A+ A-

Hajni és Barni - A nászéjszaka

Kinyílt a templom ajtaja, és a kinn álló tömeg felujjongott. A fiatal pár kilépett az épületből, szembeszállva a rájuk hulló rózsaszirom-áradattal, és elindult a fekete autó felé, amely már fél órája várt rájuk.
Igen szépek voltak így együtt. A menyasszony rövidke, fehér ruhában vonult végig az úton, maga után húzva négy méteres fátylát. A vőlegény pedig egyenes tartással, méltóságtelesen lépkedett fiatal arája mellett, néha be-bepillantva a mély dekoltázs rejtekébe, amely alig takarta Hajni két gyönyörű keblét. Már nagyon türelmetlen volt. A feszülő érzés a nadrágjában mindinkább fokozódott, amikor újdonsült felesége formás lábaira és fenekére esett a tekintete.
Beültek a kocsiba, és sűrű éljenzések közepette haladtak lassan a lakodalmas teremig. Következett 8 órányi vágyakozás, amit egyesek lakodalomnak hívnak. Pár óra múlva véget ért a lagzi. Ahogy fogyatkoztak a teremben a vendégek, Barni hosszú, sokatmondó pillantást vetett Hajnira, mire ő mellyen elpirult, maga sem tudta miért. Amikor mindenki elment, az ifjú pár is hazafelé készülődött. Újra megjelent a fekete kocsi, és hazavitte őket. Haza a kétszobás panellakásba a belváros közepén. Amint az ajtón beléptek, mindkettőjük fejébe egyszerre költözött a gondolat: most fog megtörténni! Hajni a fürdőszoba felé vette az útját, ahol levetette ruháit és belépett a forró vízzel teli kádba. Ahogy elmerült a habokban, gondolatai máris tovarepültek, és keze akaratlanul is ágyékára került. "Milyen jó volt, amikor Barni keze itt matatott! Akkor milyen jó lesz, ha már a farka is benn lesz!" Már a gondolattól is nedvesedni kezdett a hüvelye, és ujjával finoman körbetáncolta a kéjjek végtelen forrását. Borzongató érzés járta át egész testét.
Eközben Barni előkészítette a hálószobát. Az éjjeli lámpát vörös kendővel takarta él, hogy fokozza az érzéki hangulatot. Bekapcsolta a halk zenét, rózsaszirmokat szórt szét a hófehér ágyon. Mindezt már hónapokkal ezelőtt eltervezte. Tetőfokára hágott benne az izgalom.
Hajni kijött a fürdőből, átengedve az utat újdonsült férjének. Barni finom csókot lehelt az asszony nyakára, és hamar lezuhanyozott. Már nagyon türelmetlen volt. Kilépvén a fürdőszobából egzotikus illat csapta meg. Hajni új, őrjítően erotikus hatású parfümjének az illata. Elvarázsolva lépett a hálószobába, de az ajtóban lecövekelt. Hajni ott feküdt az ágyon anyaszült meztelenen. Bársonyos bőrén megtört a lámpa vörös fénye. Lábait szemérmesen keresztbefonta, de valami sejtető feketeség árulkodóan kikandikált a finom ívű combok közül. Ez még jobban megőrjítette a férfit. Lassú léptekkel közelített az ágyhoz. Kezébe vette Hajni lábfejét, és óvatosan csókolgatni kezdte. Aztán lassan megindult felfelé. Hajni behunyt szemmel "tűrte" közeledését, és mellbimbói kőkemények lettek a vágytól. Barni épp elhagyta a térdét, és csigalassúsággal halad a comb belső részén, nyelvével mohón tapogatva a selymes bőrt. Amikor megérezte a lány ágyékának illatát, fitymája lecsúszott a makkjáról, és pénisze jelezte, hogy közeledik a csúcs felé. Nyelve elérte a lány punciját, de nem állt meg itt. Virgoncul a nedves, fekete pihék közé nyalt, és folytatta útját felfelé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia
2014. 10. 4. szombat 07:05
8P Válaszolok rá!
#5 listike
2014. 10. 4. szombat 06:33
Jó. Válaszolok rá!
#4 A57L
2014. 06. 15. vasárnap 08:58
Ez már jobb lett. Válaszolok rá!
#3 papi
2013. 05. 30. csütörtök 05:25
Szép, és nagyon megható Válaszolok rá!
#2 sarmos
2010. 02. 8. hétfő 17:53
jo Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 04. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!