassan leereszkedett, puncija finoman megnyílt a behatoló előtt. A férfi lágyan felnyögött, ahogy lány tövig ereszkedett a farkára. Egy pillanatnyi pihenés után lovagolni kezdett, nyögdécselve élvezte magában a hatalmas faszt. Szíve hevesen dobogott, izgatottan várta, hogy mi fog történni.
Stephen mögéállt, és a lány fenekéhez illesztette a farkát. Ráhajolt, és lassan becsúsztatta a makkját. Niomi lélegzet-visszafogva hagyta, hogy a dákó a testébe csússzon. A mozdulat végén sóhajtva engedte ki a levegőt. A pénisz nagyon kemény volt, ráadásul lassan mozogni is kezdett benne, és Gregor is kúrni kezdte a punciját. Niomi felszisszent. A két féri összehangoltan kefélte, felváltva nyomultak a húsába. Niomi mélyeket nyögött, teljesen átadta magát az élvezetnek. Testét átjárta az orgazmus, nyílásai összerándultak a farkak körül.
Egy kéz ragadta meg a fejét. Jared állt előtte, farka egyenesen az arca előtt meredezett. A lány kinyitotta a száját, és mélyen beszívta a dákót, egészen a torkáig. Keményen szopni kezdett, fel-le járt az ajka, a férfi halk nyögésekkel élvezte a kényeztetést. Niomiban csak most tudatosult, hogy mennyire átengedte magát ennek a három férfinak, de nagyon jó érzés volt. A farkak mélyen fúrták a fenekét és a punciját, valósággal ontották a gyönyört. Jared dákója vadul lüktetett a szájában, a férfi ujjai a hajába fonódtak, így irányította Niomi fejét. Ezt már nem nagyon bírta, elélvezett. Sikoltozott is, de azt eltompította a szájában tomboló fallosz. Teste vadul remegett, az orgazmus teljesen átjárta, de a három férfi ugyanolyan keményen kúrta.
- Mélyebben! - kiáltotta Jared.
- Nagyon szűk a segged! - nyögte Stephen.
- Basszus, úgy lovagol, mint egy igazi kis kurva - tette hozzá Gregor.
Jared felemelte a lány fejét, hogy a szemébe nézhessen. - Azt akarod, hogy szétkúrjunk, igaz? - kérdezte tőle.
- Igen, kúrjatok, ahogy csak bírtok! - nyögte Niomi. A három férfi bólintott, és keményebb fokozatba kapcsoltak. Gregor mélyen baszta a punciját, Stephen pedig a seggét pakolta. Niomi hangosan nyöszörgött. Jared figyelte egy kicsit, de aztán Niomi kinyúlt érte, és visszahúzta a szájába. A férfi megint rámarkolt a fejére, és mélyen a szájába tolta a farkát. Niomi megint átengedte neki az irányítást. Nem tudta, miért, de ösztönösen jó volt. Keményen szopta a férfit, és sikongatott a testében dolgozó másik két fallosz hatására.
Érezte, hogy minden porcikája remeg. Stephen előrenyúlt, belemarkolt a mellébe, abba kapaszkodott, és így baszta a seggét, de másik kezét a lány csiklójához csúsztatta. Elég volt egy aprócska mozdulat, ettől Niomi megint elélvezett, majdnem beleharapott a szájában lévő farokba. Ilyen orgazmusban még sosem volt része, alig érezte, hogy közben a három fasz tovább mozog benne. Aztán lassan újra magához tért, és a szjában mozgó falloszra koncentrált. Jó erősen szopta, nyalta, Jared határozott mozdulatokkal, hangos nyögésekkel tologatta a torkáig a dákót. Hallotta, hogy Gregor is nagyon nyögdécsel, tudta, hogy a férfi hamarosan elélvez. De Niomi csak szopott, egyelőre Jared farkából akarta kifejteni a gecit.
Meg is volt a hatás, a falloszból kirobbant a sperma, és elöntötte Niomi száját. A lány nagyokat nyelt, a forró, friss geci gyorsan leszaladt a torkán. Gragor majdnem ugyanekkor élvezett el, jó mélyet döfött, és hevesen ontotta a forró anyagot. Niomi felszisszent, érezte, hogy megtölti punciját a sperma. Már csak Stephen volt hátra a fenekében, ő még mindig jól bírta, mélyeket lökött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon54 2018. 01. 6. szombat 05:51
Tominak igazavan!
#5 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:09
Ez is szuper.
#4 tomi19 2014. 04. 9. szerda 13:26
Nagyon izgalmas volt,kár hogy a lányokról nincs folytatás...
#3 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 10:01
Van benne valami izgató...
#2 Marcsi48 2009. 05. 8. péntek 07:41
Imádom a sexet negyvenes nő vagyok és mindenem a gruppen.Írj megqrvajo@gmail.com - ra.
#1 Törté-Net 2009. 05. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?