A+ A-

Szex iskolaköpenyben

Megismerkedésem Ágival a véletlen műve volt. Akkoriban 28 éves voltam és a vasútnál dolgoztam. Az egyik áprilisi reggelen felfigyeltem egy alacsony, de kimondottan szép lányra. Nagyon izgatta a fantáziámat, mert ettől kezdve minden nap rendszeresen figyelemmel kísérhettem indulását, illetve megérkezését, mert bejáró középiskolás volt a szomszéd városba. Törtem is a fejem, hogyan kerülhetnék vele közelebbi ismeretségbe, ekkor pont magányos voltam és ebből a lányból sugárzott valami olyan egyszerű szépség, ami a többiekből nem. Sokkal csinosabban öltözködött, mint a barátnői, szép hosszú haját változatosan hordta és kissé ki is volt már sminkelve.
Azután az egyik hétvégi DISCO alkalmából az egyik haverom által megismerkedtem Ancsával, aki a falu egyik legszebb lánya volt (ezért eleve úgy gondoltam semmi esélyem nála), viszont azzal akit én kiszemeltem magamnak egy iskolába járt. Kaptam az alkalmon, és óvatosan kiszedtem az engem érdeklő információkat ebből a szőke szépségből. Ekkor tudtam meg a nevét, hol lakik, azt hogy 14 éves és valószínűleg még szűz. Mindennel, amit hallottam meg voltam elégedve (persze valószínűleg az sem érdekelt volna, ha azt terjesztették volna róla, hogy egy nagy nulla, akit jobb kikerülni). Ancsa látta rajtam, hogy egy kissé belezúgtam már így ismeretlenül is ebbe a kiscsajba, és volt olyan rendes és felajánlotta a segítségét abban, hogy a következő héten elcsábítja a dizsi-be Ágit. Ő ekkor még nem járt szórakozni, más divat járt akkor a nyolcvanas évek végén. Az egyetlen szórakozási lehetőség a videodisco, amit a mai technika mellett már én is kinevetek, de akkor az volt a csúcs.
Egész héten figyeltem álmodozásom tárgyának reakcióit, odamenni nem igazán akartam, de széles mosollyal köszöntem nekik minden reggel, amire a szokásos csitris vihogás volt a válasz. De nem bántam, semmit sem bántam. Alig vártam a szombat estét, és mikor végre eljött, kiöltöztem. Felvettem a legszebb ruhám, befújtam magam a legdrágább parfümömmel és a legjobb arcszeszt használva este hétkor elindultam hódítani. Nem volt ott, nyitásra nem volt sehol, csak néhányan kolbászoltak a vendéglő körül. Nem tudtam mit kéne csinálni, lelohasztotta a lelkesedésemet a valóság, olyannyira hogy bár nem szoktam inni, Berci barátommal a nagy szomorúságra bekaptam két fél vodkát tisztán. Néhány perccel ezután felpörgött a hangulatom, még néhány táncra is rábeszélték kissé alkoholmámoros fejemet. Fél kilenc körül a terjeszkedő füstköd mögött egyszer csak megpillantottam Ancsát és mellette ígéretét betartva az én hercegnőmet. Olyanformán éreztem magam, mint az Amerikai Pitében Jimbo, amikor semmi értelmeset nem tudott mondani a lányoknak az első házibulin.
Kellemetlen volt a szitu, de akkor még kevésbé voltak rámenősek az emberek ismerkedés alkalmával, könnyebben át lehetett vészelni leégés nélkül az ilyen helyzeteket. Meg aztán a vodka is segített kissé a szókincsem megtalálásában. A lányok furfangos módon arra terelték a szót, hogy ennél a füstös helynél mennyivel kellemesebb volna átruccanni a szomszéd kisvárosba az Ifjúsági házba. Értettem a célzást, nekem ekkor már volt egy öreg Ladám otthon, amit valahogyan megtudtak. Nem sok mindent volt meggondolnom, nem érdekelt a deci tömény ital, ami még jócskán dobta a fejem, az meg főleg nem izgatott mit szólnak majd a szülők az éjjeli kocsikázásomnak. A lényeg, hogy itt a nagy lehetőség: rögtön a kedvébe járnom egy ismeretlen, de nagyon is áhított lánynak. Tíz percet kértem tőlük és előálltam a rozoga de akkoriban csúcsmodellnek számító 1500-as Zsigulival. Mindketten hátraültek, a 10 kilométert végig beszélgettük, megkínáltam őket cukorral, és természetesen a belépőktől a wc-ig minden költségüket álltam. Szóval jól kihasználtak, de kit érdekelt ez akkor, a lényeg, hogy elértem, amit akartam még többet is. Igaz hármasban de egész éjjel velem volt a nagy ő. Szerencsére a visszaút során sem volt rendőri ellenőrzés, (ami valószínűleg a jogosítványomba került volna), és először Ancsát, majd ezután az én Ágimat fuvaroztam a házuk közelébe. Kérte, hogy távolabb álljak meg, volt még egy kis ideje, tehát beszélgetni kezdtünk. Mindent elmeséltünk egymásnak és úgy láttam, hogy nem vagyok számára közömbös. Egy szenvedélyes búcsúcsókkal váltunk el, ami több percig tartott és úgy éreztem megremegett a szája széle közben. Megbeszéltük a másnapi randit, és éreztem, hogy most vagy soha, ennek az érzéki csóknak komolyabb folytatása kell legyen.
Szabadnapos voltam és a boldogságban úszva indultam neki a szomszéd város felé, úgy volt megbeszélve, hogy a suli közelében fogom várni és elmegyünk valahová. Nem volt szándékomban lerohanni, de mindenesetre bementem a városi ABC áruházba (a falumban sosem mertem volna) és vettem egy doboz óvszert. Megálltam a templom közelében és vártam a kicsöngetést, ami hamarosan el is érkezett, messziről felismertem az én új barátnőmet, amint búcsúzkodik a többiektől, és néhány perc múlva már a kocsimban üdvözöltük egymást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.74 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2016. 03. 20. vasárnap 07:20
Gyenge.
#8 listike 2014. 11. 3. hétfő 07:29
Jó.
#7 A57L 2014. 10. 11. szombat 11:00
Nem olyan rossz.
#6 papi 2013. 06. 14. péntek 05:50
Egy ilyen szűzkurva... Érdekes
#5 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:55
Gyenge...
#4 CsörgösCsoki 2008. 12. 6. szombat 03:56
Japán vasút ???? hmm lehet én vok béna de ezt nemértem...
Történethez meg annyit hogy volt egy haverom aki falusi kisdiscoba összeszedett egy hasonlo kislányt szex után( 2 perc) kiderült hogy ez volt neki az elsö :D lány kommentje : "ennek is megkellet történnie" :))) nah hát ez jutott erröl eszembe :)
#3 kopasz 2008. 12. 5. péntek 07:31
Hát gyenge . Ez nem a japán vasút , hanem a MÁV vicinálisa.
#2 sihupapa 2008. 12. 5. péntek 03:13
hát olyan vasutas
#1 Törté-Net 2008. 12. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?