A+ A-

Harry és Ginny - avagy ami a regényből kimaradt

A tizenhetedik születésnapján sokan felköszöntötték Harryt, de a Ginny szobájában történtekről keveset tudunk. Pótoljuk hát a kimaradt pikáns részleteket.
Harry belépett Ginny szobájába; a lány becsukta az ajtót.
- Kronostoppus - suttogta, majd hangosan megszólalt: - jól van, most már odaadhatom az ajándékod. - és azzal kibújt a talárjából. Harry döbbenten állt. Nem csak a meglepetéstől, hanem a lány szépségétől. Ginny hófehér bőrű és formás volt, zöld selyem ingecskét és hozzá tartozó kisnadrágot viselt. Formás mellei előre meredtek, mellbimbói pedig, mint két érett eper, majd' átbökték a könnyű fehérneműt. Látta, hogy a fiú ledermedt, odalépett, karjait a nyakába fonta és megcsókolta. Mélyen, érzékien. A csók és a lány hóna alól érkező illat végre magához térítette Harryt. Visszacsókolt, karját a lány derekára, majd a fenekére tette.
- Mi lesz? Nem bontod ki? - suttogta a lány.
- Hogy... mit? - hebegett Harry.
- Hát az ajándékod. Le akarok veled feküdni.
- De a többiek...
- Sssss... megállítottam az időt... nézd, ezek a cicik Rád várnak... simogasd meg őket... - a fiatalember fejében vörös köd úszott. Még sosem hallott ennyire izgató hangot. Engedelmesen végigsimította gyönyörű barátnője kebleit.
- Ahhhhhhh - nyögött fel rögtön Ginny - mééééég... - búgta.. Harry nem bírta tovább, levette Ginnyről az ingecskét. A lány készségesen emelte föl karjait, ezzel látni engedte a hóna aljában pelyhedző világos vörös szőrzetet. Olyan szép volt, hogy barátja belecsókolt a selymes erdőcskébe. Ginny megremegett:
- Nyald meg a bimbókat! - nyögdécselt halkan, Harry pedig szívesen teljesítette. Miért ne tette volna? Körbenyalta mindkét cicit, szűkülő körökben közelített a meredten álló bimbókhoz, melyek már pattanásig feszültek.
- Vedd a szádba... szívd meg... - kérte Ginny - lüktet a csiklóm, szeretnék elélvezni... mi lesz... csináld már...- több se kellett Harrynek: beszippantotta a bimbókat sorban egymás után és ütemesen szívni kezdte őket. Ginny nem sokat váratott magára. Teste megremegett, majd összerándult - Harrynek kellett megtartania, mert összerogyott volna.
- Aaaahhhh - mélyről tört elő, halk, kéjes hangon az első orgazmus - vigyél az ágyra, szerelmem. Vedd le a talárodat!
- Ginny - szuszogta Harry - te nagyon gyönyörű vagy... nem is tudtam... hogy ilyen szép vagy... még... még egyszer élvezz el... látni akarom...
- Fogod is, ha neki látsz végre - válaszolta kacéran Ginny - vetkőzz le és mutasd magad!
Közben az ágyhoz értek, Harry óvatosan lefektette rá szerelmét és levetkőzött. A földön landolt a talár és a póló, de az alsónadrágot nem merte levenni. Ginny észrevette a bizonytalanságot és a fiú segítségére sietett. Szó szerint, mert majdnem letépte róla az alsót. Harry farka már igencsak meredezett, aminek Ginny nagyon megörült: olyan mohón rámarkolt, hogy barátja felszisszent:
- Ssss... ha tovább csinálod, eldurranok...
Kéjes kacagás volt a válasz, majd egy pár puha és nedves ajak Harry makkján. Csak egy pillanatig tartott, de a fiú szemei előtt karikák táncoltak.
- Úgy veszem észre, nem fogod kibírni a hüvelyemben. Az első sorozatot lődd inkább a számba - azzal ütemesen szopni kezdte az ifjú varázslót. Nem volt nehéz dolga: Harry néhány pillanat múlva felnyögött.
- Nnnnnahhhhhh - élvezett el. Ginny kortyolta a finom nedűt, s ettől hüvelye teljesen átnedvesedett. Még a kisnadrág is lucskos lett. Közelebb vitte ölét Harryhez, megfogta a kezét és a nadrágocskába csúsztatta. Harry amint megérezte a nedves puncit, érezte, hogy új erőre kap: Nagyon izgatta a lány illata és testének minden része. Feltérdel, hogy lehúzza az utolsó szövet darabot, ami mostanra csak akadály lett. Ginny is segített: megemelte csípőjét, majd melléig húzta combjait. Izgató punci vonalat tárt fel így. Ahogy leengedte lábait, Harry láthatta a gyönyörű vörös pelyhekkel borított szeméremdombot. Lassan szétnyitotta a lány combjait, és Ginny feltárta előtte punciját: a világos rózsaszín szemérem ajkakat és az izgalomtól gyöngyöző hüvelybejáratot, amiből a nedv Ginny popsijának záróizmára csurgott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.16 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 10. 30. vasárnap 11:58
nekem tetszett folytasd...
#9 vakon53 2016. 03. 25. péntek 20:34
Nemfogottmeg.
#8 papi 2013. 12. 31. kedd 10:30
Elmegy
#7 listike 2013. 11. 24. vasárnap 14:20
Igaz másik kategóriát kellett volna választanod, de hol van a folytatás?
#6 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 09:23
Elég gyenge.
#5 Luxor 2008. 12. 15. hétfő 14:45
Nagyon rosszul van megirva.
#4 Andreas 2008. 11. 24. hétfő 08:40
Arról, hogy gyengécske a történet, már írtak mások. Én nem értem, miért került a hírességek kategóriába? Kitalált regényalakok nem hírességek, még akkor sem, ha jól-rosszul megfilmasítették a könyveket.
#3 egy ember 2008. 11. 20. csütörtök 21:50
Háááááát... Nem tom, de Ginny se gyakran tisztálkodhat, ha a hónaljszaga így kijózanította szegény Harry-t. Az én sztorim se valami eszement jó, de ez...
LOL. 2 pont. Bocs. Legközelebb ennél kicsit életszagúbban, mert ez így kissé hihetetlen. Főleg hogy ismerem a történet alpját, és nem ilyenek a karakterek, itt valami romantikus, soft pornót vártam, ehelyett... De lehet ez még sokkal jobb is, ne add fel, tudsz te ennél jobbat is!
#2 Toge 2008. 11. 20. csütörtök 07:39
leszopja harryt úgy, hogy a szájába élvez, aztán leveszi harryről a boxert mert addig akadály volt. kreatív...
nem kicsit lehetett lyukas a boxer, vagy varázslóéknál mindenki alsógatyán keresztül élvez a csaj szájába.
#1 Törté-Net 2008. 11. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?