A+ A-

Békülés...

Amit most írok, pontosan 4 éve történt. A barátom szakított velem, mert úgy érezte, kihűlt a kapcsolatunk... Nagyon nehezen dolgoztam fel, mert még szerettem, és úgy éreztem, nekem ő az igazi. Egy hétig ki sem moccantam otthonról, minden este sírva aludtam el, egész nap rá gondoltam. Egyik este döntöttem: "Holnap felmegyek hozzá, és beszélek vele! Ha elhajt, akkor tényleg vége...!"
Felvettem a legszexibb ruhámat, kisminkeltem magam, majd megálltam a tükör előtt:
- Egész dögös... - állapítottam meg.
Elindultam, odaértem a nagy panel kapujához, lassan beírtam a kódot, és fellépcsőztem a negyedikre. Még soha nem izgultam ennyire. Nagy levegőt vettem és megnyomtam a csengőt... mostmár nincs visszaút. Nemsokára kinyílt az ajtó, és ott állt az ajtóban Ő. Egy szál boxerben volt, haja szétborzolva, azt hittem ott ájulok el. Szerényen megszólaltam:
- Szia... nem zavarok? - a válasz meglepően kedves volt:
- Dehogy, gyere be! - beléptem és körbenéztem. Ő gyorsan felkapott egy pólót, és megkérdezte, mi szél hozott. Nagy levegőt vettem, és belekezdtem:
- Krisz... beszélnünk kell. Szerintem nem kéne ilyen egyszerűen abbahagyni ezt a kapcsolatot... Én nem bírom nélküled, és ha úgy érzed, kihűltünk... akkor szerintem inkább fel kellene dobni... - míg pironkodva dadogtam, végig mélyen a szemembe nézett.
Amikor végeztem a mondanivalómmal, kicsit kezdtek könnyek gyűlni a szemembe, olyan kifejezéstelenül nézett rám. Sóhajtott, és lassan elindult felém. Nagyot nyeltem, és néztem, ahogy kínzóan lassan lépked felém. Amikor már nagyon közel állt hozzám, megállt, és a fülembe súgta:
- És mégis mire gondoltál? - nem bírtam tovább, muszáj volt megcsókolnom, ő visszacsókolt, majd egyre szenvedélyesebb lett a csók, közben kezeink egyre többet kalandoztak egymás testén.
Lassan elindultunk szobája felé, majd az ágy felé. Ő lágyan el kezdett vetkőztetni, miközben éreztem, hogy szerszáma már eléggé kidudorodik a boxeren...be kell valljam, ettől nagyon beindultam, lassan ledöntöttem az ágyra, és lehámoztam róla a pólóját. Végigsimítottam a mellkasán, ő becsukta szemét... láttam rajta, hogy nem bírja sokáig. Levettem róla a boxert, és elkerekedtek a szemeim a nagy szerszám láttán. Gyorsan végignyaltam a herétől a makkig, amitől Ő megremegett. Ezt egyre gyorsabban ismételgettem, majd remegve megfogta a kezem, és ráhelyezte farkára. Értettem ezzel mit szeretne, vadul a szemébe néztem, Ő rámmosolygott, és hátradöntötte a fejét. Én először lassan, aztán fokozatosan kezdtem verni a farkát, miközben heréit szopogattam... egyszer csak felnyögött, izmai megfeszültek, és fehér krémet lövellt ki, amiből próbáltam minél több nyelni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:40
Nemsemmijen békülés.
#7 listike 2014. 10. 2. csütörtök 14:22
Nem jó.
#6 A57L 2014. 06. 17. kedd 05:18
Nem tetszett.
#5 papi 2013. 05. 31. péntek 11:25
Ez nem semmi
#4 v-ir-a 2012. 05. 1. kedd 21:29
hát nem egy nagy dobás....de ha együtt maradtatok annak csak örülni lehet smile
#3 virgoncka 2009. 05. 12. kedd 10:49
- elkerekedtek a szemeim a nagy szerszám láttán -

Kezd az enyém is.
Előtte mit néztél a kis úját, attól hidegedett el a kapcsolat.

Szörnyű!
#2 Marcsi48 2009. 05. 9. szombat 10:10
Hát ?
#1 Törté-Net 2009. 05. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?