A+ A-

Ágykígyó ütő

Használati utasítás
Készült: 2007.12.
1. ÍME A SZÜLETÉSSZABÁLYOZÁS LEGHATÉKONYABB FORMÁJA,
AMIT VALAHA FELFEDEZTEK!
Végre Ön is a kezében tarthatja azt a garantáltan leghatásosabb születésszabályozó eszközt, ami csak létezik a világon. Új termékünket több évig tartó óvatos és körültekintő kutatómunkával kísérletezték ki cégünk tudósai, miután alapos megfigyeléseket követően rájöttek, hogy a terhességet valójában egy kis kígyó mérge okozza, melynek tudományos neve: ÁGYKÍGYÓ!
Számos hosszadalmas és időnként tévedésekkel is tarkított kísérletsorozat után végre úgy érezzük, hogy sikerült rátalálnunk arra a leghatásosabb eszközre, amit eme kis élőlénnyel szemben alkalmazhatunk a nem kívánt terhesség megakadályozása érdekében. Ennek az eszköznek a neve: ÁGYKÍGYÓ ÜTŐ!
Hatásosabb az óvszernél, a pesszáriumnál, a fogamzásgátló tablettáknál, a spirálnál, a naptár módszernél, sőt a térdek között tartott aszpirinnál is! Ráadásul olcsó, garantáltan megbízható, sosem romlik el és könnyen kezelhető! Mindezen előnyei miatt úgy véljük, hogy minden nőnek feltétlenül szüksége van egy ilyenre, aki nem szeretne teherbe esni!
Kérjük, hogy gondosan olvassa el és mindenben pontosan kövesse a termékünkhöz mellékelt használati utasítást, mert csak így érheti el a teljes körű védelmet az Ágykígyó ellen! Fontos, hogy semmi esélyt ne adjon arra, hogy az Ágykígyó véletlenül vagy szándékosan megtámadja Önt.
2. TÁJÉKOZTATÓ AZ ÁGYKÍGYÓRÓL
Az Ágykígyó egy teljesen hétköznapi lény, ami a világnak szinte minden részén megtalálható, ahol nők élnek. A népnyelvben főként félszemű kobra néven ismeretes, de egyes helyeken megtévesztő módon gyíknak becézik. A kisebb példányait a szakirodalomban kukacnak vagy farkincának is hívják. Alakja hasonló a többi szárazföldön honos kígyóéhoz, bár némileg rövidebb náluk. A mérete általában 4 - 10 centiméter körül van nyugalmi állapotban, míg támadás közben képes annyira megnyúlni, hogy a hossza elérheti a 15 - 20 centimétert is. Az ennél nagyobb példányok rendkívül ritkák, így csak elvétve lehet velük találkozni.
Fő ismertetőjegye az Ágykígyónak, hogy bőre egyenletes színű, a fehértől a sárgán és barnán át a fekete árnyalatig sokféle lehet. Feje gömbölyű, s nyugalmi állapotában egy vékony bőrcsuklya fedi, ami támadás közben hátrahúzódik, szabadon hagyva a fejét. A szája piciny, s bár fogai nincsenek, mégis veszélyes mérget képes fecskendezni áldozatába támadás közben. Azért is hívják félszemű kobrának, mert a szája hasonlít egy függőlegesen álló, hunyorgó szemre. Egyes mítoszok szerint régen az emberek úgy vélték, hogy a kobra szeméből fakadó hófehér könny okozza a terhességet, de mára már tudjuk, a tudományos vizsgálatoknak köszönhetően, hogy ez valójában nem könny, hanem méreg.
Az Ágykígyó különös ismertetőjegye még, hogy állandóan magával hurcolja a tojásait, amikből általában kettővel rendelkezik. Ezek a hátsó részén, alul lógnak az erszényében és szilva nagyságúak. A tojások több célt is szolgálnak. Egyrészt ezek termelik a kígyó mérgét, másrészt felelősek az állat agresszív viselkedéséért, ami hajlamossá teszi arra, hogy nőkre támadjon. Harmadrészt pedig az Ágykígyó szaporodásában játszanak fontos szerepet. A tojások nélküli Ágykígyók éppen ezért teljesen veszélytelenek a közelükbe kerülő nőkre nézve. Sem mérget nem képesek kilövellni a szájukon, sem támadásra nem hajlamosak és így, természetesen szaporodni sem tudnak. Ettől függetlenül minden nőt óvunk attól, hogy megérintse őket vagy közel engedje magához akár a tojások nélküli kígyót is!
Feltétlenül tudni kell még az Ágykígyóról, hogy vizsgálataink szerint nemcsak az ágyban bukkanhat fel, hanem szinte bárhol és bármikor. Például a konyhában, a fürdőszobában, a munkahelyen, a gépkocsi hátsó ülésén, egy néptelen és szűk utcában vagy sötét, füves területeken a nyári időszakban. Általában egyedül van, de ha csapatostól bukkan fel, akkor fokozottan veszélyt jelent minden közelébe kerülő nőre.
Éppen ezért fontos, hogy az ágykígyó ütő mindig kéznél legyen, készen a használatra! Az eszközt a szakembereink úgy alakították ki, hogy kényelmesen elférjen az átlagos női táskákban, retikülökben, s így Ön mindig magánál tarthassa, feltűnés nélkül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:33
Elmegy.
#3 gaborthefirst 2013. 06. 27. csütörtök 23:17
Szellemes, szórakoztató és mivel - most sajnos - empatikus vagyok fájdalmas ... megpróbálom elfelejteni, remélem sikerül. smile Azért a 10 pont jár. Kösz agile, üdv!
#2 Shavo 2011. 10. 17. hétfő 13:35
Elmegy.
#1 Törté-Net 2009. 02. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?