A+ A-

Édes Álom

Nagy, fehér kád volt, kényelmesen elfértünk benne ketten. Ő velem szemben ült, felhúzott térdekkel, nyakig süppedve a habos forró vízben. A gyertya nyújtotta gyér félhomályban szikráztak a vízcseppek bőrén, akárcsak a tekintete, mely most még sötétebb volt s jobban elnyelt, mint valaha. Felhúztam a szemöldököm, mintha csak azt kérdeztem volna: mire vársz? Hát nem ezért jöttem? Tudod, hogy csak álom. Na gyere csak...
Kinyújtottam jobb lábamat a víz alatt, s lefeszített lábfejjel, lábujjaimmal megkapaszkodva haladtam fel a combján. Még csak a térdéhez értem, de már mintha kezdte volna elengedni magát; terpesztett s oldalra billentett fejjel, lehunyt szemmel várta a következő lépést.
Talpamat nekinyomtam a szeméremcsontjának, itt kicsit megrándult, majd lassan-lassan feltoltam a hasán át a melléig. A bimbói már álltak, színük sötétebb rózsaszínre váltott s óriásira duzzadtak. Légzése kezdett hangosodni, különösen amikor rájuk markoltam, masszíroztam őket. Fejét lehajtotta, vérpiros nyelvével lábujjaimat vette célba - először csak nyalogatta a hegyét, mire én még jobban szorítottam a keményedő bimbókat, aztán kézbe fogta jobb lábfejem és lenyalta a habot az ujjakról. Bizsergés áradt szét bennem, csak azt éreztem, hogy akarom, akarom...
Közel húzódtam, az arcunk szinte súrolta a másikét, a melleink összeértek. Belemarkolt, kinyújtotta a nyelvét és élvezettel vetette rá magát a mellemre. Keményen, követelődzően szopta, miközben ujjaival rásegített, hogy a másik sem maradjon izgalom nélkül. Lihegés hagyta el ajkamat. Még szorosabban öleltem magamhoz a derekát, az egész testét érezni akartam magamon. Lábaimmal átfontam, és amennyire csak lehetett, az övéhez nyomtam a szeméremajkakat. Felnyögött ekkor, fejét hátradobta, vállát hátrahúzta, hogy kívánatos mellei, mint két sziget emelkedtek ki a hullámzó-gőzölgő vízből. Szorosra fogtam ficánkoló testét lábaimmal, eközben fél kézzel a csiklóját és a hüvelyét simogattam, és a mellét folyamatosan nyaltam. Élvezettel cirógattam nyelvemmel síkos bőrét. Szabad ujjaimmal az egyik mellbimbóját morzsolgattam, míg a másikat szívtam, de egy hirtelen ötlettől vezérelve áttértem a másikra, melyet egyszerre ingereltem nyelvvel és kézzel.
Sóhajtozása egyre hangosabb lett, kapkodnia kellett a levegőért, így mindent beleadtam: ujjaimmal fel-leszánkáztam a kisajkain, csipkedtem, simogattam, dörzsölgettem duzzadó csiklóját, egészen addig, míg egy sor hangos nyögés közepette beteljesedett az öröme.
Fátyolos tekintettel rám nézett, óvatosan kezébe vette melleimet s folytatta a cirógatást, ahol abbahagyta. Térdre álltam, hogy még kényelmesebben hozzáférhessen, ő pedig készséggel tapasztotta száját ismét az én forró bőrömre. Persze nem állhatta meg, hogy a küszöbön ácsorgó, csak ámuló-bámuló barátjára ne pillantson. Az biccentett, majd amilyen elánnal elkezdte, ugyanakkorával folytatta is a munkálatokat. Behunytam a szemem és átadtam magam az élvezeteknek; valahányszor megcsípte vagy -harapdálta a mellbimbóimat, áramütéseket éreztem az ágyékom táján.
Száraz, meleg tenyér simította végig a fenekem, le combtőig, majd ismételten vissza. A pasija megunta a gyertyatartó szerepét s immár aktívan is részese akart lennie a játéknak. Izgatott a gondolat, hogy ketten vetik rá magukat az én örömömért, melynek látványos remegések és hangos nyögdécselések közepette hangot is adtam. Időközben a srác elkezdte leengedni a vizet, így minden akadály elhárult, hogy a csaj a melleimtől lefelé haladjon a nyelvével.
Ujjnyi víz ha lehetett a kádban, mikor a barát csatlakozott hozzánk. Még mindig háttal volt nekem, átkarolta a derekam, magához préselt, hatalmas, merev farkát pedig a farpofák közé szorította, mintha keresztbe akarná belém tenni. Kecses mozdulatokkal cirógatta a fenekem belső oldalát, ujjbegye egyre lejjebb és lejjebb ért. Szétfeszítette a farpofákat és csípőjével irányítva ánuszomnak szegezte a farka hegyét. Összerándultak az izmaim, majd hirtelen elernyedtek: úgy éreztem, már nem vagyok ura a saját testemnek. A csaj veszettül nyalt, először csak kívül, óvatosan, lassan barátkozott össze a combom belső oldalával. Fokozatosan és megfontoltan haladt előre, először a hüvelyem vette célba: körbeforgatta párszor a nyelvét, szaporán, majd amikor már nem tudtam várni, egészen nekinyomtam a száját, hogy a nyelve becsúszott. Nem engedtem, hogy kiszabadítsa, pedig kicsit megijedt és szeretett volna szabadulni, csak úgy verdesett. Az izmaim gyors rángatódzásba kezdtek, kontrollálhatatlanul húzódtak össze s ernyedtek el, mintha a szívem a lábam között dobogott volna. Mikor elengedtem, patakokban csordogált állán a nedv. De ekkor már rákapott az ízére, egyenesen csiklómra tapasztotta ajkait.
A srác mindezalatt hátulról támadott. Belemarkolt a derekamba, szó szerint, hogy szinte fájt is, és az ellenkező irányba húzott, mint a nyalogató nyelv. Dárdájának szúrós hegye böködte a lyukat, mely egyre inkább érezte édes-kéjes vesztét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2009. 01. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?