A+ A-

Dani története 1. - A kezdetek

Dani vagyok, 19 éves, meleg fiú. Az évek során sok-sok minden történt velem, már ami a szexuális beállítottságomat befolyásolta. Szeretném most elmesélni nektek talán a legelsőt, ami nem ma történt bizony. Akkortájt ünnepeltem a 13. születésnapomat. Olyan voltam, mint a többi normális 13 éves fiú. Szőkésbarna hajam volt, testalkatom normális, vidám, jókedvű fiú voltam. Egyéb téren is hasonlítottam a többi 13 éves kamaszra, ekkortájt már erőteljesen elkezdett érdekelni engem is a szex. Pár osztálytársammal néha sikerült beszereznünk egy pornóújságot, ekkor ez járt kézről-kézre, amíg valaki le nem bukott vele otthon általában, az megkapta a magáét. Persze mindegyikünk tudott már a szexről, ismertük már hogy megy ez, így a maszturbálás is mindennapos volt nálam is. Ami egy idő után feltűnt, hogy a pornóújság rendszeresen ott maradt nyitva, ahol egy férfi is "megdolgozta" a nőszemélyt, és rendszerint a falloszon akadt meg a szemem. A tornaórák után az öltözőben is figyeltem a többieket már (persze arra vigyéztam, hogy ne szúrjanak ki, próbáltam félszemmel csinálni), és páran elég jól néztek ki, elsősorban a szép mellkasuk fogott meg. Ekkor még azt hittem, hogy a dolog normális, hiszen kezdetben természetes, főleg ilyenkor hogy mindenfelé érdeklődik a gyerek. A dolog azonban egyre csak rendszeresebbé vált, sőt, miután egyik testnevelés óra utáni öltözéskor (pont mellettem öltözött a srác) megpillantottam a farkát, ami úgy történhetett meg, hogy a farmerja felvételekor a bő boxerja egyik oldalán kikandikált neki - egy apró kitérőt kell tennem, nagy szívfájdalmam volt, hogy hiába volt zuhanyzó az öltözőben, akkoriban (7.-esek voltunk) nem igazán volt "divat" használni, illetve mindenki szégyenlős még ebben a korban szerintem - szóval visszatérve kikandikált a hímvesszője. Normál méretű, már korunkból kifolyólag némileg megvastagodott, szép formájú micsoda volt, a makk is ki-kikandikált belőle. A srác egyébként egy szőke, közepes hosszú hajú, egyébként számomra nem igazán vonzó fiú volt, de a farka nagyon megtetszett. Ezek után maszturbációim során már nem volt szükségem újságokra, rendszerint erre a fejemben megrögzült képkockára gondoltam csak, s ekkor már sejtettem, hogy inkább a fiúk keltik fel az érdeklődésemet. Pár héttel később azonban már kétség sem fért a dologhoz.
Történt ugyanis, hogy rokonaink Németországból meglátogattak minket. Ők is magyarok, csak kint élnek Stuttgartban. Mivel nálunk aludtak, meg kelett osztanom a szobámat Rolival, aki távoli unokatesóm volt, akkortájt pedig 15 éves. Roli kinézetéről amit tudni kell, az annyi hogy férfi és női szemmel nézve is jó pasi(ka) volt. Haja fekete volt, haja rövid, középen amolyan divatos "kakastaréj" díszelgett, ami nagyon jól is állt neki. Teste, már amennyit látni lehetett belőle (mellkasa, lába, keze) szőrtelen volt még. Testalkata elég sportos volt, lévén hogy kézilabdázott, mikor levette a pólóját, látni lehetett kisebb izmokat rajta, anélkül hogy izomkolosszus lett volna. Szó, ami szó, egy szobába kerültünk. Be lett tolva a szobámba egy kihúzható vendégágy féleség, azon aludt Roli, az én ágyam pedig mellette volt. A házunk elrendezése olyan, hogy alul volt a szüleim szobája meg egy nappali, ahol most a rokonaim szülei aludtak, felül pedig szintén két szoba, az egyikben mi, a másikban pedig a velünk élő nagynéném lakott, fent külön fürdő volt. Nos, a nagynénémék, és Roli valamint az én szüleim elmentek este vígadozni egyet, megbeszélni a közös dolgokat, minket gyerekeket pedig otthon hagytak. A kajálás után még számítógépeztünk egyet Rolival, mutattam neki egy-két ősrégi játékot (akkoriban elég béna gépem volt még), majd mondta Roli hogy már fáradt és inkább elmegy zuhanyozni. Össze is készülődött hozzá, levette a farmerját, a zoknit, és a pólóját is. Megfogott egy törülközőt, és boxerben elindult volna a fürdőben, mikor én olyat tettem, amit azóta te sem tudok megmagyrázni, de a kiváncsiságom felülkerekedett rajtam. Odaszóltam neki:
- Mutasd meg!
Már abban a pillanatban megbántam, ahogy kimondtam. Roli nem nagyon jött zavarba, s nevetve így válaszolt.
- Neked nincs?
Ezen én is derültem egyet, de nem nagyon akartam tágítani ha már elkezdtem.
- De, csak kiváncsi vagyok, neked milyen.
Ekkor legnagyobb meglepetésemre ezt mondta.
- Nem vagyok szégyenlős.
Odaállt mellém, és széthúzta a boxere elejét, mondta hogy nézzek bele, érdekes, hogy nem tolta le, hiszen rajtunk kívül senki más nem volt a lakásban. Ahhoz képest, hogy máshol szőrtelen volt, a farkán meglehetősen sok szőr volt, el is takarta kicsit a lényeget. Szép farka volt, egész vastag, majdnem, mint egy felnőtté. Hosszúságát boxerben felülről nem nagyon lehetett megállapítani.
- Na, ez másmilyen? - viccelődött ismét Roli.
- Nem. - mondtam, s kicsit égő volt a szituáció.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Gergő 2010. 05. 10. hétfő 14:52
Nagyon tetszett, hasonló velem is megtörtént...!
#1 Törté-Net 2009. 01. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?