A+ A-

Ikertestvér

- Már megint lemondod a randit Márkkal? - szóltam szemrehányóan ikertestvéremnek, aki egy vacak influenza miatt nyomta az ágyat, és harmadszorra készült lemondani a randevút a titokzatos internetes hódolójával.
- Sajnálom, Zita de nem tudok mást tenni.
- De a srác már a második alkalomnál pipa volt...
- Mondd mit tegyek? Így lehetetlenség felkerekednem. Lehet, hogy elveszítem emiatt, de ez van.
19 éves ikertestvéremnek, Ritának már közel három éve fájdalmat tartogatott a szerelmi élete. De az utóbbi időben találkozott az interneten azzal a titokzatos fiúval, akivel szinte mindenben egyeztek, minden olyan volt, mint valami álom. Pont az a helyzet volt, amire azt mondják az emberek, hogy "Igen. Ilyen csak egyszer van."
Nagyon szerettem volna segíteni. De nem tudtam, hogy hogyan. Egyszer csak egy nagyszerű gondolat villant be az elmémbe...
Húgom kedvenc ruháiba burkolózva fagyoskodtam a buszmegállóban. Vártam. Minden egyes arra járó fiút alaposan megvizslattam.
Közel fél óra várakozás után feltűnt Ő. Tényleg annyira helyes, ahogy azt elmondta Ritának az Interneten. Magas volt, félhosszú sötét haja, és meleg nyugalmat árasztó őzbarna szeme volt. Gyönyörű volt a mosolya, fogsora tökéletes.
- Már nagyon vártam ezt a találkozást, édesem. Nagyon örülök, hogy most végre összejött - mondta bársonyos hangján.
Nekem meg már szinte égett az arcom a tudattól, hogy mekkorát téved.
Beültünk a közeli moziba. A filmre alig tudtam figyelni, végig csak az járt a fejemben, hogy mekkora butaság amit csinálok. Ugyan a húgomnak tetszik a helyzet, de magamat nem ilyen őrültnek ismertem eddig, mint őt.
A srác a film közben átölelt, én meg reménykedtem, hogy ennyiben marad a dolog.
Hiába reménykedtem. Egyszer csak odafordult és mélyen megcsókolt. Hirtelen elfelejtettem, hogy ki is ő, és én ki is vagyok, csak élveztem a pillanatot. Elvarázsolt a csókjával. Úgy éreztem, fél perc alatt beleszerettem.
Mikor vége lett a filmnek, alig tudtam felállni, annyira rajtam volt még a csók mámora.
Valamelyest magamhoz tértem, amikor
kiértünk a csípős, hideg levegőre.
- Na gyönyörűn, hogyan tovább? - kérdezte, közben mélyen belenézett a szemembe. Az önkontrollt megint sikerült elveszítenem, ugyanis azon kaptam magam, hogy megint csókolózunk.
- Gyere fel a lakásomra. Úgyis ez volt az eredeti terv, csak persze lemondtad a találkozót. Végre valóra válthatjuk, amiről beszéltünk.
Te jó ég! Vajon miről beszéltek? Erről a részről Rita semmit nem mondott. Mit kéne tennem?
- Természetesen - mosolyogtam. - Menjünk!
Nem tudtam mi sül ki ebből. De nem is akartam tudni. Az elmémre köd ereszkedett, egyszerűen hagytam, hogy a dolgok maguktól történjenek.
Amikor felértünk a lakására, meglepődtem, hogy milyen pici, de gyönyörű. Leültem a kanapéra, azt mondta helyezzem kényelembe magam, amíg hoz nekünk italt.
Amikor visszaért, pár perces csend lett úrrá.
Ő törte meg.
- Még mindig annyi vágy lakozik benned?
Te jó ég! Mikről folyhatott a beszélgetés. Miért nem mondta a húgom?
- ÖÖÖ... Természetesen. - suttogtam halkan, erotikusan.
- Még mindig olyan sokat maszturbálsz?
- Igen.
- Mit is ígértél nekem...?
- Öhm... Melyikre gondolsz?
- Hogy megmutatod. Nem volt elég nekem az a rossz minőségű webkamera...
Hirtelen félrenyeltem az italt. Ez a beszélgetés egyre jobban pofonként ért.
- Úgy látom, hogy csak neten nagy a szád. Azt hittem, hogy egy igazi belevaló kis csirke vagy, ezért babonáztál annyira meg. Ezért éreztem, hogy elélném veled az életem, mert annyira különleges vagy. De látom, te is csak olyan vagy mint a többi. Igaz, elég gyors így, hogy ilyenek történnek első találkozáskor, de a mi helyzetünk egészen más... Gondolj a sok átbeszélt éjszakára.
- Nem! Ne értsd félre! Tényleg olyan vagyok, amilyennek hittél. És betartom, amit ígértem! - feleltem, de úgy éreztem, mintha a szám magától beszélne. A kezem pedig magától cselekedett, mivel elkezdte lehámozni a húgom szép ruháit...
- Várjál, várjál... Menjünk be a hálóba.
Nagy meglepetésemre felkapott, és bevitt a hálóba nevetgélve...
Majd lefektetett az ágyra, és hosszas csókolózás, és simogatás következett. Nem voltam már szűz, ostoba kis 16 évesként elveszítettem egy olyan emberrel, aki közvetlenül egy nappal utána lapátra is tett. Magamhoz nyúltam ugyan néha, de nem voltam sosem olyan szexuálisan túlfűtött mint a húgom.
Lassan levetkőztem, és feszengve feküdtem az ágyon meztelenül. Sosem volt ilyenben részem. A szívem majd’ kiugrott a helyéről.
Elkezdtem lassan, remegő kézzel simogatni a puncim, de úgy éreztem, sosem élvezek el ilyen körülmények között... De muszáj jól alakítanom, nem akarom tönkretenni a húgom lehetőségét. Azt még ugyan nem tudtam, hogy ezzel hogyan számolok el neki. Majd kitalálom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 06. 1. szerda 15:05
Megérne egy folytatást!
#10 papi 2015. 10. 3. szombat 20:11
Egész jó
#9 listike 2014. 10. 5. vasárnap 05:36
Jó.
#8 hairy_pussy 2013. 06. 13. csütörtök 06:06
10p
#7 gaborthefirst 2013. 06. 13. csütörtök 01:40
Nekem annyira nem jött be ... ezek olyan női dolgok amiktől megfájdul a fejem. Egyébként keresse meg a vibrátorát és dugja fel neki. smile
#6 v-ir-a 2013. 06. 12. szerda 21:11
ez de nagyon ott van smile 9 pont
#5 rockycellar 2013. 06. 12. szerda 20:42
nem rossz
#4 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:13
Jól megkapta.
#3 genius33 2013. 06. 12. szerda 05:13
Legyen folytatása is.
#2 veteran 2013. 06. 12. szerda 04:15
Kár,hogy elmaradt a dugás.8p
#1 Törté-Net 2013. 06. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?