A+ A-

Tánya

Tánya belépett a szobába. Zoli a heverőn feküdt A lány odasétált és lefeküdt mellé. Odabújt hozzá, és ajkát kereste. A fiú átölelte és lágyan megcsókolta. Érezte a lány testén, a csókján, hogy lassan eluralkodik rajta a mámor. A vékony, piros ruha alatt a combjait simogatta.
- Ugye, ugye...-szólalt meg elakadó lélegzettel Tánya - ugye egyszer még visszamegyünk a hercegékhez?
- Persze kicsim. De miért szeretnél annyira visszatérni oda? - kérdezte Zoli és egy pillanatra abbahagyta a simogatást.
Ne, kérlek folytasd, különben nem tudom elmondani - szinte suttogott a lány. A fiú ujjai Tánya kicsit széttett combjai közé csúsztak és meglepődve érezte, hogy a lány nagyon nedves. Tudta hogy amikor bepörög Tánya, akkor szinte azt sem tudja, hogy hol van és kivel, de most azt kellett látnia, hogy a hercegnél valami olyasmi történt, aminek az emléke pillanatok alatt felhevítette a lányt.
Nehéz róla beszélni - mondta a lehunyt szemmel.
Amikor tegnap este, lefürödtem és kiléptem az előtérbe, bejött egy kislány meg egy fiú. Eltakartam magam amennyire tudtam, és kérdeztem hogy mit akarnak. Csak egy masszázsra küldte őket a herceg felelte a kislány, és megkért feküdjek az ágyra. Meztelenek voltak ők is. A lánynak pici cicijei voltak a fiú pénisze szintén kicsi, amolyan ujjnyi nagyságú volt. Megtettem amit kértek és lefeküdtem az ágyra. A lábaimhoz álltak és a talpam kezdték masszírozni. - Tudod, amit annyira szeretek - mosolygott Tánya.
És amitől annyira beizgulsz - nevetett Zoli. A lány játékosan felé legyintett és elpirult. A fiú megbabonázva nézte a vörösödő lányt. Egyszerűen hihetetlen volt, még most is két hónap után, hogy ez a lány vele van! Elképesztően szép volt, A 16 évének minden gyönyörűsége, fiatalságának minden bája ragyogott a lányon. Sohasem látott szebbet. De nem csak ő, hanem a barátai sem. Bárhol megjelent Tánya, mindenki kicsit azonnal szerelmes lett belé.
A férfiak csendesebbek lettek és kisfiúvá váltak, a nők pedig barátkozni vele, óvni, védeni akarták. Mindig halkan beszélt és bár a ruhái szexik voltak, de sohasem volt kihívó sem a viselkedése sem a megjelenése. Sokszor kérdezte magától, hogy miért is van vele a lány, és a válasz a sziget volt. 20 éves volt és jóképűnek lehetett nevezni. Gazdag volt, de a lány nagyszülei sokkal vagyonosabbak voltak és imádták Tányát. Őt tették meg örökösüknek. Tehát biztos nem a pénze miatt volt vele Tánya.
Fél éve a lány nagyon megbetegedett és bár a legjobb orvosok kezelték, 2-3 hónap alatt 27 kg-ra fogyott és már beszélni is borzasztó nehéz volt neki. Ekkor halott Zoli a lányról először.
Jó lélek volt a fiú, de az élet megtanította, hogy nem tud mindenkin segíteni. Párszor visszaéltek a jóhiszeműségével és már kissé cinikussá is vált.
Aztán egyszer egy doktor barátja mesélt a lányról és egy üzlet révén amúgy is Tánya nagyszüleinél járt, és megnézte a beteget. Szinte semmit sem látott a hatalmas ágyban fekvő zihálva lélegző lányból. Csak a szemeit, a hatalmas fekete, láztól izzó szemeit. Ott volt az orvos is, aki letörten mondta a nagyszülőknek hogy napjai lehetnek hátra Tányának. A lány Zolit nézte. A fiú félre hívta a dokit. - Biztos hogy meghal? - kérdezte. Az orvos lemondóan legyintett. - Igen, biztos -. - Kibírna pár órás utat repülőn? - Mind isten kezében vagyunk. - válaszolta a doki.
Hosszasan, sokáig beszélt Zoli az öregekkel. Érezte, hogy megtennének bármit, a csodában is hinnének, csakhogy az unokájuk ne haljon meg. Aztán elfogadták Zoli tervét és engedték, hogy Tányát elvigye a titokzatos szigetre.
Zoli 10-15 percig telefonált, egyeztetett útvonalat, időt, majd kb. fél óra múlva megérkezett egy helikopter. Az orvos segítségével betették a magatehetetlen lányt kitől sírva búcsúztak az öregek A reptér mindegy 70 km-re volt és gyorsan odaértek. Hordággyal várták őket és gyorsan, szakszerűen átrakták a lányt a kis repülőre. Csak Zoli és Tánya volt az utas és a pilóta tartózkodott a gépen. Elindultak. Hosszú volt az út és mindegy 7 és fél óra múlva leszálltak egy parthoz közeli reptéren. Ott is mentőautó várta őket és gyorsan a tengerparthoz értek. Ott még segítettek a lányt a kishajóba áttenni, majd a Zoli nekivágott a tengernek. Az ő szigete a 3. volt, 2 nagyobb, turisták által látogatott sziget után. A kis szigetet sziklafal vette körül, máshol meg áthatolhatatlan, sűrű növényzet védte a kíváncsi szemektől.
Zoli az egyik, liánoktól megközelíthetetlennek tetsző, csak általa ismert résznél nekihajtott a növényzetnek. És csodák csodájára simán átjutottak. Egy kis öbölbe értek. Zoli játszi könnyedséggel kikapta a lány élettelennek tűnő testét és felsétált a házba. Körbe nézett és újra csak azt állapíthatta meg, hogy csodálatos hely a sziget. Az öblöt fehér homok vette körül. A víz zöld volt és kristálytiszta. A homokos részt színes virágok szemkápráztató kavalkádja követet majd haragos zöld bokrok és cserjék vették körül a kis házat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2009. 03. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?