A+ A-

A Rajztanárom

Az eset amelyet elmesélek 15 éves korom tájékán esett meg. Egy teljesen rendes napnak kezdődött a reggel, megérkeztem a suliba és els óra rajz lévén levonultunk a rajzterembe.
A bevezető és a háziellenőrzés után rátértünk az óra anyagára. Valamilyen grafikai módszerre. Engem nem nagyon érdekelt ez, inkább a szexen járt a fejem. Kitűnő alany volt érzékeim felcsigázására a rajztanárnő(nevezzük...Gyöngyinek mondjuk). 30as évei legelején járhat szép arcú és formás alkatú. Nem egy topmodell de én pont ezért találtam szépnek. Miközben a grafikai módszert vettük én őt néztem és álmodoztam.Néha magyarázott a mellettem lévő padban ülőknek ilyenkor szemügyre vettem seggét amit elég szívesen megnyaltam volna. Óra közpe tájékán elkezdtük használni is ezt a technikát és aki kész volt mehetett, így egyre kevesebben voltunk. Mivel mindenkinek kötelező volt legalább egy képet beadni én is sorba álltam, és közben végig Gyöngyin függött a szemem, főleg azért mert levette kardigánját és csak egy elég szoros kissé dekoltázsos póló maradt rajta. Többiek nem nagyon figyeltek erre, ők inkább végeztek és húztak el. Én próbáltam minél többet kivenni a formáiból inkább. Mikor már csak 3man maradtunk ő fogta meg a hengert amivel a festéket szét kell oszlatni. El is kezdte szétoszlatni a festéket. Én viszont egyből merevedést kaptam mert ehhez a művelethez le kellett hajolnia, így az én látószögemből kíváló belátást biztosítva melleire. Én nem is a munkámra figyeltem természetesen hanem a melleire. Szép átlagosnál kicsit nagyobb formás mellei voltak amik azért nem olyan feszesen álltak mint az erotikusfotókon a modelleknek hanem természetesen állt. Pont ez volt az ami felizgított. Igazán az egész mellét láthattam, többször még a mellbimbóját is nem lévén rajta melltartó. Jó két három percig tette ezt majd felnézett és észrevéve tekintetem hovairányultságát gyorsan abbahagyta és rámnézett. Ennyivel egyenlőre megúsztam. A képemet alig bírtam befejezni végig a csöcse járt az eszemben. Eztán elmentem látva már nem fogok látni több ilyet. Egész nap ez járt fejemben, így nem is csoda hogy észrevettem hogy be se adtam a képem. Na gondoltam akkor most még elmegyek leadni a képet aztán irány haza. Rajzterem felé véve az utat (ami elég elszigetelt helyen van csak szertárok vannak vele egyszinten) ismét a mellén kezdtem gondolkozni így nem is csoda hogy észre se vettem hogy az éppen rajzszertárból kilépő Gyöngyit fellököm. Legalábbis majdnem. De a kezében tartott festéktálak szétgurulnak és a kisedényben tartott víz ráborul. Először magamban az jutott eszembe hogy lehetek ilyen hülye azután meg hogy lehetek ilyen Mázlista. Ugyanis a kidőlt víz a pólójára folyt igennagy látványt nyitva a mellére. Nem is tudtam mit mondani csak bámultam.
Ő viszont megszólalt. Délelőtt is végig a mellem figyelted ugye? Mindjárt gondoltam. Nos hogy én mondjam meg legelőször ez nem illendő.
De valami furcsaságot vettem észre a hangjában. Farkam persze már igencsak nagy merevedésben szenvedett. Én gyorsan felszedtem a festékeket, és felajánlottam hogy segítek elvinni a terembe. Ő gyorsan előresietett. Miután beértünk a rajterembe és letettem a cuccokat leesett egy ecset Gyöngyi hajolt le érte, és felfeléjövet megakadt a szeme a dudoromon. Letette az ecsetet majd odalépett hozzám. Rögtön egy csókot kaptam. Majd még kettőt. Ezt követen a nyakam kezdte csókolni közben a pólóm lehúzta. Majd lejjebbhajolva kikapcsolta a nadrgom és lehúzta. Alsómból már kiütöttt a farkam lehúzta az alsóm majd végignyalta heréimtől a makkomig. Ezután feállt. Én nem bírtam rögtön a pólóját felhúztam, és olyannyira kívánt melleire vetettem magam. Igazán szép telt mellei vannak. Gyönyörű nagy bimbókkal. Nem is türtőztettem magam a szopogatsában masszázsában. ujjaimmal dörzsölgettem, nyelveimmel faltam a melleit. Ezekután hirtelen iránytváltoztatva felhúztam a szoknyáját. A tanáriasztalra felültetve rögtön lehúztam tangáját. Tűzvörös nagyajkait élvezet volt nézni is. Rögtön nyalni kezdtem. Alig nyaltam egy keveset csiklóját máris elélvezett növelve punája lucskosságát. Én továbbnyaltam közben 2 ujjamat is behelyeztem és ujjazni kezdtem. Ő sóhajtozott és a melleit masszírozta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zoltan611230 2018. 12. 13. csütörtök 07:10
Álmodik.
#8 A57L 2016. 06. 5. vasárnap 05:06
Egy közepes történet lett belőle.
#7 listike 2015. 03. 15. vasárnap 15:27
Nagyon gyenge fantázia.
#6 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:18
Nagyon kellemes smile
#5 Ákos19 2004. 04. 7. szerda 13:20
Álmodik a nyomor.... majd pont egy kis hülye kell egy 30 éves nőnek..... nevetséges!!!!!!
#4 srác 2002. 12. 14. szombat 18:20
felülteti az asztalra a 70 kilós csajt a kis takony, na neeeeee!!!!
#3 Béla 2002. 10. 10. csütörtök 13:14
Miért nem egyből az egész tanári kart öntöd tele gecivel? A központozásról nem is beszélve.
#2 Mangalover 2002. 07. 11. csütörtök 01:12
Elkapkodott és hihetetlen. 3 pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?