A+ A-

Anya és lánya is megvolt

A munkám olyan, hogy 9 hét meló után 3 hét szabim van. Éppen hazafelé tartottam Franciaországban Lillenél jártam amikor eszembe jutott be kéne ugrani még vásárolni valamit. Ismertem egy bevásárló központot ahol ki is jöttem a pályáról és majdnem beleszálltam egy a kanyartól nem látható kocsiba.
Mellette integetett egy bombajó nő. Megálltam és mondta is a magáét de gyorsan leintettem, hogy franciául nem vagyok valami jó inkább ha angolul lehetne. Máris átváltott tökéletes angolra és kérte segítsek neki mert leállt a kocsija és nem tudja mit csináljon. Mindig van nálam vontatókötél és indítókábel így elé álltam és rákötöttem a kocsimra az ő terepjáróját. Mondtam behúzom a benzinkútig az áruházhoz aztán ott megnézem mi lehet vele. Szerencsére be is tudtam egyből a kútfejig húzni és odamentem megkérdezni mi is történt.
Egyszer csak leállt és nem tudtam beindítani - mondta.
- Benzin van benn? - kérdeztem mert ugye azért mégis csak egy szőke nő.
- Persze, biztos mert ha kevés lenne égne egy sárga lámpa - mondta határozottan.
- Jó megnézem. Ráadtam a gyújtást és láttam a benzinmérő ki van feküdve teljesen.
- Meg kéne tankolni mert lehet, hogy csak a visszajelző van kiégve azért nem világított, viszont a műszer teljesen üreset mutat, mutattam neki.
- Oké, úgyis itt szoktam ha erre járok. - rebegte édes kis hangján. Feltankoltam és míg be ment fizetni megpróbáltam beindítani. Bár nagyon le volt merülve az akksi de szinte egyből beindult ahogy feltöltötte a rendszert az ac - pumpa. Mire kijött már a kötelet is levettem róla és vártam a reakciót.
Mikor látta a sikert a nyakamba ugrott és azt mondta - te egy zseni vagy. Nagyon jól eset t az elismerés és a puszi is tőle. Azon töprengtem vajon hány éves lehet ez a gyönyörűség, 28 - 30 talán. Testhez álló pólóban és szűk farmerban volt.
Nagyon köszönöm, nem is tudom, hogy tudnám meghálálni amit értem tettél nélküled talán baj is lehetett volna ahol álltam. Tudod mit, meghívlak ebédre hozzám, épp vásárolni készültem ebédnek valót. - mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
- Tudod én hazafelé indutam Magyarországra éppen de végül is nincs semmi halaszthatatlan dolgom.
Félre álltunk és bementünk vásárolni. Mindenféle tengeri herkentyűt tett a kosarába és olyan borokat amiket én meg sem nézek mert 12 - 15 Euronál kezdődnek. Miután végeztünk a vásárlással megbeszéltük én majd követem. A kertváros felé haladtunk és gondoltam nem egy szegény nő lehet de a házánál leesett az állam. Egy luxus ház nagy birtokkal, úszómedencével, gondozott kerttel, terasszal és épp egy Porsche Boxter készült indulni mikor megérkeztünk.
- A lányom Mona - mutatta be a szinte ugyan olyan nőt, mint ő. Ha azt mondta volna a húgom azt is elhittem volna. Mosolygott és elköszönt - este találkozunk Sarrah - mondta amit furcsának találtam elsőre, hogy így hívja az anyját. Bementünk és látva rajtam a meglepődést elmagyarázta a helyzetet.
- Tudod régen megegyeztünk a lányommal, idegenek előtt így hív, néha húgomként mutatom be - nevetett.
- Ezt el is hiszem - mondtam elismerően és végig néztem tökéletes alakján.
- Tudod 41 éves vagyok és a lányom épp most múlt 20 de szerencsére nem látszik. Na összeütök valami kaját addig használd a fürdőszobát ha gondolod.
Éltem a lehetőséggel és beléptem egy akkora fürdőbe, mint egy kisebb lakás. Hatalmas káddal, plazma tv - vel a falon. El sem akartam hinni, hogy mindez velem történik. Mire elkészültem a kaja is kész lett. Osztriga előételnek, fokhagymás kagyló tésztával 2. - nak hozzá finom fehérbor. Ananász saláta zárásképp. Gondoltam is valamit tudhat ez a nő ha ilyen kaját etet. Kaja után bevezetett a szobájába és kérte kössem le magam míg ő elkészül a fürdéssel. Tv - ztem vagy egy órát mire megjelent egy köntösben. Észbontóan izgató volt és mosolygott.
- Mihez lenne kedved? - kérdezte az egyértelmű választ.
- Leginkább hozzád - lihegtem és magamhoz húztam előttem álló szép testét. Az ölembe ült és simogatni kezdte a fejem és adott egy puszit a homlokomra. Viszonoztam a simogatását és beláttam a köntösébe nem volt alatta semmi. Kioldoztam lassan a kötőjét és megláttam szép testét. Finoman az ágyra döntött és ő is levette a ruháimat. Elkezdett simogatni és csókolgatni, ami nagyon jól esett lévén, hogy már 9 hete nem voltam nővel. Majdnem megőrültem mert tudatosan kihagyta a faszomat a simogatásból és csókokból. Élvezte láttam rajta, hogy szenvedek de végül a nyelvével cirógatta és finoman szopni kezdte. Alig bírtam visszatartani magam annyira kívántam. Ki akartam venni de mindig be - be kapta és már nem bírtam, beleélveztem a szájába. Csodásan szopott. Szívta is mozgatta is a faszomat a szájában. Elszálltam egy másik bolygóra akkorát élveztem. Mikor újra tudtam ráfigyelni még mindig szopott és lassan kicsúsztatta a szájából de semmi sem folyt ki, mindent lenyelt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 09. 6. vasárnap 07:02
Nagyon jó!
#10 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:29
A történet nem rossz, csak a tálalás.
#9 sikamika 2012. 11. 15. csütörtök 20:53
nem rossz.
#8 tiborg 2012. 11. 8. csütörtök 00:05
semmi kulonos,csak a forditas. az bizony gyengus. Gondolom az eredeti izgibb!!
#7 Inkheart 2012. 11. 7. szerda 16:18
Szövegközpontozás, emberek! Volt olyan mondat, amit háromszor olvastam el, hogy megértsem a nem létező vesszők miatt. A sztori sem volt olyan nagyon extra. És hét pontos átlaga van...
#6 sztbali 2012. 11. 6. kedd 17:54
Egyes helyeken magyartalan. Furcsa a mondatfűzés, de a sztori jó. A közepesnél kicsit gyengébb.
#5 egyember 2012. 11. 6. kedd 10:40
Tele helyesírási hibával, kissé érthetetlen a nyelvezete is, furák a mondatszerkesztések. Maga a sztori jó, de ezek lehúzzák nagyon :(
#4 gibbon2 2012. 11. 6. kedd 08:32
Sok a jóbol.
#3 gyuri0926 2012. 11. 6. kedd 07:35
Ja 9 hétig nem baszott , aztán ő volt a baszógép , röhej !
#2 Rinaldo 2012. 11. 6. kedd 06:57
Jól meg dugta mind a két nőt.
#1 Törté-Net 2012. 11. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?