A+ A-

Hogyan használd a szerszámodat!

Mindenképpen több funkciós. A leghétköznapibb alkalmazására nem is érdemes szót fecsérelni.
Naponta többször is szükség van rá.
A második már érdekesebb: éppen felnövő gyerekek vagy gyermeklelkű felnőttek egyik legegyszerűbb, legizgalmasabb és legtöbbet foglalkoztatott játéka.
Ez azt a célt szolgálja, hogy a játék öröme által boldogsághormonok termelődjenek az emberben, ami általános hangulatjavító.
A harmadik alkalmazási terület a nőnemű egyedek boldoggá tétele, tulajdonképpen hasonló biológiai, biokémiai és biofizikai reakciók által, mint az előző esetben.
A dolog persze nagyban nehezedik a másik fél közbejöttével.
Igaz ugyan, hogy a játék így sokkal izgalmasabb, de a játékostárs elvárásai, habitusa illetve aktuális mentális állapota is nagyban befolyásolja a játék sikerét.
(Sőt magát a játék, mint tevékenység létrejöttét is. )
A játékostárs saját játékszereit (szerszámait) is be akarja vonni a játékba.
Ugyan akkor különböző egyéb szerszámok bevonását is szükségessé teszi, (teheti).
Gondoljunk csak bele!
Míg az ember egyedül a saját örömére használja a szerszámát, gyakorlatilag csak a keze szolgál segédeszközül, ami a szerszám megragadására illetve kézben tartására korlátozódik.
Partner esetén az ő megfelelő szerszámait is az embernek, jórészt magának kell kezelnie.
Gondolok itt a teljes testfelület simogatására, csókolgatására. Különös figyelmet fordítva a száj, a nyak, a fül környékére. A mell és mellbimbók tájékára. Az alhas és az öl, azon belül is szeméremajkak és a csikló játékba vonására. Ez a különböző nőnemű egyedek érzékenységi fokától függően történhet kézzel, ajkakkal, fogakkal, nyelvel illetve egyéb más segédeszközökkel. (Pl: reszelő, ráspoly stb. )
Erre addig van szükség, míg játszótárs megfelelően bele nem élte magát a játék hevébe. Ez a további tevékenység szempontjából nagyon kényes pillanat. Ha az ember türelmetlen vagy önző és a játékostársnak nem sikerül kellően belemelegedni a játékba és az ember így forszírozza a továbblépést, akkor a játékostárs kedvét szegheti, érdeklődését elveszítheti és (bár az esetek többségében hagyja, hogy a játékot végigjátsszák) figyelme más felé fordulhat; pl: a televízió felé, illetve az elvégzendő házimunka vagy a másnapi munkahelyi problémák felé.
Ezért figyelnünk kell a megfelelő jelekre. Arcpír, mely lélegzetvétel, esetleg különböző erősségű nyögdécselés. Talán a legbiztosabb jel a játszótárs ölének megfelelő mértékű lucskossá válása, ami nem csak tapintható, hanem szagolható és ízlelhető is. Érdemes ezen jelek észlelését többször is megkísérelni tapintás és ízlelés útján, hiszen biztosak még így sem lehetünk a pillanat megfelelőségét illetően, viszont a többszöri mintavétel nagyban csökkenti a hibaszázalékot, illetve időt ad a társnak a beleélésre.
Ha sikerült a megfelelő pillanatot eltalálni, akkor eljött a cselekvés ideje. A saját szerszám használatba vétele.
Már persze, ha a szerszám használatra kész. Ez megérne egy külön fejezetet, de értekezésem terjedelme nem alkalmas ennek teljes kifejtésére. Csak annyit róla, hogy egyes játszótársaknak fogalma sincs róla, hogyan kell a magától nem használatra kész szerszámot megfelelően előkészíteni.
Nos Isteni szerencsénk van. Megvan a pillanat és a szerszám is használatra kész:
Innen persze csak tovább bonyolódik a helyzet. Először is be kell juttatni a szerszámot a játszótárs erre kialakított eszközébe, ami magában sem egyszerű feladat. Először is a társ eszköze annyi féle, mint égen a csillag. A bemeneti nyílásnál különböző behatolást akadályozó eszközök helyezkednek el. Az ezek által képzett útvesztőben ritkán sikerül elsőre kiigazodni.
Mégis sikerült. Letörölhetjük az izzadságot a homlokunkról.
Azért még ne dőljünk hátra. Elhiszem, hogy már kimerültünk, tele a tökünk az egésszel, de ha már belekezdtünk, illene végigcsinálni...
Most ismét a társ reakcióit kell figyelni. Ennek megfelelően kell a szerszámot ki - behúzogatni, körkörösen mozgatni, meg egyéb, számára nem éppen begyakorlott flikk - flakkokat végezni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 30. szerda 06:38
Jó az írás.
#4 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:45
Remek. nyes
#3 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 13:33
Gyenge.
#2 Remete 2009. 03. 10. kedd 09:31
A humor, még ebben a műfajban is nagyon fontos. Nem sajnáltam rá a tíz pontot.
Üdvözletem a szerzőnek!
Remete.
#1 Törté-Net 2009. 03. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?