A+ A-

Randi Trish Stratus-szal

Megmerevedve ültem és bámultam lefelé, ahol Trish éppen a golyóimmal játszadozott. Lágyan éppen csak a nyelve hegyével nyalogatta azokat amíg a már tettrekész farkamat az arcára engedte. Éreztem ahogy szuszog rám és egyre feljebb és feljebb kúszik a nyelve. Felnyögtem amikor végignyálazta a dákóm alját és elérta a tetejéhez, addigra vadul lüktetett a faszom és egyre magassabbra mutatott. Trish sejtelmesen rámmosolygott, majd kezébe vette a dolgok irányítását. Egyikkel a tövét fogta, míg a másikkal lágyan nekiállt verni. Föléhajolt és ajkai közül valamennyi nyálat küldött a farkam tetejére. Erre ismét felnyögtem, mire ő újból mosolygott.
- Nem bírod? - kérdezte, de sokáig csak a halk cuppogást figyeltem amit a keze irányából hallottam.
- De, csak ez túl jó! - sóhajtottam, aztán szemeztünk pár percig, amíg úgy nem döntött, hogy szopni fog. Ajkai lágyan vették körül hímtagomat. Nyelvével megtámasztotta az alját, tetejét a szájpadlásához nyomta, majd elkezdett ellenállhatatlanul bólogatni.
Nyüszítettem, mint egy kutya, fogainak érintésétől megborzongtam, derekamat elöntötte a forróság.
Percekig szopott majd minden előjel nélkül abbahagyta. A szemembe nézett és megint az a mosoly.
- Istennő vagy! - szuszogtam.
- Ahh, nos igen Lita is pont ezt nyögte egy órája a fülembe, miután megkúrtam egy vibrivel!
Megremegtem, farkam acélkeménységűvé merevedett.
- Meg akarlak baszni!
Trish felállt és lehúzta piros tangáját, a bárpulthoz sétált és lekönyökölt a márvány lapra. Haját a füle mögé fésülte, majd hátranézett és e közben hátratolta feszes, izmos, kemény fenekét.
- Lássuk!
Felpattantam ültő helyemből és odasiettem, megfogtam sötétkék pólóját a tarkójánál mindkét kezemmel, és egyetlen mozdulattal kettétéptem. Felsikkantott, aztán levette a használhatatlanná vált ruhát. Megmarkoltam erős vállait és lassan, óvatosan beléjehatoltam. Mindketten felnyögtünk, testünk szinte azonnal egy hullámhosszra került. Fejét hátrahajtotta és édes orrhangon nyüszögött, miközben elkezdtem beléjemozogni.
Lapockáit és hátát simogattam egyfolytában. Hol megfeszült holy elernyedt, de mindig gyönyörű volt. Megragadtam a csípőjét és elkezdtem szélesebb mozdulatokkal mozogni.Lenézve láttam ahogy a farkam egyre nedvesedik Trish hüvelyében, megremegtem és pár igen keményet löktem a nőn, aki ettől felsikoltott.
- Ez az! Erősebben, ne félj nem török össze!
Meg sem hallva a kérését egyik kezemmel megmarkoltam a vállát és élvezettel néztem a popsiját, ahogy minden kemény lökésnél megrezzen. Hangosan fújtattam, egyre erősebben mozozgtam. Már csak úgy csattogott a derekam a seggén, farkam sokszor tövig süllyedt a gyönyörű Díva izmos pinájába.
Ráhasalt a pultra és magamellé húzta a lábát, erre az időre leálltam de aztán onnan folytattam, ahol abbahagytam. Trish teste vadul mozgott a márvány pulton kezeivel hol kapaszkodott, hol pedig támaszkodott, hogy hátranézve bíztasson, habár én nem is hallottam az egyébként elég szexi hangját.
Minden lökésnél felnyögtünk így aztán elég szép koncertet hoztunk össze. Trish hátranyúlt és eltolt magától, elém térdelt és mohón elkezdte szopni a farkamat. A pulzusom az egekben táncolt, fújtattam, ziháltam, Trish pedig engem nézve szopott és verte a farkamat. Fogaival karcolgatta a faszom amit én különösen élveztem.
Aztán ahogy elkezdte úgy abba is hagyta a mohó szopást. Megfogta a kezem és odavezetett a jakuzzijához, azonnal belemásztam lelültem és néztem ahogy eza fantasztikus álomnő beleül az ölembe nekem háttal. A víz kellemesen forró volt úgyhogy eléggé megkeményedtem.
Lassan húzta rá lüktető farkamra a teljesen benedvesedett muffját. Mellémtenyerelt én pedig előrenyúlva markoltam meg kerek formás melleit. Nekemdőlt, fejét hátrahajtotta és felnyögött, ezután elkezdett lassan vonaglani rajtam.
Nem győztem csókolni és nyalogatni erős vállát és a nyakát. Ujjaimmal teljesen megnyomkodtam a melleit, majd lejebb az izmos hasára kerültek az ujjaim. Lassan húzigáltam rajta, élveztem, ahogy lovagol, minden felmozdulásnál megfeszült a gyomorszájánál az izom. Egyik kezemmel ezt míg a másikkal az arcát símogattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.87 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2014. 01. 16. csütörtök 20:11
Nem rossz ez.
#2 listike 2013. 11. 24. vasárnap 07:55
Jó kis fantázia.
#1 Törté-Net 2009. 01. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?