A+ A-

Szomszédolás

Csabával már az általános iskolában is jó barátok voltunk.
16. születésnapomat ünnepeltünk, amikor összevesztünk vele egy lányon. Addig fajult a dolog, hogy nem is álltunk szóba egymással.
Egy ikerházban laktunk, egyik felében én a szüleimmel, a másikban Csabáék.
Az udvar végében volt egy fészer, amely minkét házhoz tartozott, a nagy faház a két telken volt teljes szélességben és egy fa válaszfallal volt kettéosztva. A telekhatáron a fészer és a ház között bokrok voltak végig ültetve, így teljesen nem lehetett látni, hogy mi történik a szomszéd udvarban.
Egy meleg nyári nap délután kint voltam az udvaron, amikor láttam, hogy Csaba hátramegy a fészerbe, majd pár perc múlva az anyja Judit megy utána.
Nekem nem tűnt semmi különösnek a dolog. Kb fél óra először Csaba jött ki az udvarra, majd rövidesen az anyja is. Mivel Csaba apja és apám egy munkahelyen dolgoztak, egy műszakban , és mivel apám dolgozott, így Csaba apja is.
Két nap múlva apámék megint délutánosak voltak, én az udvaron voltam, és ugyanaz ismétlődött meg a szomszédban, mint két nappal előtte, először Csaba, majd anyja mentek hátra a fészerbe, és egy idő után jöttek vissza. Két nap múlva ez ugyanúgy megismétlődött. Ez már gyanús volt nekem, és ezért amikor apámék újra délutánosan voltak, gondoltam egy merészet, és amikor gondoltam, hogy Csabáék lassan mennek hátra a fészerbe, akkor én hátraosontam a mi részünkbe. Elbújnom nem kellett, mert nem tudhatták, hogy ott vagyok, csak leültem egy székre, és vártam.
Mint az előző napokban először Csaba, majd az anyja is megérkezett, elkezdtek beszélgetni, majd a beszélgetésből kiszűrtem, hogy dugáshoz készülődnek. Óvatosan a válaszfalhoz mentem, és a deszkák közötti réseken megpróbáltam leselkedni. Közben a beszélgetés abbamaradt, és a zörejekből arra következtettem, hogy vetkőznek.
Rövidesen Csaba anyja elkezdett hangosan nyögni, így valószínűleg Csaba elkezdte dugni .
Én óvatosan mozogva találtam egy kicsit nagyobb rést a falon, és azon átnézve láttam, hogy Judit meztelenül térdel a satupad mellett, Csaba pedig hátulról kefélte. Pár perc múlva Csaba hanyadtfeküdt a leterített plédre, Judit pedig ráfeküdt, pont úgy, hogy nem láttam őket de hallottam, hogy Judit hangosan nyög, majd halkan felsikít , majd rövidesen távoztak.
Másnap gondoltam egy merészet, és a válaszfalon fúrtam néhány lyukat, hogy azon leselkedni tudjak.
Harmadnap apám megint ment délutánra dolgozni, anyám nem volt otthon, én pedig hátramentem a fészerbe.
A széket odahúztam a lyukak mellé, és várakoztam.
Először Csaba, majd Judit is megérkezett. Szemem már a lyukon volt, leselkedtem, és láttam, hogy mindketten levetkőztek, majd Judit Csaba elé térdelt, és szopni kezdett. Csaba hatalmas fasza már ágaskodott, amikor Judit letérdelt, Csaba mögé térdelt , és elkezdte hátulról dugni. Szerencsémre úgy helyezkedtek, hogy láttam amint Csaba fasza Judit puncijában mozog. Ekkor elkezdett Judit telefonja csörögni. Felvette, de közben Csaba hátulról kefélte.
- Gyorsan be kell mennem a házba, mert apád mindjárt itthon van- mondta Judit, és felugrott, magára kapta ruháit, és kiszaladt. Csaba álló fasszal magára maradt, ő is felöltözött, és bement a házba.
Judit egy gyönyörű nő volt, nagyon megkívántam, és elhatároztam, hogy megzsarolom Csabát hátha én is megdughatom Juditot.
Másnap az egyik lyukat kibővítettem, hogy a telefonom kamerája azon keresztül felvegye a történteket.
Harmadnapra már vártam, hogy apám megint délutánra menjen dolgozni, de ekkor anyám mondta, hogy menjek el vele vásárolni. Hirtelenjében nem tudtam, mit tegyek, hátramentem a fészerbe, a telefonon lenémítottam, elindítottam a felvételt, és a lyukhoz támasztottam, majd szaladtam anyámhoz.
Két óra múlva értünk haza, én már szaladtam is a fészerbe. Szerencsémre a szomszédok az udvarban voltam, így semmit nem zavartam meg. Bevittem a telefont a szobámba, és azonnal el is indítottam a felvételt.
Sajnos eléggé rosszul sikerült , de a felvételből tisztán ki lehetett venni, hogy Csaba megkefélte az anyját.
Megvolt a Csaba telefonszáma, így tárcsáztam.
- Szia Csaba mondtam.
- Szia, mi a helyzet.
- Találkoznunk kell, mutatok neked valamit- mondtam.
- Oké egyedül vagyok gyere át.
Fogtam a telefonon és átmentem a szomszédba.
Be sem mentem a lakásba, az ajtóban megmutattam Csabának a felvételt.
- Te szemét, mit akarsz- kezdett el Csaba kiabálni.
- Meg akarom baszni Juditot, ha nem intézed el nekem, akkor megmutatom apádnak a felvételt- mondtam.
- Ha megpróbálod akkor agyonverlek, kiabálta Csaba, és becsapta előttem az ajtót.
Alig vártam, hogy apám hazajöjjön. Tudtam , hogy Csaba apja is hazajött, és átmentem a szomszédba, csengettem, Judit nyitott ajtót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 liti11 2019. 05. 15. szerda 17:39
elkapkodtad...
#13 Bob__ 2018. 10. 31. szerda 06:48
Az alap ötlet nem lett volna rossz, de a kivitelezéssel vannak gondok.
De még így is jó lett a sztori, csak lehetett volna ebből két történet is.
Az egyik, amiben a srác leskelődik, és végig nézi párszor, ahogy a szomszédok dugnak, a másik meg, ahogy a srác kivitelezi a zsaolást. Nem használtad ki a potenciált az ötletből. smile
#12 cscsu50 2018. 10. 3. szerda 07:14
Álmodik a nyomor
#11 listike 2018. 09. 29. szombat 07:37
Nagyon gyenge fantázia.
#10 sunyilo 2018. 09. 28. péntek 21:19
Ölég gyengus...
#9 vénember 2018. 09. 28. péntek 18:41
Álmodik a nyomor
#8 Bizse42 2018. 09. 28. péntek 17:28
Érződött a zsarolás és az erőszak a kis rövidke történeten. Nem volt élethű! Nem Egyik pillanatban kiabál a hölgy, majd ezt követően csókolózik??? Nem jó...Ez egy kitalált, nem átélt történet. Tőlem mínusz 10 pont. ( Pedig imádom a hátsó aktusokat, de nem így leírva! )
#7 hairy_pussy 2018. 09. 28. péntek 13:04
sajnos elég gyenge történet :-(
#6 feherfabia 2018. 09. 28. péntek 07:04
Gyenge!3P
#5 Andreas6 2018. 09. 28. péntek 07:00
Valamiért úgy érzem, hogy zsarolás nélkül is összejöhetett volna.
#4 veteran 2018. 09. 28. péntek 05:18
Nem nagy szám.
#3 A57L 2018. 09. 28. péntek 04:03
Leskedőlésből élvezet.
#2 zoltan611230 2018. 09. 28. péntek 03:04
Azt hitem hogy a saját anyánk is le rendezi.
#1 Törté-Net 2018. 09. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?