A+ A-

Sztriptíztől hajnalig 4. érsz

- Ne merd azt mondani, hogy még el sem kezdődött a buli! - fenyegetett meg Tünde az ölembe ereszkedve. Vivien még időben elkapta onnan a kezét.
A földszinten teljes kapacitással folytak az események, szószerinti értelemben véve is.
- Te hol jártál? - kérdeztem összehúzott szemmel.
Feleletképpen átölelte a nyakam és feszes melleihez vont. Ildi személyében az élő válasz is megérkezett - a két lány egyidőben visszatérése csak megerősítette a feltételezésemet, hogy együtt hancúroztak az emeleten -, s leült velünk szemben.
- Zabszem befér már? - utaltam a korábbi kijelentésére, amikor még azon izgult, hogy minden rendben legyen az italok és szendvicsek mennyiségét illetően.
Fülemhez hajolva súgta:
- Beee... Jó ötlet volt az a vibri, hogy elővettétek.
- Az ágyon találtuk, nem kellett elővenni... Azt gondoltam, Mariannal játszadoztatok... Ildinek is tetszett? - néztem a lány felé, aki a többiekhez hasonlóan, már nem bajlódott a combjai összezárásával, az én helyzetemből jól látszott rózsaszín puncija.
- Imre kérdezi, hogy jó volt-e a vibri... - ismételte meg Tünde hangosan a kérdésemet.
Ildi mosolygott, és mutató-hüvelykujj körével jelezte elégedettségét.
Vivien, aki közvetlenül mellettünk ült, és akivel, egy perccel korábban még élénk érdeklődést mutattunk egymás iránt, Tünde háta mögött hozzám hajolt:
- Mekkora? - Értetlenségemet látva hozzátette: - Csak azért érdekel, mert ha nem valami extrém nagy, vagy éppen nem miniatűr mütyürke, akkor bemutatok egy kis műsort, feldobni a társaságot.
Amíg Tünde és az azonnal kíváncsian elénk guggoló Ildi közös erővel, szakszerűen elmutogatták a vibri méretét és egyéb paramétereit, és izgatottan megtárgyalták a lehetséges bemutató részleteit - anélkül, hogy a társalgásból akár egyetlen szót is elszalasztottam volna -, végignéztem a Vivien által feldobni kívánt társulaton. Legalábbis azokon, akik közvetlenül körülöttünk tobzódtak.
A párok és triók cserélődtek, a tüsihajú lány például valahol elveszítette a két srácot, vagy lecserélte őket egyetlen csajra... ám mire ezt zavartalanul végiggondoltam - anélkül, hogy nőnemű partnerével felfüggesztették volna egymás cicijeinek tapizását - fenekét a mellette ülőhöz tolta. S mivel türelmetlen fészkelődése kétséget sem hagyott afelől, hogy mit szeretne ezzel a helyezkedéssel kiprovokálni, az - egyébként másik lány cicijeit ízlelgető - ártatlan, szomszédos srác egyik keze feltűnés nélkül odaaraszolt a popsihoz, és két ujja becsusszant puncit birizgálni.
Emese - akit a vibrátoros kaland óta alig-alig láttam - egyik karjával olyannyira csimpaszkodott tánc közben partnere nyakába, hogy az eddig sem nagyon rejtegetett félgömbjei teljes valójukban visszamosolyogtak az érdeklődőkre. A másik keze lassúzás közben összetapadt testük közé préselődött, el sem tudtam képzelni, így beszorulva, hogyan bírja húzogatni, amit elkapott...
Vivien és Ildi közben megegyeztek, hogy együtt felmennek a kis rózsaszín rezegősért, hosszan néztem utánuk. Tünde maradt az ölemben, és gondos háziasszonyként onnan szemlélte a vendégsereget.
- Sok puncit megjár ma a kis vibrid... - nevetgéltem, már előre élvezve Vivien produkcióját.
- Nem is rossz ötlet! - kacagott, nyakamat ismét átkarolva. - Ha mindenkibe bedugjuk, ma többet lesz használva, mint eddig összesen.
*
Dupla-popsi - régi jó szokásához híven - láncban fogadta a látogatókat. Úgy oldotta meg a sorozatlövést, hogy nem egy emberbe próbált többször életet lehelni - pontosabban szívni -, hanem többen lőhettek egyet-egyet. Mindezt a földszint és az első szint közötti lépcsőn, félúton.
- Mindjárt megnézem... - jelentkeztem önfeláldozó arccal, amikor már többen beszámoltak erről a lépcsős kalandról, legalábbis csupán a megtekintéséről. - Van is ott valaki, vagy csak mindenki távolról veszi szemügyre?
- Egy dugta, egy meg várakozott, amikor láttam - válaszolta Melinda, hangjában némi neheztelő éllel, és letelepedett mellénk.
Többnyire Tünde cicijét simogattam úgy, hogy karomat eredetileg a combjainál vezettem be a ruhája alá, ám idővel ez az egyre gyűröttebb öltözet a dereka tájékán összpontosult, mint egy harmonika. Így gyakorlatilag deréktól lefelé meztelenül ült az ölemben. Érdekes felfedezésre tehetnének szert szexológusok, ha becsöngetnének egy ilyen buliba, s aztán elmagyarázhatnák nekem is kutatásuk eredményét és a konklúziót: Miért az eltakart cicikhez törekedtem, s miért nem a szabadon álló puncihoz?
- Vivient vagy Ildit nem láttad? - kérdezte Tünde az újonnan érkezőtől, aki tagadólag rázta a fejét és közben kilötyögtette az italát.
- Felmegyek, megnézem őket... - vállalkoztam. Egyrészt kíváncsi voltam Dupla-popsira a lépcsőn, de főleg furdalt a kíváncsiság, hogy a vibrátorért elinduló csajok mit művelhetnek már legalább tíz perce.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:16
Jóoóoó
#7 sztbali 2013. 06. 12. szerda 18:45
Nem rossz, de a cím egy kicsit téves.
#6 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:06
Jó.
#5 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:02
Jó.
#4 Rinaldo 2013. 06. 12. szerda 08:01
Jó.
#3 genius33 2013. 06. 12. szerda 05:12
Kiváló smile
#2 veteran 2013. 06. 12. szerda 04:08
Nem rossz,8p
#1 Törté-Net 2013. 06. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?