A+ A-

Egy asszony szerelmes

39 éves asszony vagyok, 1 évvel ezelőtt helyezkedtem el a cégnél. Sajnos anyagi nehézségeink voltak otthon, így muszáj volt változtatnom, szerencsére egy jól menő cégnél tudtam elhelyezkedni, mint egyszerű pénzügyi előadó. A cég tulajdonosa egy 60 körüli milliomos volt, a céget a fia vezette, egy 30 éves macsó, Zoltán. Okos volt, udvarias, rettentő jóképű, izmos férfi, akit mindenki szeretett. Mint minden ilyen macsó, a felesége mellett szeretőket tartott, mindig volt nem is egy nője a neje mellett. Most például a saját titkárnője volt az, Szilvi, egy 25 éves bombázó nő, aki nagyon szép és dekoratív. De emellett minden nőnek udvarolt állandóan, legyen az a 65 éves Micike vagy a takarítónő vagy akár én. Szerette is minden nő. Én is titkon bevallhatom szerelmes voltam belé, de természetesen egy 39 éves nem bombázó szürke egér, még képzelgés terén sem engedheti meg, hogy a dúsgazdag szépfiúval együtt emlegessék. Tulajdonképpen nem is vágytam rá, hiszen boldog voltam a férjemmel, még ha szürke, unalmas és nehéz is volt az életem. Különösebben szép sem voltam, korosztályomhoz képest jól tartotta magam, de voltak a cégnél fiatal nők, akikkel nem vehettem fel a versenyt. Maximum nagy melleimmel, amit azonban nem igazán mutogattam, mivel eléggé félénk és prűd vagyok.
Nos, eljött az év zárása, amikor is az egész cég meg lett híva egy vendéglőbe, étel, ital párostól együtt. Férjem is jól érezte magát, volt egy-két ismerőse. Kicsit be is csípett, nem volt részeg, de én tudtam, hogy spicces. Lassanként mindenki elment, mi is pakoltunk, mikor Zoltán megkérdezte, nincs-e kedve valakinek elmenni egy bárba, ő fizet mindenkinek. Páran jelentkeztek, köztük a férjem is, így vagy 8-an elindultunk. Zoltán, Szilvi, mi ketten még egy pár és másik két férfi. Nem volt nagy kedvem, de rég láttam a férjem ilyen jókedvűnek, másrészt mikor haboztam Zoltán rámmosolyogva kérte, menjek. A bárba emelkedett a hangulat, a férjem rátöltött az italra. Mint mindig, a téma a nők voltak. Nem részletezem, a végén Zoltánék licitálni kezdtek női fehér nemükre. Mivel Szilvin nem volt melltartó, így az én melltartóm és Szilvi bugyija volt a tét. Nem akartam belemenni, de a férjem beszélt helyettem. A végén Szilvi mosolyogva vette le bugyiját és rakta az asztalra, én elpirulva blúzom alatt takarva levettem melltartóm és az asztalra dobtam. A férfiak meglepődtek, mondván nem gondolták, hogy ilyen nagy mellem van. A férjem mondta is, hogy ő mindig szerette volna, ha szexisebben öltözöm, de én ragaszkodom az ilyen bő felsőkhöz. A férfiak követelték mutassam meg a mellem. Na, ezt végképp nem akartam. Most már zavart, hogy a férjem berúgott. El akartam menni, de ő erőszakoskodott. Begurultam és hirtelen blúzom felhúztam a nyakamba, ezzel nagy melleim teljes csupasz mivoltukban az asztaltársaság elé került. Szerintem a cég legnagyobb melle volt az enyém, a férfiak tapssal jutalmaztak és örömmel bámulták cicim. Férjem büszkén emelte meg mellem, de ezt már nem hagytam és eltoltam kezét.
Fél percet hagytam aztán visszahúztam a blúzom. Dühös voltam nagyon, főleg a férjemre. Kimentem a mosdóba, amikor visszajöttem Zoltán odajött és megkért menjek ki vele, szeretne mondani valamit. A bár mellett volt egy kis park, sötét hely. Megálltunk.
- Vera, ne haragudjon, hogy kihívtam, de itt van vagy egy éve a cégnél és én nem is vettem észre, milyen szépséges asszony az alkalmazottam, akinek a világ legszebb mellei vannak.
- Ugyan főnök, nem vagyok én olyan szép, fiatal sem, a melleim meg túl nagyok.
- Azt látom és nagyon örültem neki, tudja Vera én mindig imádtam a nagy melleket és ilyen szép naggyal még nem találkoztam.
- Köszönöm főnök, de most mit akar ezzel mondani.
Zoltán nem válaszolt, csak átölelt és meg akart csókolni.
- De Zoltán, mit csinál, nem lehet itt a férjem, családom van, ezt nem lehet.
Zoltán nem is méltatott válaszra, egyszerűen csak megcsókolt. Forrón, mélyen hevesen csókolt és én nem tudtam ellenállni. Évek óta nem csókolt senki ilyen hévvel és az új érzés felizgatott. Nem tiltakoztam akkor sem, mikor Zoltán felhúzta blúzom nyakamba és csupasz melleim markolni kezdte. Akkor sem, mikor egyik mellem markolva másik mellem csókolni, harapdálni kezdte. És akkor sem mikor kezével felhajtotta szoknyám és beletúrt bugyim alá. Simogatta csiklóm és mikor érezte, hogy az duzzad, ujjait puncimba nyomta. A falnak dőltem, az érzés hatalmába kerített. Zoltán letérdelt és lehúzta bugyim, majd érzetem, hogy felemeli egyik combom és úgy, ahogy vagyunk, állva egy kemény farok belém hatol. A férjemen kívül évek óta senkivel nem volt dolgom és a pénisz, mely nagyobb volt a férjeménél, gátlástalanul utat talált nedves puncimba. Zoltán teljesen természetesen vett birtokba engem, keze mindenhol ott volt, mellemen, fenekemen, csókolta szám, nyakam, melleim és kemény farka dugattyúként járt bennem. Zoltán ezután megfordított és előrenyomott, előrehajolva a falnak álltam, ő hátulról kezdett dugni, közben lelógó melleim markolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon54 2017. 10. 2. hétfő 12:48
Sikamikának igazavan. 10 pont.
#8 feherfabia 2015. 03. 7. szombat 06:24
Kellemes
#7 papi 2013. 10. 13. vasárnap 09:52
Nem rossz
#6 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:55
Nem rossz.
#5 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:52
Tutti smile
#4 sikamika 2012. 07. 15. vasárnap 02:28
hát ha gazdag lennék én is ezt csinálnám smile
#3 banurr 2009. 01. 24. szombat 17:42
Szia Verocs!
Újabb ihellés volt??
:))
#2 sihupapa 2009. 01. 9. péntek 00:24
sajnos igy van. a sok pénz eggyeseket bunkóvá tesz.
#1 Törté-Net 2009. 01. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?