A+ A-

Mandi

M. Andrea vagyok egy vidéki kisvárosban lakom az alföld egyik sarkában.
A történet amit elszeretnék mondani a saját leszbikus életem kezdeti lépései. Akkoriban a húszas éveim derekán engem is mint minden normális lányt a fiúk érdekeltek, eszembe sem jutott hogy a lányok is lehetnek partnerek a szexben. A barátom nevezzük Pálnak, fekete hajú alacsony fiú volt, szerettük egymást de a munka miatt ritkán találkoztunk előfordult hogy egy hétig nem láttam nem tudtam mit csinál hol jár. Sok fiú csapta a szelet nekem, sok helyes srác volt köztük, de nekem csak Pali kellett bár nem vagyok biztos a hűségében. Fél éve jártunk együtt, tudtam hogy van egy huga de még sohasem találkoztam vele, ugyanis Edina igy hívták a hugát kollegista volt az ország másik végében.
Az egyik kihagyott hétköznapok utáni szombat este--éjjel a Pali lakásán élveztük egymás társaságát egy izletes vacsora egy pohár pezsgő után az ágyon fekve hallottam ugyan az ajtó csapódását de ki törődik ilyesmivel ebben a helyzetben.
Éppen a barátom faszát szoptam, a maga teljes 18 centis valóságában, ő az ágyon háton fekve a lába a padlón a fasza a számban majdnem elélvezve remegve várta a beteljesülést. amit a számmal okoztam neki.
Az igazsághoz tartozik hogy nagyon perverz vagyok, ugyanis addig nem dugok senkivel amig nem élvezi tele a szám friss spermával legalább egyszer, ez történt ebben az esetben is éppen itt tartottunk amikor a fenekemen egy gyengéd kacsó simítását éreztem. A puncim már nedves volt főleg a benne rezgő vibrátor miatt, a fenekembe egy müanyag rud ami kb másfél centi vastag azt hiszem a műanyag palackok gyártásánál használnak ilyet. A közelgő kéj érzése miatt már nem figyeltem semmire csak a barátom faszára mikor indul a sperma áradat a számba, mikor rángatódzik és remeg. Abban a pillanatban mikor az első kilövellés megjött ami a torkomba ment hatalmas orgazmus vette kezdetét görcsös remegés fogott el és tartott az utolsó csepp ondóig. Amikor végre levegőt is tudtam venni tisztára nyaltam Pali faszát, néhány nyalintás a golyóit vette célba lenyalva róla a számból kifolyt spermát, felkeltem és kivettem magamból a vibrátort a fenekemből már kiesett a műanyag és a földön hevert. Az ágyra feküdtem Pali mellé, csak ekkor vettem észre a szoba másik végében álló gyönyörű fekete hajú alacsony szépséget aki felöltözve is impozáns jelenség volt. Rögtön megismertem Edinát annyira hasonlított Palira. Edina kissé zavartan állt ott nem tudta mit mondjon szegény, félénken kérdezte hogy hol tálálja a sáját szobája pótkulcsát mivel az övé a koleszban maradt.
Pali egy köntöst vett fel és kimentek. Kb tíz perc elteltével jött vissza, és nevetve mondta hogy Edina mennyire zavarban volt hisz ö még sohasem látta a bátyját szeretkezni, Pali szerint Edina túl félénk és a szépsége ellenére nincs neki fiúja. Mondtam neki hogy nem szép dolog ezért kinevetni elég rossz ez neki inkább segítsen rajta. Az este kétszer szeretkeztünk, a második után kimentem a fürdőszobába ami a folyosó végén volt, zuhanyozás alatt kopogtak az ajtón azt hittem Pali jön, de meglepetésemre Edina nyitott be, bátortalanul kérdezte"nem zavarok" mit lehet ilyenkor mondani ugyanis még én sem fürödtem ily modon nő előtt. Edina alacsony karcsú sportos alkatú bombázó szépség még női szemmel nézve is. Csodálkoztam azon amit Pali mondott róla de nem ismertem Edinát, hát elhittem. Nekem a puncim teljesen simára van borotválva a zuhany alatt állva éppen elkeztem szappanozni amikor Edina jött, nem vagyok szégyenlős de őelőtte valahogy nem tudtam ugy mozogni mint máskor kissé zavart hogy lássa amint a spermát mosom ki a puncimból. Ő egy kis bugyiban melltartóban állt az ajtóban és nem tudta mit mondjon, arányos teste telt mellei feszes kerek popója minden férfit izgatott volna. Feszengve szégyenlősen kérte hogy ne küldjem ki szeretne néhány kérdésről beszélni velem, mondtam rendben kérdezzen bár én sem tudtam mit válaszolok ha intim témáról kérdez.
Első kérdése a saját testére vonatkozott, ha levetkőzik segítek e neki kialakítani azt, nem tudtam mit akar ez jelenteni de igennel válaszoltam. Gyorsan levetkőzött, bezárta az ajtót, ekkor láttam hogy tényleg egy gyönyörű teremtés és az alakja tökéletes. A puncija dús fekete szőrrel borított ami kis fürtökbe tekeredett, egészen a popólukig tartott. Monta hogy ez az egyik baj mert ő nem meri borotválni és nem is tudja, látja az enyém milyen szép és ő is ilyet szeretne. Ekkor tűnt fel hogy eddig csak a puncim bámulta mivel közben én az egyik lábam a fürdőkád szélére tettem és mostam a puncim. Megigértem amint végzek segítek neki várjon meg idebent néhány perc az egész. Megköszönte, elfordult a tükör felé ekkor a popóját is szemügyre vettem ugyanis valami furcsa érzés kerített hatalmába nem tudtam mi ez de kellemes volt. Amint végeztem a tisztálkodással, megkértem Edinát hogy ő is fürödjön meg a punciját jól mossa meg és a szőrt minnél jobban áztassa.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 12. 6. szombat 13:23
Jó.
#9 A57L 2014. 04. 19. szombat 07:07
Nagyon jó lett.
#8 papi 2013. 10. 25. péntek 13:27
Nem rossz
#7 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:33
Egész jó. smile
#6 Nóra 2008. 11. 2. vasárnap 10:58
Egyet értek, a történet nem lenne rossz, bár szerintem egy fiú írta, de ennyi helyesírási hiba? Tiburka a általában a szövegszerkesztők piros vonallal aláhúzzák a szavakat, amit rosszul írsz, ha rákattintasz a szóra még megoldást is kapsz, zöld vonallal jelzi, ha hiányzik egy vessző a szavak közt...
#5 Zsuzsika 2008. 10. 30. csütörtök 17:04
A történet lehet,hogy jó, de a helyes1rás borzasztó !
#4 Crad 2008. 10. 30. csütörtök 10:34
Pedig jó...
#3 Andreas 2008. 10. 30. csütörtök 07:07
Csatlakozom wwwalaki véleményéhez.
#2 wwwalaki 2008. 10. 30. csütörtök 00:18
Lehet hogy jó, de engem annyira zavar a sok helyesírási hiba benne, hogy pár mondat után abbahagytam az olvasást. Nem lehetne az ilyen magyartalanul fogalmazott, vesszőhibákkal (hiányokkal) tarkított és ezért alig érthető és élvezhető írásokat visszaküldeni a feladójuknak azzal, hogy csak abban az esetben közölhető, ha legalább a legdurvább hibákat kijavítja?

Ez így nem érdemel pontot.
#1 Törté-Net 2008. 10. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?