A+ A-

Barátnőm barátnője 1. rész

Én egy 23 éves főiskolás diák vagyok. A nevem Tibor. A barátnőmnek (a későbbiekben Anikó) van egy Éva nevű kedves volt osztálytársa. Miután a középiskola után is egy nagyvárosba kerültünk egyetemre, így egyre többet találkozgatunk hol hárman, hol négyen, hol pedig egy kisebb társasággal Évával és Anikóval együtt.
Anikó egy 19 éves, 165cm magas és 52 kg, haja hosszú szőkésbarna világos melírcsíkokkal. Mondanom se kell szemet gyönyörködtető látvány. Mindig is, bármikor rá tudtam izgulni olyan kis aranyos :. Éva pedig 19 éves, 162cm és 46kg, félhosszú szőke hajával és barna szemével szinte felperzsel, hacsak rám néz. Sose úgy gondoltam rá, mint potenciális nőre, akire rárepülhetnék valaha is. Mindig jóban voltunk de nem túlságosan. Nekem ott volt Anikó már mintegy 4 éve, Évának pedig mint a mesében, hol volt, hol nem volt pasija.
Lassan most már rátérek arra az incidensre. Tavaly szilveszterkor történt. Mint minden huszonéves fiatal, mi is inkább házibulit csináltunk "otthon" az albérletben, amelyben egyébként ketten laktunk Ancsival. Jó kis bulit sikerült összehozni. A csapat mely összeverődött kicsit felemás volt, de a vendégek hamar összeismerkedtek egymással. Fogyott a kaja is meg a pia is, de rendesen. Éva kivételesen az akkor aktuális pasijával jött el szilveszterezni. Olyan éjjel 1 óra lehetett mikoris Ancsi, a pia hatására kiütötte magát Éva fickójával és még egy pár vendéggel egyaránt. Na ekkor megszólalt bennem a kisÖrdög, és feltette nekem a nagy kérdést: "Mi volna ha...". Gondoltam kimegyek hozzá a teraszra, és kicsit beszélgetek vele, mivel aznap este nemigazán sikerült még dumcsiznunk.
- Szia, na milyen a buli? - kezdtem a beszélgetést.
- Nem rossz, de Misi kiütötte magát, és Ancsát se találom sehol. - szomorkodott.
- Ő is megpihent egy kicsit a deci Absinth - től, - válaszoltam mosolyogva - egyébként hogy vagytok Misivel? - kérdeztem én, kicsit bizonytalanul.
- Hááát, jól megvagyunk - jelentette ki nem túl határozottan - csak kezd kissé a nehezemre válni a kapcsolatunk. Tudod az állandó bulizás még hagyján, de mostanában mindig nagyon leissza magát ilyenkor.
- Értem. - helyeseltem bólogatva - Tudod Ancsával se a legjobb már, kezd kicsit olyan megszokássá válni ez az egész, pedig szeretem, csak hiányzik egy kis változatosság. - tettem hozzá, magamat is meglepve, hogy mit mondok.
- Mire gondolsz pontosan? - kérdi.
- Semmi különösre. - tértem ki a válaszadás elöl. - De én tudom ám, hogy mi hiányzik neked. Rájöttem mikor még anno Robivel voltál. Szerintem még te magad se tudod pontosan, miért voltál vele olyan sokáig.
- Igen? És mégis mire gondolsz? - mondta Éva.
- Háát tudat alatt azt szereted, hogy ha irányítanak, parancsolnak neked, de ez csak az én véleményem.
- Nem értem! Miért szeretném?
- Talán, mert élvezed, ha uralnak téged! - mondom én.
- Nem hiszem, hogy erre indulnék be. - válaszol Évi.
Erre jobb kezemmel odanyúltam a tarkójához, szorosan megfogtam a haját, odahúztam magamhoz és lesmároltam. Hirtelen azt se tudta, hogy fiú - e vagy lány:, majd úgy képen törölt, hogy a fal adta a másikat.
- Mit csinálsz? - hörgött fel - Ancsi a legjobb barátnőm, most mit mondjak neki?
- Semmit, csak figyelj.
Megfogtam a kezét és elkezdtem a fürdőszobába húzni. Szerencsére a többiek nem nagyon vették a dolgot, akik még talpon voltak. Miután beértünk a fürdőbe eléggé elkezdett ellenkezni, első dolgom egy jókora pofon volt a kis pofikájára. Gondoltam kipróbálom, hogy mi is igaz abból, amit én csak feltételeztem róla. Még fel sem ocsúdott az előbb történtektől, máris ismét a tarkójánál fogva lenyomtam a földre pont olyan magasságba ahol a feje pont az ágyékommal szembe volt.
- Na vedd elő és szopjál! - emeltem fel a hangom.
- Mi??? Te normális vagy? - szipogott Évi.
Erre kapott még egy fülest. Szerencsére elég hangos volt a zene ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni a megemelt hangokat. Elővettem a félmerev farkam és az orra alá dugtam. Könnyes boci szemekkel nézett fel rám Évi, miközben lassan ujjait rákulcsolta a rudamra. Először csak finoman elkezdte nyalogatni az előnedvemtől csillogó makkomat, miközben másik kezével a golyóimat masszírozta. Majd hozzálátott a farkam teljes kényeztetéséhez, közben a kezem még mindig a tarkóján nyugodott arra az esetre, ha véletlenül meggondolná magát, de éreztem, hogy már nem sokáig tart az ellenállása. Nagyon jól csinálta, látszott rajta, hogy szeret faszt szopni. Mondtam is neki, de csak egy "ahham" volt a válasz.
- Kuss, teli szájjal nem beszélsz, megértetted? - mordultam rá.
Szerettem volna éreztetni vele, hogy én irányítok, és hogy a maradék önérzetét is eltiporjam. Sikeresnek tűnt, mivel a válasz csak egy bólintás volt. Már vagy tíz perce alázatosan dolgozott rajtam, és éreztem, hogy lassan közeleg a csúcs. Mindig is kiszerettem volna próbálni, hogy milyen az ha lenyelik a gecim. Ancsa pedig undorodott ettől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 12. 16. kedd 06:37
5P
#7 A57L 2014. 06. 13. péntek 05:44
Egész jó történet.
#6 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:03
Nekem is tetszik smile
#5 incifinci 2008. 12. 18. csütörtök 12:26
Nem a "kezdetleges szövegezés" a legnagyobb probléma, hanem az, hogy sajnos nem tiszteled a NŐKET, így MAGADAT sem.

Egyébként egyet értünk wwwalaki!
#4 wwwalaki 2008. 12. 16. kedd 22:01
Hát, nem igazán tudom hová tenni. Heterónak persze hetero, de van benne némi erőszak is, mondjuk light-BDSM, no meg jókora adag fantázia. Bármennyire is bírja valaki az italt, szilveszter éjjel egykor, ha a többiek közül már páran kidőltek, nem valószínű, hogy komoly szexuális teljesítményre képes.
Nekem nagyon az a gyanúm, hogy ez is egy "álmodik a nyomor" típusú történet egy lihegő kamasztól.
#3 Ubesz 2008. 12. 16. kedd 20:04
Jaja nem volt rossz igy elsőre ,kicsit túl alpári de azért jó.
#2 v5ik 2008. 12. 16. kedd 08:19
Nekem bejött a sztori...... jó lenne egy ilyen barátmő
#1 Törté-Net 2008. 12. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?